HvalaUtisci nakon par dana na Neat LSD Lite. Stvarno dobro radi, nema bagova ili usporavanja. Od dodataka samo black status bar. Čekam novu Aromu, pretpostavljam da neće uticati na dobar rad. Svaka čast Sale
sta je problem i ako se pojavikupio sam s2 sa telenor garancijom i odkljucao sam ga tako sto sam instalirao PhilZ kernel koji se instalira preko stock recovery i uspesno ga odkljucao,sad me zanima
ako instaliram neat 4.3 XWLSD da li ce se pojaviti brojka na custom binary counter?
Da li mogu prijeći sa Neat 3.5 na 4.3 bez full wipea ili je bolje da odradim full wipe ?
Zgutah LSD, poske par sati rada se ugasio telefon jer je prsla baterija i nakon zamene nije hteo da se bootuje. Zabode na screenu sa zutim trouglom i ni makac dalje pa je morao komplet wipe i reinstal da padne. Kakav smor. ;(
Malo kasnimJel stock LSD ili Neat? Ima neki bug koji se ispoljava bas tako.. kada telefon ostane bez baterije (bilo da se potrosila ili nasilno iscupana) oce da se zaglupi. Sale zna nesto vise o tome.
odradis backup, pa pokusas,
Naravno, a jel ti backup vrati sve ikonice tamo gde su bile i ostala slična "detaljna" podešavanja? Ako vrati, onda ja nešto ne umem da uradim jer meni titanium backup to ne vrati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari