Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Da li mogu prijeći sa Neat 3.5 na 4.3 bez full wipea ili je bolje da odradim full wipe ?

Preporucljivo je full wipe. Probaj ovako, mada ne znam sta je problem odraditi backup i kasnije restore... To je 10 minuta posla.

Možeš, ali ti je bolje da ideš na full wipe, tako ćeš izbeći bilo kakav problem.

Utisci nakon par dana na Neat LSD Lite. Stvarno dobro radi, nema bagova ili usporavanja. Od dodataka samo black status bar. Čekam novu Aromu, pretpostavljam da neće uticati na dobar rad. Svaka čast Sale

kupio sam s2 sa telenor garancijom i odkljucao sam ga tako sto sam instalirao PhilZ kernel koji se instalira preko stock recovery i uspesno ga odkljucao,sad me zanima
ako instaliram neat 4.3 XWLSD da li ce se pojaviti brojka na custom binary counter?

Utisci nakon par dana na Neat LSD Lite. Stvarno dobro radi, nema bagova ili usporavanja. Od dodataka samo black status bar. Čekam novu Aromu, pretpostavljam da neće uticati na dobar rad. Svaka čast Sale
Hvala

kupio sam s2 sa telenor garancijom i odkljucao sam ga tako sto sam instalirao PhilZ kernel koji se instalira preko stock recovery i uspesno ga odkljucao,sad me zanima
ako instaliram neat 4.3 XWLSD da li ce se pojaviti brojka na custom binary counter?
sta je problem i ako se pojavi :)

Da li mogu prijeći sa Neat 3.5 na 4.3 bez full wipea ili je bolje da odradim full wipe ?

Ja sam prijatelju instalirao neat XWLS8 full direktno sa 2.3.5 stock, imao je problema sa signalom (nije bio dostupan, poruke stizu sa 6h zakasnjenja), samo wipe dalvik i cache:d i eno ga radi ki doxa,) Ostali mu svi programi, podaci, ma sve, on zadovoljan, kaze sve radi ok jedino sto nisu podesavanja ista kao ranije:d

Zgutah LSD, poske par sati rada se ugasio telefon jer je prsla baterija i nakon zamene nije hteo da se bootuje. Zabode na screenu sa zutim trouglom i ni makac dalje pa je morao komplet wipe i reinstal da padne. Kakav smor. ;(

Jel stock LSD ili Neat? Ima neki bug koji se ispoljava bas tako.. kada telefon ostane bez baterije (bilo da se potrosila ili nasilno iscupana) oce da se zaglupi. Sale zna nesto vise o tome.

Neat.
Primetio sam da je i wifi slab. Sa 4.0 na sljaci hvatam neki open wifi i stream radi odlicno ali sa ovim novim neatom stuca zesce.

Ja koristim stalno wifi tethering na PC-u i kod mene radi bolje nego na ICS-u, ne nešto mnogo bolje, ali primeti se.

Molim za savet,na neat-u ls8 sam i sve mi radi besprekorno vec 3 nedelje ali mi je malopre ponudio update preko OTA 21.99 MB skinuo sam al nisam instalirao STA DA RADIM instalirati ili ne?Screenshot_2013-02-15-14-11-23.png

Mozes da uradis, niko jos nije prijavljivao neki bug, to je samo update :)

Uspjesno presao na Neat 4.3, sve radi, jedino mi malo vise trosi bateriju, odradio battery calibration, hvala na pomoci !

Battery calibration je mit!

Jel stock LSD ili Neat? Ima neki bug koji se ispoljava bas tako.. kada telefon ostane bez baterije (bilo da se potrosila ili nasilno iscupana) oce da se zaglupi. Sale zna nesto vise o tome.
Malo kasnim :)
Da to je bug. Ja ga nikada nisam osetio :), mada ovi kod mene pricaju da je najbolje kada se to desi uraditi nandroid backup, mountovati sve pa uraditi restore data iz advanced menija. Kazem nisam probao jer ne znam kako da nateram moj telefon u bootloop. Izgleda da nisam za bootloopers club

Moram opet da pitam, pošto ste me preskočili. ;) Da li može Dorimanx 7.47 na neat lite LS8? Pokušavao sam na XDA da nađem da li ovaj kernel rešava taj bootloop bug zbog baterije, ali nisam uspeo da nađem konkretan i pouzdan podatak.

