priest77
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.10.2004
- Poena
- 750
zadnja verzija ume da zeza osvetljenje..smanji ga do kraja pa moraš da odeš u settings i ručno menjaš jer ne vidiš ekran danju uopšte..na nuli je..
Sada sam proverio, potpuno se isto ponosa kao i kada menjam osvetljenje iz Settingsa, jedino sto tada je bela pozadina pa ti se cini svetlije malo.. Uostalom kada je skroz smanjeno i treba da bude ugaseno pozadinsko osvetljenje.
Moguce da imas opet neki drugi tweak kao sto si imao winterboard koji ti pravi problema pa mislis da je NCsettigs.
Neka proveri jos neko pa da ti javi.
Na snimku ne vidi se bas kao uzivo ali kao sto vidis mogu bez problema da vratim osvetljenje i vidi se
P.S.Znam da SBSettings nije ni imao flash toggle da koristis telefon kao baterijsku lampu za osvetljenje, nego si morao taj toggle posebno da instaliras. Da li su ga sada ubacili?
@priest77: auh ***e
što se tiče ncsettings/sbsettings dileme, moje je mišljenje da je nc lepši i više mi odgovara, a sb je stabilniji.
Meni je ncsettings znao ponekad (jednom u 5-6 meseci) da napravi neki respring loop - uključiš fon, pa se pojavi respring ikona, pa lock screen, pa respring ikona, i tako u nedogled dok ga ne resetuješ
Meni je pravio problema ali neka bas stara verzija, koja ima vise od 6 meseci, ali posle prvog update nisam imao problema.
Sto se envasi0n tice, kod mene sada radi sve kako treba, tu ne racunam vShare i AppCacke koji su preoptereceni jer svi sada traze piratske aplikacije
Poslednja izmena: