Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Simplistic control je sa izlaskom verzije 3.5 objavljen na Google play-u, tako da više nije problem sa donacijom preko Pay Pal-a...

Meni ne izbacuje u playu ništa :(
Aj mi pošalji na pm ili ostavi link. Ili bilo ko.

@milko- samo se flashuje preko cwm/twrp i instalira SC. Meni je revolution rom i on je de-odexed. Pretpostavljam da je fabrički odexed.
Samo da nađem punu verziju sc i vrh.

Edit: dok ja otkucam.. :)

Poslednja izmena:
Moras prvo da simuliras lokaciju preko tunnel bear, tada ces videti paid apk...u svakom slucaju ocisti cash Google play-a, pre nego sto ga pokrenes...

Moras prvo da simuliras lokaciju preko tunnel bear, tada ces videti paid apk...u svakom slucaju ocisti cash Google play-a, pre nego sto ga pokrenes...

Evo uradio sam to i promeni mi se i izgled marketa u ovaj novi ali aplikacija moze samo da se kupi, a to mi nije opcija.

Ako neko ima full verziju apk nek mi posalje na pm ili ostavi link ovde

u5y5ava4.jpg
Jel smem na ovu verziju taj Simplistick framework da ubacim? Deodexed?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360758766946.jpg
    uploadfromtaptalk1360758766946.jpg
    42.9 KB · Pregleda: 107
Ako ti je fabricki rom onda odexed. Drmni revolution rom i deodexed i miran si :)
I da promeniš ovo sa srpskog, nisi n00b valjda toliki pa da ti treba smesni interfejs na srpskom :d

I da, mnogo me nervira sto je stavljeno da ima prstom mastilo po defaultu. U cemu fora ako je isto i sa olovkom i sa prstom? Ne znam kome je to dobra ideja. Zato tražim full verziju, da mogu da isključim

Ako ti je fabricki rom onda odexed. Drmni revolution rom i deodexed i miran si :)
I da promeniš ovo sa srpskog, nisi n00b valjda toliki pa da ti treba smesni interfejs na srpskom :d

I da, mnogo me nervira sto je stavljeno da ima prstom mastilo po defaultu. U cemu fora ako je isto i sa olovkom i sa prstom? Ne znam kome je to dobra ideja. Zato tražim full verziju, da mogu da isključim

Hahaha Srbin sam i koristiću srpski interfejs :)
Ok, Hvala.

U tome je stvar- sve je samo ne srpski :D
Neke stavke ne razumeš šta znače jer skoro pa kao Google translate da je radio

Kako vam se ponasa taj revolution. Ja probah ovaj zadnji hd11 I jede bateriju samo tako.

Isprati revizije pošto je Mike1986 najavio verziju 11.2, mada meni više leži Omega... Probaj nju, pošto sam pre nje koristio Revolution HD pa bih pogao možda da ih poredim. Najveći nedostatak Revolution HD je taj što developer roma ne koristi uopšte Samsung telefone već HTC i buduće romove šalje beta testerima pa se onda dešavaju razne sitne stvari... kod Omege developer radi romove samo za Samsung telefone, koje lično koristi, i ima trenutno najveću podršku na XDA...

Inače Android 4.1.1 je mnogo štedljiviji od 4.1.2 tako da je tu možda fora...

Meni radi bokje od stock roma, nije mi zakucao nijednom dok na fabrickom sam dobijao fc i da zaledi aplikacija neka.

Videcu kad mi se isprazni baterija koliko je trajala

Pa jede curi kako god ostaje budan i tako to.Znaci u stanju mirovanja trosi mnogo vise nego ostali.Nema sanse da izvucem 2 dana sa 6h screen on iako sam sa ostalim bez problema to postizao.
Ma ne mogu ni 5h sto je najgore.
Definisi 'jede'.
Meni traje ko na fabrickom. Sa 100 na 90 mi skinuo nakon sat i 5min screen on.

Ja ni sa 4.1.1 ni sa 4.1.2 stock nisam toliko kao ti mogao tek tako da izvucem. Meni sve sto je preko 5h ja sam prezadovoljan. Bitno mi je da znam da mogu da se oslonim na bateriju od ujutru do uvece sta god da radim. Ovaj rom je za sada isti kao fabricki samo radi brže. A uspeo sam da kupim simplistic framework pa sam ubacio neke tweakove, ko casica je sad :)

Ja ni sa 4.1.1 ni sa 4.1.2 stock nisam toliko kao ti mogao tek tako da izvucem. Meni sve sto je preko 5h ja sam prezadovoljan. Bitno mi je da znam da mogu da se oslonim na bateriju od ujutru do uvece sta god da radim. Ovaj rom je za sada isti kao fabricki samo radi brže. A uspeo sam da kupim simplistic framework pa sam ubacio neke tweakove, ko casica je sad :)

Kupio jel ;) daj I meni da ga probam

Da, mora da se kupi. Nadjete nekog sa paypalom i donirate coveku dolar i po. Ima i kod nas ljudi koji rade to usluzno. Uvek sam za to da se plati coveku ako se vec cima.

Upravo sam se opekao na ovaj simplistic framework. Na zadnjem vinovom roku zakuca na Samsung logu. Samo full reinstall roma pali. Vidim da se dosta ljudi žali na istu stvar na xda temi.

***, zalomilo ti se tako. Ja sam pakovao neke druge modove, pa onda simplistic, vise ne znam sta aktivirao :d i evo radi sve odlično.

Мислио сам виповом рому ал вероватно сте схватили.

Svi stock romovi su odex...prvo preko recovery-ja odradis instalaciju simplistic framework-a, a potom instaliras najnormalnije simplistic control.apk...
Ako si ispostovao ovu proceduru ne bi trebao da imas bilo kakve probleme.

Poslednja izmena:
Samo sam prvi korak odradio tj na najnoviji stock vipov MA6, rutovan preko cwm-a instalirao odex simplistic framework. Posle restarta iz cwm dobio sam stuck kod Samsung logoa isto kao i dosta drugih koji su to uredno prijavili na xda temi ali se dev nije udostojio to da naglasi u op iako rešenje problema nije nađeno. Ili i ne čita upuste postove.

Poslednja izmena:
@milkobgd

sad sam video tvoj post na XDA...da li si uradio nandroid backup pre instaliranja? baš mi je žao zbog cimanja...

Ja moj udomih danas :(
Uskoro cu postati tata pa pare idu u drugi fond.
Al suma sumare za ovih 2 i kusur meseca ja nisam koristio bolji telefon od note2.
Sad ponovo na magarca do izlaska nekog drugog note telefona.Ako ikad skupim viska para :D

Pa da castis :D i cestitke unapred :)

Ja moj udomih danas :(
Uskoro cu postati tata pa pare idu u drugi fond.
Al suma sumare za ovih 2 i kusur meseca ja nisam koristio bolji telefon od note2.
Sad ponovo na magarca do izlaska nekog drugog note telefona.Ako ikad skupim viska para :D

E ***, bas mi krivo sto si morao da se odrekneš en dvojke..ali razlog je validan :) Koliko para si prodao?

Za one koje interesuje baterija na revolution 10:

2013-02-16-14-48-54.png

Hvala na cestitkama.Telefon ode za 440e.Izgubio sam 30e al sam bar uzivao za te pare.
A sad sto se tice baterije ako se vratis u nazad videces da si skoro isto trajanje imao al sa 2 dana koriscenja.Ceo dan ti fali na tom romu.Ovi novi romovi su jako lose uradjeni tj svi posle onog bug fiksa.Kernel je nesto opasno ****** na ustrb baterije.

6 i po sati mi biko na 4 posto i ceo dan, retko kad mi toliko izvlacii fabrički, uglavnom do 6h. Ne fali mi dan, odlično drži. Imao sam i 3g juce celo veče.
A za prodaju, lepo si ga dao. Si bese imao račun i garanciju? Ja sam moj prosle nedelje prodao za 480, al je bio isti kao iz radnje, nov novcijat, i uzmem opet isti za 490 a dobijem i original ugovor pored svega. Lepse mnogo kad pise 2013 na racunu kad budem prodavao za godinu i po. I da, i na ovom isto krcka poklopac na pojedinim mestima kad se stiska. Al necemo da stiskamo x)

Nazad
Vrh Dno