forum1nick
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 275
Kako da promjenim boju toggles-a? Užasno mi smeta ova drečava zelena.
Pogledajte prilog 106775
Sliku iz primjera sam naravno maznuo od Saleta, jer nisam sada u prilici prebaciti screenshot sa svog telefona.
to se podesava prilikom instalacije arome mislim da je 4 i 5 korak prilkom flesa..Imam ja ubačenu tu Aromu, ali ne mogu da nađem ti opciju.
fleshovao neat rom 4.3 LSD verujte mi razlika je samo u kernelu jer izgleda da radi sve glatko ....sem multiwindowa nema bugova ali sale ce to srediti u aroma modu sigurno, ja bih sacekao saleta da odradi aroma mod za LSD jer ne bih da rizikujem za LS8 4.2b ....sve u svemu sada telefon radi brze i klizicekamo saleta da zavrsi sa S3-ovcima pa da se pozabavi nasim kostumizacijama
![]()
Otvoriš systemui sa winrarom, nađeš te ikonice, obojis, vratiš u apk, flesujes![]()
Desilo se ponovo ali sada sa LSDMozes li da vidis da li je mountovano nesto u recovery kada se to desi? Ako nije mountuj sve i reboot
Ne vracam batch-om nista, vratim data za neke programe ili sam program ako ga nema na marketu. Email,mail for exchange itd ponovo kreiram step by step.@vidor:
Lakse malo sa titanium backupom. Nemoj da vracas systemske app ni system data. Moj predlog je da promenis lokaciju gde tb pravi backup, uradis backup i tek onda resetujes telefon. Kada instaliras Android instaliraj tb i vrati samo poslednji backup.
Ja to nikad nisam imao... Mozda los signal? Probao da menjas modem?
Kako mislis da mjenjam modem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari