Šta je novo?

Pomoc oko izbora grafe

heavy jerk

Cenjen
Učlanjen(a)
08.11.2012
Poena
170
Pozdrav,

Skoro sam uzeo AMD FX-8350, Gigabyte plocu (UD3 rev.1.2), Raidmax napajanje od 600w. Prvenstvena (i stvarno to mislim) namena ovog kompa je audio produkcija, te sam na CPU i spucao novac. Ostala je sica za neku polovnu graficku, tek da potera komp.

Mozda deluje smesno da na ovaj proc stavljam staru graficku, ali ja sam gledao da uzmem dobar CPU i PSU, jer mi je to bitno, a ostalo moze da se nadogradjuje. Cak sam ustedeo i na ramu (uzeh 4GB, jer teram x32 win, pa mi trenutno ne treba vise) da ne bih ustinuo na procu, ali cu ga nadograditi na 8 ili vise giga ubrzo. Dobru graficku cu svakako uzeti kasnije.

Elem, poenta price je da mi drug nudi HD 4850 za 3 soma. Jel to ok cena? Jel bi sa njom mogao da opicim recimo PES zadnji na high, i Mafiu2? Jel su uopste igrive nove igre na low/mid detaljima sa ovom kartom? Ili ima neka bolja polovna za 3-4k?

Pozdrav,

Elem, poenta price je da mi drug nudi HD 4850 za 3 soma. Jel to ok cena? Jel bi sa njom mogao da opicim recimo PES zadnji na high, i Mafiu2? Jel su uopste igrive nove igre na low/mid detaljima sa ovom kartom? Ili ima neka bolja polovna za 3-4k?

1.jeste ok
2.moze
3.moze

Dobra je 4850, pogotovo za te pare :) Sto se tice Raidmax napajanja, ne ocekuj da ces kasnije moci zver neku da nakacis na njega. 7850-7870 je neki maksimum :)

Dobra je 4850, pogotovo za te pare :) Sto se tice Raidmax napajanja, ne ocekuj da ces kasnije moci zver neku da nakacis na njega. 7850-7870 je neki maksimum :)

A na kakvu ti zver mislis... to napajanje bi drzalo I 7950 sa ovim cpu... jedino cf sli nece moci

Za te pare bolje novo napajanje nije mogao da uzme

Poslednja izmena:
Super, hvala puno na odgovorima! Svakako da imam u planu da uzmem jacu grafiku, ali vise nisam mogao da cekam da uzmem bolji komp. Nisam mogao vise da se patim sa AMD X2 procom koji imam na laptopu (radi ,a 1.9ghz, smejurija), tako da cim sam skupio kes za novu plocu, psu i proc morao sam da reagujem, pogotovo sto i nisam neki gejmer, a bas mi je potreban jak proc za obradu zvuka. Hvala jos jednom :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno