Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale hoce li biti i LITE verzija ili je ovo finalna da znam dal da cekam?

LITE VERSION​

Features
  • Firmware: XWLSD NeatROM Lite v4.3 (February 8, 2013) (4.1.2)
    [*]Build Date: Thu Jan 31 14:30:29 KST 2013
    [*]Modem: XXLS8
    [*]CSC: OXXLS6 Multi
    [*]Change List: 889555
    [*]Kernel: XWLSD-OXX-4.22-PhilZ
    [*]Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
    [*]Fully Deodexed
    [*]Zipaligned
    [*]Rooted
    [*]BusyBox
    [*]SuperSU
    [*]EFS auto backup
    [*]NO WIPE
    [*]Disabled boot sounds
    [*]Increase Contacts adding for the message (1000 contacts instead of 10 contacts)
    [*]No Auto Converting messages to MMS
    [*]Disabled Home Button Lag
    [*]Enabled Camera Sound Menu
    [*]No Call Ring Delay
    [*]4 Way Reboot
    [*]Enabled All Languages For Samsung Keyboard
    [*]Faster GPS Lock
    [*]Enabled Sensor Aiding For Fast GPS Lock
    [*]Ripple Lockscreen
    [*]Enabled More Contacts (999)
    [*]Disabled Scrolling Cache
    [*]Large Apn List
    [*]Removed Bloatware
    [*]Init.d Support
    [*]More Init.d Tweaks
    [*]Build.prop Tweaks
    [*]Added DropBox
    [*]and many more...
    [*]I probably forgot something

eg3eyw.png

6gzpck.png

2euly11.png

11uu3xl.png

February 8, 2013
XWLSD_NeatROM_Lite_v4.3
MD5 Sum: 2ad8533a6a2abf8aa59b9fae58ea3eea

Bolje sacekaj, mada prati na xda sta kazu ovi koji su probali, pa ako nema bug-ova, tj. ne krljaju se onda ce moci :)

Aaaaaaa ne znam sta da radim,ls8+aroma v4.2b mi radi savrseno,baterija drzi veoma dugo trenutno mi je 50% posle 19.57h od poslednjeg kacenja na punjac,dal se isplati da ponovo krenem u avanturu sa novim romom :lupko:

Ako novi ROM ne donosi ništa značajno tjeraj postojeći dok radi kako treba. Zašto bi gubio vrijeme na mjenjanje nečega što već radi tako dobro?

I stoje jos zanimljivo trenutno mi je u telefonu rezervna baterija teracell istog kapaciteta ko oreginal :)

Ja ne menjam za sad, evo 7 dan bez restarta i radi savršeno. Mislim da nema razloga, kad mogu neki da čekaju JB za Srbiju :D mogu i ja na ls8 da ostanem malo duže :D

Tako cu i da uradim i cekacu da vidim kakva su iskustva onih koji ce ga ubaciti,da ne budem ja pokusni kunic :D

Na stock ROM-u bolje od ls8 svakako i ne može :).

Pripazite se novog ROM-a (XWLSD) možete opasno da se navučete, opasne su to droge :D

Ma potpuno je isti rom, promenjen je samo kernel. Izgleda da su rešili problem, bootlooperi će biti srećni

Upravo sam stavio LSD i notification bar mi je siv. Šta da mu radim?

screenshot2013-02-09-14-.png

Tripujes od LSD-a. :d
Salu na stranu, sad ce Sale da odradi aromu pa ce biti black status bar.

EDIT: Evo ga. :)

Poslednja izmena:
Nervira me ovaj moj telefon bas kad sam resio da flesnem ovaj novi rom,a on poludeo baterija skinuta juce sa punjaca Screenshot_2013-02-09-16-46-31.pngScreenshot_2013-02-09-17-22-46.png sad se dvoumim dal da ista menjam jer ovo je 10 dan a da nisam imao ni jedan problem :lupko:

+1

Ja jos uvek teram onaj leak NeatRom 4.0, i radi bez problema, vrlo rado bih probao ovaj LSD ali nemam vremena da se bakcem, a i ne diram dok lepo radi. :D

ja teram ls8+aroma v4.3b i posle pocetnih problema i ponovnog flesha radi mi fenomenalno ama bas sve,ono da vadim bateriju dok je ukljucen nisam probao inace kad ga normalno iskljucim i ponovo ukljucim bez problema radi.

ja teram ls8+aroma v4.3b i posle pocetnih problema i ponovnog flesha radi mi fenomenalno ama bas sve,ono da vadim bateriju dok je ukljucen nisam probao inace kad ga normalno iskljucim i ponovo ukljucim bez problema radi.

Cemu to?

Cemu to?[/QUOTE

Telefon mi se pre nekih sat vremena bas zagrejao. Nisam ga koristio, samo sam ga uzeo u ruku i primetio sam da je vreo i da se lock screen zamrzao. Iskljucio sam ga, izvadio bateriju i sacekao 10 minuta i opet probao da ga ukljucim ali nece. Stoji na onom ekranu sa zutim trouglom i nista. Mogu da udjem u download mod. Sta da radim?

Djilkosh_Ns

Neki imaju problem uopšteno, neki kad izvade bateriju (većina)

komsa
komsa nije tu

Citat Citiram korisnika: papic7m Pogledaj poruku
probao sam i ja isto ....iskljucio telefon izvadio bateriju sacekao 1min tacno i vratio je ......sve normalno...cak mi i brzu bootovao .....rom je skoro pa savrsen
Ne treba isključiti telefon kad se vadi baterija......poenta je simulirati situaciju kada telefon iznenada ostane bez struje iz bilo kog razloga.......
To se desavalo i meni pre ponovnog flesha....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno