Šta je novo?

Sony VAIO Tap 20

sony je vesnik nove buducnosti i donece nam tablete tanje od milimetra, sto je pokazao najavljenim android tabletom, koji je prvi u seriji tankih tableta koji ce moci da se spakuju 100 komada jedan na drugi i ukorice kao knjiga. ovaj ovde je korak dalje, mozda deluje smesno 20", ali kada osvoje savitljivu elektroniku, posto savitljive ekrane vec imamo, moci cemo da se umotamo u tablet i da u stvari postanemo tablet. korak napred ce biti tablet odelo koje cemo moci da obucemo i onda ce nam biti smesni danasnji tableti debeli cak 9mm koji tesko da mogu uopste da se koriste koliko su debeli...

Poslednja izmena:
sony je vesnik nove buducnosti i donece nam tablete tanje od milimetra, sto je pokazao najavljenim android tabletom, koji je prvi u seriji tankih tableta koji ce moci da se spakuju 100 komada jedan na drugi i ukorice kao knjiga. ovaj ovde je korak dalje, mozda deluje smesno 20", ali kada osvoje savitljivu elektroniku, posto savitljive ekrane vec imamo, moci cemo da se umotamo u tablet i da u stvari postanemo tablet. korak napred ce biti tablet odelo koje cemo moci da obucemo i onda ce nam biti smesni danasnji tableti debeli cak 9mm koji tesko da mogu uopste da se koriste koliko su debeli...

Ne bi da te plasim, ali pogledaj se hitno u ogledalo, ja mislim da si ti vec poceo transformaciju u tablet. :-D I to u neki tipa Apple Newton, sa procesorom od par Mhz, i sa memorijom u kilobajtima. To sve objasnjava. :-D

Ja mislim da moramo poceti pravilo da se sarkazam nekako oznaci :) :) :)

Konacno sam po prvi put stavio nekog na Ignore listu. Ovako Trolovanje jos nisam video na forumu. Lepo ovaj izvesni , da ga poslednji put pomenem Air-max, ide od teme do teme i licno napada clanove, bez ikakvog razloga i bez ikakve veze sa temom.

Evo sada lepo pise
Ova poruka je sakrivena jer Air-max je na vašoj listi ignorisanih članova.
I mogu mirno dalje da koristim forum, mada bi i moderatori trebali da deluju pa da smire kad neko ovako podivlja.

ja se ponekad nasalim tako, kad stvari krenu u besmislenom pravcu... aj stvarno porazmislite malo o monitoru od 20" kao tabletu? :) ili o tabletu debljine 3mm? das klincu da se poigra a on ga prelomi na pola :D sarkastican sam i salim se. i zadrzavam pravo da se smejem nebulozama. skoro sam se naglas smejao nekoj babi koja je natukla na glavu sesir precnika metar i po i nije mogla da stane u kola, ja se ne smejem u sebi i komentare ne cuvam za sebe, nego odmah kazem sta mislim. i normalno je da cu da se smejem nenormalnim stvarima :D zivot bi bio dosadan kad se ljudi ne bi salili.

Praćenje prsta u onoj Air Hockey igri je katastrofa :D. ASUS to ima znatno bolje rešeno.

Konacno sam po prvi put stavio nekog na Ignore listu. Ovako Trolovanje jos nisam video na forumu. Lepo ovaj izvesni , da ga poslednji put pomenem Air-max, ide od teme do teme i licno napada clanove, bez ikakvog razloga i bez ikakve veze sa temom.

Evo sada lepo pise
Ova poruka je sakrivena jer Air-max je na vašoj listi ignorisanih članova.
I mogu mirno dalje da koristim forum, mada bi i moderatori trebali da deluju pa da smire kad neko ovako podivlja.

Zamolio bih da neko citira ovaj moj odgovor da bi ga korisnik Miglia pročitao uprkos tome što je mene stavio na ignore. Ironično je da čovek misli da ja prvi "napadam" korisnika "ped hunter", a da očigledno nije pročitao postove iz teme o novom Sony Z tabletu u kojim je "ped hunter" mene bez bilo kakve moje provokacije srpski rečeno zaje*avao. Umesto da kontaktiram moderatore, samo sam pedu uzvratio istom merom, koristeći humor pre nego da se spuštam na njegov nivo. Ne znam zašto ovo uopšte pišem, valjda mi je glupo da neko tako dođe nov na forum pa pogrešno van konteksta izvuče neke zaključke.

Da ne idem dalje u starije teme i postove, mislim da je "ped hunter" odavno poznat po svom torolovanju i maltretiranju ljudi po ovom forumu, a sad sam još ja ispao gori od njega. Bljak.

Evo druže, pročitaj ovo ovde, nema puno, pa onda sudi, a ne ovako van konteksta:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?300215-Sony-Xperia-Tablet-Z

Poslednja izmena:
Na stranu prepucavanje i loš humor, Panasonic u je u 20" tablet ugurao 4k rezoluciju. Doduše, nit je ovo tablet, a i odmah je dostupno.

Meni je smesno sto su opste nesto sto je ovoliko nazvali tablet, s obzirom na neku ustaljenu definiciju tableta, deluje smesno..

Na stranu prepucavanje i loš humor, Panasonic u je u 20" tablet ugurao 4k rezoluciju. Doduše, nit je ovo tablet, a i odmah je dostupno.

Ovo je prilično moćno, naravno, nije ovo tablet, ali zato jeste najmobilniji do sada napravljeni desktop, tj. All-in-one računar. Nije za svakog, ali će se svideti onima koji imaju potrebu da sele računar iz sobe u sobu, a nemaju lap-top, ili im ne odgovara 13-15-17" koliko lap-topovi nude. Ovo bi bio dobar uređaj čak i da radi samo na struju, a činjenica da ima i bateriju sa kojom radi 3 i po sata je ogroman plus.
Do sada su nam računari bili vezani za jednu prostoriju (oni "glavni" računari), a ovo otvara sasvim nove mogućnosti u korišćenju.

P.S. Za ped-huntera, smej se ti koliko hoćeš tankim računarima, monitorima, tabletima, za koju godinu ćemo koristiti savitljive ekrane debljine milimetra, ne znam šta je tebi tu čudno?

Evo Air skinuo sam te sa Ignore :) ZAto sto ste obojica Isti, a ne bi da pretrpavam listu :)

Mada su ova Edova Lupetanja ipak malo zanimljivija :D

Nazad
Vrh Dno