Šta je novo?

ASUS Ares II

Kakva je ova Ares u odnosu na 7990? :)

Ja mislio da je ovo single gpu karta, nisam dobro bacio pogled.

U reklami im stoji: "The way it's meant to be bundled".:d

Ko jos kupuje ovu kartu da bi se igrao na njoj? :d

naravno, ali bila je i vest da ce se kupcima svih (ako sam dobro skontao) 78xx a posebno 79xx karti davati i neke silne igre.
beshe cifra 6, ako me secanje sluzi, pa sam zbog toga rekao bravo za amd....pre svega.

Poslednja izmena:
Ko kupi HD7870 dobiva 3 igre
9a.jpg
Ko kupi 2 x Neku HD7970 ili HD7950 dobiva 6 igri, ali crysis 3 samo uz HD79xx seriju, ali zato uz HD78xx 3 igre ;)

U pakovanje moje Sapphire 7950 OC/Boost i Asus Matrix 7970 nije bilo nishta od toga.
A u tabeli pishe download code.

U pakovanje moje Sapphire 7950 OC/Boost i Asus Matrix 7970 nije bilo nishta od toga.
A u tabeli pishe download code.
Kontaktiraj uvoznika ili radnju gdje si kupio kartice, usput kakva su iskustva sa matrixom, temp,buka,driveri,stabilnost?

To vazi za karte kupljene posle odredjenog datuma....valjda...

MATRIX me totalno razocharao...
Zahteva ekstremni napon (1.3v) za 1180MHz na GPU i 1.65v za 6700MHz na VRAM. Pri tome kuler je na auto i za moj kriterijum je na granice na prihvatljive galame. Pri tome idu do 80'C pri shta RPM na ventilatore se automatski regualishe da bi ogranichio porast temperature.
Sve na sve, nisam zadovoljan, mozhda zato shto sam imao golemi ochekivanja od premium VGA kao Matrix. Nadao sam se na bar 1250MHz za GPU i 7000MHz za VRAM. To nije neka dramatichna razlika u performanse u realnost, ali je od entuzijastichki ugao, pogotovo sta sam pred toga imao 7950 @1150/5700 koja je koshtala 60% od cene Matriksa. Ipak na 2560x1400 realno se osecha mala razlika izmedju 7950 @1150/5700 i 7970 @1180/6700, predpsotavljam da je oko 15%.

MATRIX me totalno razocharao...
Zahteva ekstremni napon (1.3v) za 1180MHz na GPU i 1.65v za 6700MHz na VRAM. Pri tome kuler je na auto i za moj kriterijum je na granice na prihvatljive galame. Pri tome idu do 80'C pri shta RPM na ventilatore se automatski regualishe da bi ogranichio porast temperature.
Sve na sve, nisam zadovoljan, mozhda zato shto sam imao golemi ochekivanja od premium VGA kao Matrix. Nadao sam se na bar 1250MHz za GPU i 7000MHz za VRAM. To nije neka dramatichna razlika u performanse u realnost, ali je od entuzijastichki ugao, pogotovo sta sam pred toga imao 7950 @1150/5700 koja je koshtala 60% od cene Matriksa. Ipak na 2560x1400 realno se osecha mala razlika izmedju 7950 @1150/5700 i 7970 @1180/6700, predpsotavljam da je oko 15%.

Da shvatam te kad covjek uzme takvu kartu normalno je da ocekuje dobar OC, ali sve je stvar lutrije, recimo kolega sa drugog foruma ima istu kartu i poprilicno je zadovoljan, zato sam te i pitao tvoje utiske. Njegova ide solidno
bench3.jpg

Njegova je Platinum, moja nije. Platinum po default ima vechi klokovi 1100/6600 u sporedba sa non-Platinum 1050/6000.

definitivno loshi jer sa mom prijatelj smo kupili 3 komada, jedna za mene dvje za njega. Njegovi primeroci su stabilne na 1250/6800 i 1220/6900. A ja sam izbrao moja karta od te tri :D. E to ti je srecha.

I josh nestho, jedna od njegovi dve karti je crkla nakon nedelju dana pa smo je RMA-ovali. Za nove karte nemam poima kako se kloka, ali verujem da je bolji kloker nego moje djubre.

Poslednja izmena:
@Spacemaster
Sta je sad isplativije uzeti tog Aresa ili Titana?
Jeste da je u ovom prvom slucaju Bog rata sa dve glave ali su i Titani nepobedivi.
Ne znam,u velikoj sam dilemi ..

Ja milim da cu sacekati HD89xx seriju minimum

50% duza otplata u odnosu na 2x7970.

@Spacemaster
Sta je sad isplativije uzeti tog Aresa ili Titana?
Jeste da je u ovom prvom slucaju Bog rata sa dve glave ali su i Titani nepobedivi.
Ne znam,u velikoj sam dilemi ..

ajde ne zafrkavaj znamo da ces uzeti Titana, nista manje se i ne ocekuje od tebe ;)

Pre ce biti SLI. :D

Nazad
Vrh Dno