Evo uskoro se pocinje raditi WoW film, a danas je zvanicno dobio i rezisera.
Evo citava vijest: http://www.1evel.com/world-of-warcraft-film-dobio-rezisera/
Evo citava vijest: http://www.1evel.com/world-of-warcraft-film-dobio-rezisera/
:laugh:+5Trebao je Uve Bol da ga radi![]()
Zar ovo nije vest iz tipa 2005. ili 2006. ?
Duncan Jones to direct World of Warcraft movie
31 January 2013 11:37 PM, PST | Flickeringmyth | See recent Flickeringmyth news »
Acclaimed filmmaker Duncan Jones has signed on to direct Warner Bros. and Legendary Pictures' forthcoming sci-fi fantasy adaptation Warcraft, which is of course based upon Blizzard Entertainment's hugely popular Mmorpg World of Warcraft.
According to THR's Heat Vision, the Moon and Source Code director is expected to receive a budget in excess of $100 million - 100 times that of his 2009 feature debut - for the sci-fi fantasy, which has been written by Charles Leavitt (Blood Diamond) and will be produced by Thomas Tull (The Dark Knight Rises), Jon Jashni (Pacific Rim), Charles Roven (Man of Steel) and Alex Gartner (Get Smart).
Launching back in 1994 with the real-time strategy game Warcraft: Orcs & Humans, Warcraft went on to spawn a tonne of video and tabletop games, comic books, novels and collectible card games, the most popular of which is 2004's World of Warcraft, which currently has over 10 million subscribers worldwide.
Zar ovo nije vest iz tipa 2005. ili 2006. ?
i lika koji je pisao warcraft knjige..ne mogu da mu se setim imena
Voleo bih da se pojavi ovaj film. Otisao bih u bioskop medju grdne dwarf-ove , elf-ove i mage-ove i iztrolovoao bih my ass off! :d
Da, ali sad vidim da Knak nije bio u razvojnom timu blizarda za warcraft...jer je bio jedan lik koji jeste, pa sam ih pomesao.
To je pitanje koje i mene buni maksimalno..kako oni misle da zapocnu taj film?! Ako se krene po logicnom redosledu W od ocekivanog wow-a nece biti a ako se ne krene..cela prica gubi poentu i smisao. Svi znamo koliko bitnih likova i dogadjaja tu ima a napakovati ih u jedan film je nemoguce. Bolje odmah da proglase trilogijuovo je stvarno dobra ekipa....ja sam nakon onih najava iz 2007. malo oladio, ali sada sam se bas zagrejao, narocito jer ne deluje da ce biti krs film. doduse, ako bude bez Illidana i Arthasa razocaracu se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari