Šta je novo?

TotalTV Mix (TV+ 16Mbit/s Adsl)

ja imam novi neraspakovan hg552a1 doneo mi telekom, mesec dana pre nego sto sam raskinuo ugovor, i zaboravili su da su mi dali :D, ali me mrzi da ga postavim

Evo rezultata sa Totalovim ruterom:

2502158252.png

bogami nek ti neko pozajmi ovaj telekomov Huawei 520c citaj gore sta se liku desilo

Video sam. A i sada mi je krenula večernja igranka bez prestanka sa velikim brojem CRC grešaka i pucanjem veze sa centralom.

PPPoE. Zašto?

Sad sam zvao Total i kažu mi da uz doplatu od 1. 200 dina dobijam brzinu od 20 mb/s pod uslovom da centrala može da isprati.
Šta vi kažete na to, da pređem na Total?

A sta trenutno imas pa doplacujes?

Pretpostavljam da ima TotalTV i neki drugi adsl i želi da pređe na MIX paket. To je ta "doplata" od ~1200 dinara.

@djordje29

Ako ti je to jeftinije nego što trenutno plaćaš, pređi. Jedino što ruter koji dobijaš i nije nešto. Lep je na oko, ali ne izvlači maksimum iz linije a nemoguće je naći update firmware-a, pošto je to neki custom tp-link koji se javlja kod nas i turaka, i nema ga na sajtu proizvođača.

Pretpostavljam da ima TotalTV i neki drugi adsl i želi da pređe na MIX paket. To je ta "doplata" od ~1200 dinara.

@djordje29

Ako ti je to jeftinije nego što trenutno plaćaš, pređi. Jedino što ruter koji dobijaš i nije nešto. Lep je na oko, ali ne izvlači maksimum iz linije a nemoguće je naći update firmware-a, pošto je to neki custom tp-link koji se javlja kod nas i turaka, i nema ga na sajtu proizvođača.

Ja sam imao problema dok nisam postavio pppoe, od tada mi nije pucala konekcija. Pa obrati im se i reci da imas probleme, resice to.

Problem kod mene je vezan za centralu i ruter. Isto to mi se dešavalo i kada sam kod oriona prešao sa 4/1 na 6/1 paket. Izgleda da je port malo svojeglav. Posle nekoliko dana sve se vratilo u normalu. Nabaviću i drugi ruter da izbacim ovaj totalov iz jednačine. Ako se stanje nastavi, nema mi druge nego da zovem podršku i prijavim problem.

Vec duze vreme se interesujem za Mix, ali nikako da vidim kakva su iskustva vezana za moj kraj. Ako ima nekog sa opstine Grocka da je na Mixu, molio bih da napise kakvo iskustvo ima sa prelaskom na total tv i sa uslugom.

Imam Total tv kuću uz max paket i adsl od 4 mb kod Verata za 1040 dina, to je bila neka akcija, pa se sad nešto razmišljam da uz malu doplatu dobijem osetno bolju brzinu, ne baš 20 ali bar 10.
Rekli mi u Totalu da mogu kod Telekoma da proverim max brzinu centrale u mom mestu, jel to može?

Poslednja izmena:
Od kada sam prešao na Total Mix paket ne stižu mi popunjene uplatnice kako kada sam plaćao samo total tv već samo neka vrsta izveštaja o izmirenim računima, da li je i kod vas tako ?

Ja sam zvao da pitam zasto je dosla prazan racun,tj. kao dugovanje 0 dinara. Onda su mi rekli da sam u plusu 3-4 soma,ne znam kako. Kazu da tako treba i da c slati uplatnce kada bude trebalo. Ja sam ih lepo pitao,a oni neka rade sta hoce. :)

Čuvaj se ti! Meni su pustili Pink paket, ja ih zovem i kažem im, a oni kažu to je promo period. Sledeći mesec i dalje ide Pink, ja ih opet zovem i kažem, a oni kažu da je to greška do njih da se ja ne brinem i da će ga u narednom mesecu isključiti. Kad na kraju tog narednog meseca oni meni isključe Total skroz! Kao nisam platio Pink 3 meseca. Ja puko!! Niti sam ga ikad hteo, tražio ni gledo, pa ni dan danas!
ODVRATNE su mi kompanije gde ne mogu do šefa i da dokažem da sam u pravu! Reko sam im za snimljene razgovore, rekli su mi da je to za njih i da ja mogu dobiti taj snimak samo putem suda.
Sve u svemu, otišo sam i platio taj u.srani Pink.
Jako je teško sa njima!

@djordje29, vala, ja bih isao na sud. Pripretio bih im ili sta vec, ne mogu to tako. Meni su rekli da cu imati promo HBO, nisam ga imao ni jedan dan.
Da je meni previse stalo do tog kanala, mozda bih zvao da ih pitam, ali me je bolelo uvo.

Da, rado bih išao na sud ali je u pitanju mala vrednost, oko 3000 tako nešto, davno je bilo, skuplji su mi sudski troškovi nego taj izmišljeni penal, a i koliko bi se to vuklo po sudu, a i koliku bi štetu mogao da naplatim? Oni to znaju i zato to i rade, potkradaju te na sitno, pa puta x korisnika i eto im ekstra profita.
Ali da, zvati sa moba i snimati, sviđa mi se! ;)

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem da mu net baguje, da ide sporo, pa da pada brzina, pa se dize do neke granice? Onda uzmem ugasim ruter, upalim i problem nestane na neko vreme. Posle opet krene ista prica.

Jel ima neko problem da mu net baguje, da ide sporo, pa da pada brzina, pa se dize do neke granice? Onda uzmem ugasim ruter, upalim i problem nestane na neko vreme. Posle opet krene ista prica.

Pa jesi video da je sinoc bio problem u celoj srbiji sa sbb linkom, evo ja trenutno radim pola sata i ok je za sada, videcemo kasnije.

Pa jesi video da je sinoc bio problem u celoj srbiji sa sbb linkom, evo ja trenutno radim pola sata i ok je za sada, videcemo kasnije.

a to li je znaci

ja sinoc upalio da gledam ligu sampiona (posto nas divni rts ne prenosi) kad nisam posteno ni 20min. odgledao

Ja nisam, van onog mog zezanja sa centralom, imao net nekih pola sata - sat vremena. A i zezanje sa centralom je trajalo maksimalno pola sata, rekord :)

Ču liga šampiona, meni veza na xHamsteru pukla posle 5 minuta i tako već 3 dana, muka Isusova. :d

Šalu na stranu, mada ja sam kod Verata, izgleda da su radovi u celoj Srbiji, pre neki dan na poslu nisam imao izlaz za grad, samo lokal u zgradi, a i kući mi je fiksni par puta ćutao.

Poslednja izmena:
Ču liga šampiona, meni veza na xHamsteru pukla posle 5 minuta i tako već 3 dana, muka Isusova. :d

Šalu na stranu, mada ja sam kod Verata, izgleda da su radovi u celoj Srbiji, pre neki dan na poslu nisam imao izlaz za grad, samo lokal u zgradi, a i kući mi je fiksni par puta ćutao.

**** ga trebao si brzinski da obavis posao, ili da se bacis na slike ko u vreme dial up :D

Meni od sinoć od 21 h uopšte ne radi Adsl, zvao malo pre podršku ali neće da se jave ovi zaduženi za Adsl kao do sada, nego neka sojka zadužena za Total Tv uzela podatke pa kao ona će da im prosledi jer su zauzeti...

Vrh Dno