uneo sam podesavanja za SBB Total NET u telekomov modem, user name i password, i imam 20/1 preko njega. Jos mi najbolje da nadjem negde polovan Huawei 520c, i preko njega koristim net.
Video sam. A i sada mi je krenula večernja igranka bez prestanka sa velikim brojem CRC grešaka i pucanjem veze sa centralom.
Pretpostavljam da ima TotalTV i neki drugi adsl i želi da pređe na MIX paket. To je ta "doplata" od ~1200 dinara.
@djordje29
Ako ti je to jeftinije nego što trenutno plaćaš, pređi. Jedino što ruter koji dobijaš i nije nešto. Lep je na oko, ali ne izvlači maksimum iz linije a nemoguće je naći update firmware-a, pošto je to neki custom tp-link koji se javlja kod nas i turaka, i nema ga na sajtu proizvođača.
Jel ima neko problem da mu net baguje, da ide sporo, pa da pada brzina, pa se dize do neke granice? Onda uzmem ugasim ruter, upalim i problem nestane na neko vreme. Posle opet krene ista prica.
Pa jesi video da je sinoc bio problem u celoj srbiji sa sbb linkom, evo ja trenutno radim pola sata i ok je za sada, videcemo kasnije.
a to li je znaci
ja sinoc upalio da gledam ligu sampiona (posto nas divni rts ne prenosi) kad nisam posteno ni 20min. odgledao
Ču liga šampiona, meni veza na xHamsteru pukla posle 5 minuta i tako već 3 dana, muka Isusova. :d
Šalu na stranu, mada ja sam kod Verata, izgleda da su radovi u celoj Srbiji, pre neki dan na poslu nisam imao izlaz za grad, samo lokal u zgradi, a i kući mi je fiksni par puta ćutao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari