Šta je novo?

Novi 3DMark - vreca buva

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Drugari, skinuh ovaj novi 3DMark i ostah razocaran. Posle instalacije pokrenuh prvi put test, ima da se selektuje samo all test i kliknuo ja junacki na OK. E tu odradi onaj system info i pocrni ekran, osta kurzor i plavi krug za ucitavanje i vrti, vrti... nista 5-6 minuta. Hajde reko ALT+TAB ovo ono...ma jok, boc na reset.
Pokrenuh drugi put ali posle "zanavljanja" System info toola jer na njihovom sajtu pise da moze to da zeza da zato nece, ali opet zasto bi zabolo masinu. Odradim ja repair system info tool.
Pokrenem ja po drugi put 3dmark, odradi sysyem info, pocrni ekran, expresno izbaci loading i gle cuda krece 1 test onaj za "mobilne uredjaje". Prvo tera demo, pa onda dva testa, sve radi, ide slika, ide zvuk, ide fizika.

Odradi to i krece ucitavanje drugog testa, ucita, pocinje i sad ide test, sluzam ja nesto zrzrzrzrzrz pojacam zvucnike, cuje se pazite sad na zvucnicima umesto zvuka za demo neki zvr zvr zvuk. ide demo ide... dodje do kraja, sljasti prepecena scena ispranih textura, sve belje i belje....i beo ekran i sad stoji to tako 5 minuta i ja opet ALT+TAB nista, boc na reset.

E REKO DOSTA JE BILO P*ZDARIJA! Ovo ne da nema smisla nego ne samo da sam im ovaj 3dmark uninstalirao vec i sve ostale njihove derivati koje sma zatekao na kompu. Sve normalno radi, svi testovi mi "trce" sve igre, ama bas sve, imam detonatore od "juce uvece" (najnoviju betu), imam podeseno u drajverima da je 3daplication=3dmark, sve uredno ali jok, to g*vno naprosto NE RADI i 2 reseta masine zbog toga, e pa necete ga majci!!!!!

Drugari pamet u glavu za ovom bagovitom vrecom buva!

Poslednja izmena:
Ostao sam zatecen nesposobnoscu doticnih!

Evo sad probah jos jednom, prvi test, ide demo, ide zvuk, muzika, efekti i samo od jednom krece zvuk trtrtrtrrt na zvucnicima. Radi test dalje, radi, pritisnem ja ESC jer me zvuk iritira i tu ostane zamrznuta slika ni makac dalje. Dakle to je do njih, a ne do mene i sto se mene tice to je CAO. Ovaj put sam stavio na 6 channel u podesavanjima za zvucnu cisto da ne bude da hoce 5.1, a eto kao nema, a prethodno sam terao cisti stereo. Slepci jedni nevidjeni.

Od igara mi rade:

Far Cry3
Black Ops 2
Hitman
Devil May Cry 5
Metro 2033
Skyrim

Ovo je trenutno na masini i sve radi.

Od testova rade:
3DMark06
3DMark Vantage
3DMark11
Unigige
Metro 2033

Prosto ne bih dalje gubio vreme sa ovim polu proizvodom.

Poslednja izmena:
Koji je to zadnji 3DMark?

Benchmark je ocajan, ovo je vise test za mobile uredjaje i platforme. Inace, evo mog skora sa poslednjeg testa za pc: 2356

Evo i mene :)

Prilozi

• Capture kk.PNG
    Capture kk.PNG
    761.2 KB · Pregleda: 144
Priznajem samo poslednji test. :)

Prilozi

• ScreenShot963.jpg
    ScreenShot963.jpg
    522.7 KB · Pregleda: 130
Vratio sam bukvalno sve na default, problem sa zvukom i dalje ostaje. Bice da je neki problem SW prirode ili ASUS Xonar ne radi kako treba.

Bitan je ovaj FIRE STRIKE koliko sam ja shvatio ostali testovi su za neke slabije uredjaje, spominje se android platforma sta li vec, ako sam dobro razumio treba gledati skor kroz FIRE STRIKE test

Da, samo Fire Strike je ozbiljan test, ovo ostalo ide u 500+ FPS i ne pokazuje nista sto se nove generacije grafickih tice...

Da, samo Fire Strike je ozbiljan test, ovo ostalo ide u 500+ FPS i ne pokazuje nista sto se nove generacije grafickih tice...

Izgleda da i procesor na konacan rezultat igra ulogu, a fire strike treba testirati ostalo kao sto kazes vjerovatno je namjenjeno za laptope, i neke home PC uredjaje.

Izgleda da je nvidia nespremna docekala ovaj novi 3dmark - znatno bolji rezultati na Amd-e karticama.
vec vidim 313.9x driver up to 50% :p

MSI se i reklamira u samom benchmarku.

Ja jos uvek nikako da prodjem test :D

Zvuk je resen, isutao sam ASUS Xonar DS iz masine i sada nema bruge, integursica radi kako Xonar nikada nece, bez BUG-ova, medjutim sada izmedju 1 i 2 testa stane, kad odradi prvi test, jednostavno ne prebaci loading na 2 test i stane...i tako stoji i stoji... i ja osedeo :D
Ugasim to, izvrtim 3dmark11 5x, cisto da mi srece bude na mestu, pa Vantage 5x, pa metro 60x, ceo sat.... :D

Bice da tu treba jedan reinstal windowsa :)

Ja bi pre uninstal 3DMark-a. :D

Nazad
Vrh Dno