D
dragan521
Guest
Sale hoce li biti i LITE verzija ili je ovo finalna da znam dal da cekam?
Ma potpuno je isti rom, promenjen je samo kernel. Izgleda da su rešili problem, bootlooperi će biti srećni
Ako sve radi kako treba ne diraj.
+1
Ja jos uvek teram onaj leak NeatRom 4.0, i radi bez problema, vrlo rado bih probao ovaj LSD ali nemam vremena da se bakcem, a i ne diram dok lepo radi.![]()
ja teram ls8+aroma v4.3b i posle pocetnih problema i ponovnog flesha radi mi fenomenalno ama bas sve,ono da vadim bateriju dok je ukljucen nisam probao inace kad ga normalno iskljucim i ponovo ukljucim bez problema radi.
Cemu to?[/QUOTE
Telefon mi se pre nekih sat vremena bas zagrejao. Nisam ga koristio, samo sam ga uzeo u ruku i primetio sam da je vreo i da se lock screen zamrzao. Iskljucio sam ga, izvadio bateriju i sacekao 10 minuta i opet probao da ga ukljucim ali nece. Stoji na onom ekranu sa zutim trouglom i nista. Mogu da udjem u download mod. Sta da radim?
Djilkosh_Ns
Neki imaju problem uopšteno, neki kad izvade bateriju (većina)
komsa
komsa nije tu
Citat Citiram korisnika: papic7m Pogledaj poruku
probao sam i ja isto ....iskljucio telefon izvadio bateriju sacekao 1min tacno i vratio je ......sve normalno...cak mi i brzu bootovao .....rom je skoro pa savrsen
Ne treba isključiti telefon kad se vadi baterija......poenta je simulirati situaciju kada telefon iznenada ostane bez struje iz bilo kog razloga.......
To se desavalo i meni pre ponovnog flesha....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari