Šta je novo?

Kako instalirati Windows 7 sa USB flash-a

McDuck

Cenjen
Učlanjen(a)
19.04.2012
Poena
170
Kupio sam netbook bez instaliranog Windows-a i uz njega sam dobio original Windows 7 na DVD-u.
Da li može neko da mi napiše detaljan vodič kako da prebacim original Windows sa DVD-a na USB flash?

Evo ti jedan od najlaksih tutorijala. LINK

Opet bi trebao ovo uputstvo ali nazalost vise nije dostupno...

Kako da napravim ISO Windows-a sa DVD-a?

Napravio sam ISO datoteku sa ImgBurn ali ovaj program od Microsoft-a nece da mi posao odradido kraja...
Javi mi gresku 'The selected file is not a valid ISO file'...

mirza82, hvala...

Imao bih samo jedno pitanje, ako mozda neko zna odgovor...
Kako je moguce napraviti odmah pravilnu ISO datoteku da nije potrebna popravka?

Poslednja izmena:
Vise puta sam se sa tim stvarima mucio, sa raznim programcicima u vreme Win XP-a, no najbolje tj najjednostavnije mi se pokazao WinToFlash programcic koji sve odradi sam. U konkretno slucaju ubacis fles od min 4gb ubacis dvd u dvd rom, pokrenes program i kazes mu gde se nalazi instalacija Windowsa (u ovom slucaju na dvd-u), sacekas neko vreme da prebaci na usb fles i to ti je gotovo (samo u biosu podesis da butuje sa usb flesa), prosle nedelje sam dva Acer netbook-a instalirao tako pa sam se podsetio programcica i toplo ga preporucujem.

koristio sam sada program da namestim boot od WIN7 i radi sawrsheno :D super je,jednostawan,brz saswim fino radi .... a interesuje me da li moze i XP sa njim boot ...trebace i taj,a sad kod imam .iso na hardu da sredim :D

stavi neki sistem gde v nije w

Nazad
Vrh Dno