Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Kako da promjenim boju toggles-a? Užasno mi smeta ova drečava zelena.

S2scr.png

Sliku iz primjera sam naravno maznuo od Saleta, jer nisam sada u prilici prebaciti screenshot sa svog telefona.

Imam ja ubačenu tu Aromu, ali ne mogu da nađem ti opciju.

fleshovao neat rom 4.3 LSD verujte mi razlika je samo u kernelu jer izgleda da radi sve glatko ....sem multiwindowa nema bugova ali sale ce to srediti u aroma modu sigurno, ja bih sacekao saleta da odradi aroma mod za LSD jer ne bih da rizikujem za LS8 4.2b ....sve u svemu sada telefon radi brze i klizi :) cekamo saleta da zavrsi sa S3-ovcima pa da se pozabavi nasim kostumizacijama :D

fleshovao neat rom 4.3 LSD verujte mi razlika je samo u kernelu jer izgleda da radi sve glatko ....sem multiwindowa nema bugova ali sale ce to srediti u aroma modu sigurno, ja bih sacekao saleta da odradi aroma mod za LSD jer ne bih da rizikujem za LS8 4.2b ....sve u svemu sada telefon radi brze i klizi :) cekamo saleta da zavrsi sa S3-ovcima pa da se pozabavi nasim kostumizacijama :D

+1
Kod mene ista situacija... Sve radi brže...
Sale,
Hvala.

Za sada odlični utisci, s tim što se i dalje oseti veće zagrevanje nego na ICS-u. Skrolovanje u kontaktima je glatkije i S Planner ponovo prikazuje rođendane :)

Samo jedno pitanje, kad odem u Storage i pokušam da formatiram USB storage ništa se ne desi. Jel' to bug ili working as intended?

Nudi izbor ali ne za boje toggles-a. :(

Dakle i dalje pitanje ako neko zna kako je moguće promjeniti boju ovih zelenih button-a?

S2scr.png

Otvoriš systemui sa winrarom, nađeš te ikonice, obojis, vratiš u apk, flesujes :)

Otvoriš systemui sa winrarom, nađeš te ikonice, obojis, vratiš u apk, flesujes :)

Tako sam i ja uradio, samo u ljubicasto :D

Ovima sto se greje telefon... Shvatite jedno, GS2 je vec 2 godine star telefon, tako da mora da se overklokuje graficka da bi dobili smothness + naravno mora se dici voltaza i kad sve to zajedno saberete, dobijete topliji telefon :)

Poslednja izmena:
Meni se ne grije:D

Mozes li da vidis da li je mountovano nesto u recovery kada se to desi? Ako nije mountuj sve i reboot
Desilo se ponovo ali sada sa LSD :(

Nije mountovan efs,system,data,preload

Sve mountujem ali ipak se ne restartuje :(

@vidor:
Lakse malo sa titanium backupom. Nemoj da vracas systemske app ni system data. Moj predlog je da promenis lokaciju gde tb pravi backup, uradis backup i tek onda resetujes telefon. Kada instaliras Android instaliraj tb i vrati samo poslednji backup.
Ne vracam batch-om nista, vratim data za neke programe ili sam program ako ga nema na marketu. Email,mail for exchange itd ponovo kreiram step by step.

Nisam primetio da ima toliko slucajeva kao sa prethodnim. Sta da ti kazem, probaj novi philz kernel ili flesuj dorimanx da budes siguran da se nece vise desiti

Zakucao mi telefon na boot-u, opet :( Prešao jutros sa kombinacije LS8 + Dorimanx 7.45 bez wipe-a na LSD, imao bateriju oko 50%, kad sam pogledao u jednom trenutku u telefon zakucao na boot logo-u. Uffffff

Zato ja neću da menjam ls8 (Neat rom) do daljnjeg, ušo sam u 10 dan bez restart, niti bilo kakvog problema.

Dok se ne pojavi neko značajno poboljšanje ja ne diram LS8. Posebno jer za novi ROM još nema Arome.

Jedno pitanje, sa ovim ls8 mi se desilo dva puta da mi zabode tel gde je pomagao samo restart (nisam 100% siguran ali mislim da je oba puta bio upaljen wifi). Da li se to još nekom desilo?

Primjetio sam ozbiljan problem koji mi se dešava na ovom ROM-u, a na AOPK/ICS ga nema. Naime, u toku razgovora, ukoliko dođe do preklapanja (istovremenog govora) na obje strane zvuk mi se prekida i sjecka. Ima li neko rješenje za ovo?

Ja to nikad nisam imao... Mozda los signal? Probao da menjas modem?

Zasto meni posle restarta se promeni raspored ikonica u multi window-u? Ja namestim kako hocu i promeni raspored... U pitanju je ls8 sa aroma mod-om...

Jedina mana koju sam nasao(na ls8 sam) je da oce cesto da zaglupi i uopste ne radi data kad prebacujem sa 2g na 3g i obratno

vec par dana sam na neat 4.3 sa full wipom i format svega. I fino radi, bez ijednog problema za sada, osim temple run 2 mi je zablokirao, ali na home dugme je izaso bez problema. Razlika u odnosu na 4.2 tj ls8 je u wallpaperijma cini mi se da su sad vratili one stare sa gingerbreda, nema vise onih sa s trojke. Ne moze vise da se ugasi ripple efekat za otkljucavanje, sto me nervira uzasno. I jos neke sitnice.

Postovao sam mod na xda toggle za ripple. Pogledaj zadnje dve strane

Hvala Sale, najveca greska Samsungu bice ako te ne zaposle :D Jel to ovo LSD_4WayReboot_Toggle-Ripple-Stock-LockScreen.zip - 16.84 MB ? Posto sam ja jos noobcina :D i uvek koristim samo ono sto ti upakujes u rom, jel se ovo instalira kao i svaki rom sa interne iz recoverija? Isto pitanje i za LSD_BlackStatusBar_GreenCircleAnimated.zip ?

Nazad
Vrh Dno