Šta je novo?

evasi0n - iOS 6.x Jailbreak

zadnja verzija ume da zeza osvetljenje..smanji ga do kraja pa moraš da odeš u settings i ručno menjaš jer ne vidiš ekran danju uopšte..na nuli je..

Sada sam proverio, potpuno se isto ponosa kao i kada menjam osvetljenje iz Settingsa, jedino sto tada je bela pozadina pa ti se cini svetlije malo.. Uostalom kada je skroz smanjeno i treba da bude ugaseno pozadinsko osvetljenje.
Moguce da imas opet neki drugi tweak kao sto si imao winterboard koji ti pravi problema pa mislis da je NCsettigs.

Neka proveri jos neko pa da ti javi.

Na snimku ne vidi se bas kao uzivo ali kao sto vidis mogu bez problema da vratim osvetljenje i vidi se

P.S.Znam da SBSettings nije ni imao flash toggle da koristis telefon kao baterijsku lampu za osvetljenje, nego si morao taj toggle posebno da instaliras. Da li su ga sada ubacili?

@priest77: auh ***e :)

što se tiče ncsettings/sbsettings dileme, moje je mišljenje da je nc lepši i više mi odgovara, a sb je stabilniji.
Meni je ncsettings znao ponekad (jednom u 5-6 meseci) da napravi neki respring loop - uključiš fon, pa se pojavi respring ikona, pa lock screen, pa respring ikona, i tako u nedogled dok ga ne resetuješ

Meni je pravio problema ali neka bas stara verzija, koja ima vise od 6 meseci, ali posle prvog update nisam imao problema.
Sto se envasi0n tice, kod mene sada radi sve kako treba, tu ne racunam vShare i AppCacke koji su preoptereceni jer svi sada traze piratske aplikacije :)

Poslednja izmena:
P.S.Znam da SBSettings nije ni imao flash toggle da koristis telefon kao baterijsku lampu za osvetljenje, nego si morao taj toggle posebno da instaliras. Da li su ga sada ubacili?

Probaj Torch sa ModMyi repo-a za baterijsku.

Na 4.1.1 je sa 05.14.03 (mislim) BB-om. Sad malo pretrazih po netu. Mislim da sam nasao to sto mi treba. :)

Pa to je dobro...digni ga uz pomoc redsn0w-a ili sn0wbreeza na 6.1 jer oni imaju opciju cuvanja BB onda uradi JB i na kraju otkljucaj sa ultrasn0w-om...

Posle evasi0n apdejta ponovo instalirao appcake i sad mi vise ne crashuje

jel ima newko link za intelliscreenX? Mislim na onaj "opasni link" ;)
Dobar je program..

ako neko bude imao problem belih ikona na ekranu neka instalira iWipecache sa cydia i neka pokrene program..očistiće....

i respring bi trebalo to da resi.

Evasi0n stigao do verzije 1.2

Version 1.2

Disable OTA updates.
Correct timezone issue in evasi0n binary if client fails to correct it.

Version 1.1

prevent Weather app from appearing on iPads.
mitigated the long reboot issue.
fix issue with not working after connecting multiple iOS devices
fix blinking of the jailbreak instructions on OS X.
codesigned Mac app.

Version 1.0

first public release

Ja pokusao repsringom i resi ga ali posle instaliranja neke aplikacije ponovo su se vracale bele ikone. Iwipecache mi je to resilo trajno....

Je l' ima neka alternativa za Switchermod? Nije kompatibilan sa iOS6.

kako najlakse da ubacim svoje melodije?
koristio sam samo iRingtune ali mi iz nekog razloga sada ne radi.
prosao je glatko update na 6.1 i evasi0n 1.2...

hvala, sad cu da probam.

Auxo je super, preporučujem da se proba :)

Ljudi imam problem preko iTunes-a kada zelim da instaliram izbacuje mi
iTunes (ime app) sync failed to install
a podesio sam i installious i sve... :-( instalirao sam verziju 5.0.9 OS 6.0.1 4G

Jel uspeo neko da skine nesto preko vshare? Ja jos nista tisam uspeo,ne polazi download da ga j.....

Nisam probao....Ovo me bas nervira...appcake je ok ali nema sve aplikacije koje mi trebaju..

Izgooglaj app koja ti treba,skini je na komp...skini program iTools,povezi telefon preko njega i instaliraj je...Meni Vshare ponekad hoce da skine nesto,ali su brzine ocaj zivi..zato sam poceo da skidam na ovaj nacin....

Skines na komp ipa fajl...pokrenes iTools...izaberes Applications...ides na prvu stavku install i izaberes gde se nalazi fajl...i to je to...

Ne znam da li znas,ali moras da imas instaliran AppSync iz cydia-e...da bi ti radio ovaj nacin instalacije...

Skines na komp ipa fajl...pokrenes iTools...izaberes Applications...ides na prvu stavku install i izaberes gde se nalazi fajl...i to je to...

Ne znam da li znas,ali moras da imas instaliran AppSync iz cydia-e...da bi ti radio ovaj nacin instalacije...

nisam instalirao tu app sada cu :-D Appsync for ios6? HVala do neba sljaka :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno