Šta je novo?

Diablo 3

jedan predlog, mali offtopic ali tice se online igranja. ja sam imao silnih problema sa pucnjem veze, jer su mi dali neki najbedniji tp link ruter koji ima samo jedan lan izlaz, fakticki je modem, beda ziva... onda je moja devojka skartirala svoj stari linksys cisco ruter u korist nekog novog fensi sa n standardom i dala meni ovaj stari. povezao sam tu bedu od rutera sto su mi dali na ovaj linksys i od tada ni jedno jedino pucanje veze nisam imao mesecima... pokusajte da nabavite neki linksys cisco ruter od ljudi koji skartiraju tu staru opremu i povezite na to sto ste dobili od provajdera mozda vam se posreci kao meni...

Cisto da vas obavestim da smo svi obozavatelji djavola u stvari :D (danasnji Kurir).

REPENT!

Kurir-20-2.jpg

Nisam par dana igrao D3 ,pa rekoh ajd da malo kraftam veceras amulete i ispade mi solidni upgrade:) Me happy:)
Screenshot001.jpg

^
Au ala je dobar!Mislim da je ovo do sada najbolji amulet!Svaka cast!

Nadam se da ste shvatili konacno da igrate uprosceni konzolsit..... Hvala bogu na indie developerima pa imamo PoE.

dakle ja ne verujem ni ocima ni usima... konacno su se prodali konzolama.... ALOOOOOOOO diablo da odnesu na ps3, pa sta cemo da igramo u party sad sa klincima koji drndaju gamepad?

Nije da PC verzija nece doziveti nikakve negativne promene, nego ce sva optimizacija preci na konzole :p Sad jos samo nedostaje da ekspanzija ima raniji release date nego PC.

Igra već odlično radi na PC-ju, tako da ne brinem. :)

Keš, koji će sigurno zgrnuti na PS verziji, može da bude samo dodatna motivacija, za neke future content update-ove...:)

Heh, ne, sigurno neće izostaviti PC iz future update-ova...

Ipak je Diablu PC glavna platforma (konzole su dobile PC port, a ne obrnuto). :)

Igra već odlično radi na PC-ju, tako da ne brinem. :)

Keš, koji će sigurno zgrnuti na PS verziji, može da bude samo dodatna motivacija, za neke future content update-ove...:)

Ako im 10 miliona+ kopija na PCu, plus sva lova sa RMAH, nije bila dovoljna motivacija da nesto solidno dodaju igri, onda ne vidim ni kako ce im konzole biti motivacija. Osim ekspanzije, naravno.

A meni je najveca glupost, tj. glupost EPSKIH razmera sto recimo ako imam verziju za PC moram i da kupim verziju za PS3/4 ako jednog dana budem hteo da se zavalim u fotelju i istrebljujem demone, jos ako jave da ce PS3/4 battle.net nalog biti odvojen eh onda FUCK YOU !

Znaci situacija ce biti da mi recimo nesto dropa u PC verziji i sad moram da ga prebacujem na konzol verziju, Blizzarde mrsh , sedi jedan ... ako za exp. ne ubace bar 1 full klasu i bar 3 nove mehanike (mystic, konfigurabilne skill rune itd) necu ni da uzmem expanziju, jer tako nesto ne vredi vise od 20e a ne 45e.

Poslednja izmena:
U to vreme expanzija je bila bar 40% novog sadrzaja, a sada su to sve samo malo veci DLC-ovi ,znači 5-15% novog sadržaja za slične pare.

Još malo i dobijaćemo igre samo sa recimo 1 lvl-om/actom/chatperom, 1 skillom, 1 oruzjem, 1 klasom/rasom i 1 NPC-om i mozda jednim questom ako pre toga kupimo story DLC a ostalo sve sto hoces vise kupis dodatno.

Tipican primer je Age of Empires Online, nista nemas na pocetku i kako igras otkljucavas ili odmah kupis sta hoces.

Jel ima neko raspolozen veceras za uberbossove? ima par infernal masina sklopljenih, mp6.

Fora je sto nas ima 2 wizzarda i jedan dobar barb, pa bi bilo dobro da hoce neki barb/monk :)

Poslednja izmena:
Jel ima neko raspolozen veceras za uberbossove? ima par infernal masina sklopljenih, mp6.

Fora je sto nas ima 2 wizzarda i jedan dobar barb, pa bi bilo dobro da hoce neki barb/monk :)

Ako ne nadjes drugog mozes mene zvati. WD par100,a imam i barb par40 sa tim sto mi je bolji wd. Masine naravno nemam :D. Bicu online oko 8 ili mozda malo kasnije. ratko0309#2153

I naravo, oni umesto da dodaju novo u igru, sve vreme rade na verziji za konzole. Nije ni cudo sto im je za "pvp" patch (brawling) trebalo 2 meseca.

PC verzija je ustvari bila jedna velika beta...

dakle ja ne verujem ni ocima ni usima... konacno su se prodali konzolama.... ALOOOOOOOO diablo da odnesu na ps3, pa sta cemo da igramo u party sad sa klincima koji drndaju gamepad?

I prvi diablo je bio na konzolama, na PS1, pre 15 godina, tako da ne znam čemu izčuđavanje kao da je to nešto ne moguće. :)

Poslednja izmena:
ed_hunter jer drama diva pa malo previse iscudjava ociglednim postupcima blizzarda.

Nazad
Vrh Dno