Inače, kad sam prvi put instalirao španski JB upravo mi se ovo desilo. Baterija se ispraznila dok je telefon radio i više nije hteo da se pokrene. Nije mi u tom trenutku palo na pamet da je bug u pitanju pa sam uradio wipe.

Ne moras stalno da cekas odgovor :) odradis backup, pa pokusas, ako radi radi i javis, ako ne radi, onda opet javis da ljudi ne rade flash, jer mozda nisu nasli odgovor... Ukljucite se i vi malo isprobavajte, a ne na tacni sve da cekate ;)

Znam ***, al nemam vremena za toliko isprobavanja... Ubi posao, ne stižem ništa za sebe da uradim. Ako probam pa ne uspe, onda moram sve da vraćam ponovo, zato ne mogu tako da isprobavam.

Da je druga situacija, budi siguran da bih sve sam probao da uradim.

Poslednja izmena:
Naravno, a jel ti backup vrati sve ikonice tamo gde su bile i ostala slična "detaljna" podešavanja? Ako vrati, onda ja nešto ne umem da uradim jer meni titanium backup to ne vrati.

Ne znam zašto ne shvataš da nemamo svi vremena/živaca da čačkamo telefon do detalja. Pomogao si mi kad sam imao problem i hvala ti, ali povremeno zaista ne razumem tvoj ton. Pre desetak godina kad sam imao viška vremena, nisam nikoga ništa pitao jer sam mogao po ceo dan da se zezam i isprobavam i to sam i radio. Ako tema služi samo za to da ljudi pitaju iskusnije za pomoć, a da im takvi kažu - probaj sam, pa ćeš da vidiš, onda...

Na forumima o automobilima, o kojima sticajem okolnosti sada znam daleko više nego o linuxu/androidu i generalno raznim OS-ovima, ja imam strpljenja da odgovaram i sto puta na isto pitanje koliko god mi ono glupo delovalo. Jedino ni ja, kao i ti, ne volim kad se postavljaju pitanja na koja je 100 puta dat odgovor. Nekad odgovor bude i par poruka iznad pitanja. Ja sam ovde prvo debelo koristio search, ali odgovor na moje pitanje nisam našao. Mislio sam da Sale zna nešto o tome i zato sam i postavio pitanje u ovoj temi.

Nista onda neko drugi ce ti odgovoriti, posto ja imam poseban ton.

Ništa bitno, ali imam zanimljiv "bug"..

Kada mi telefon stoji bez diranja nekih 10min ili duže, kada ga otljučam i uđem u app drawer, uvek mi ode na drugu stranicu sa aplikacijama. Baš sam obratio pažnju da ga ostavim na prvoj da proverim i uvek ode na drugu. Kada prođe manje vremena onda ide tako gde ga ostavim.

Kažem, ništa bitno ali eto.. Ako neko ima ideju kako to da rešim..

Neat 4.3, kernel koji je došao uz njega, LS8 aroma mods

@roadracer:
Nandroid backup napravi disk image sistema. Kada ga vratis nazad telefon ce raditi i izgledati bas kao u trenutku kada je nandroid backup uradjen.

Naravno, a jel ti backup vrati sve ikonice tamo gde su bile i ostala slična "detaljna" podešavanja? Ako vrati, onda ja nešto ne umem da uradim jer meni titanium backup to ne vrati.

Ako imas neki krsteni launcer mozes vratiti i raspored ikona i widgete na pocetnim ekranina.

Nazad
Vrh Dno