Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Mene interesuje koliko je dobra kupovina wave 3.Nisam zahtevan korisnik poruke pozivi i ponekad internet.Negde sam procitao da je razlika izmedju bade na wave 1 i 3 velika i da ova na wave 3 nema bagova i da radi odlicno.Voleo bi da mi neko pomogne planiram kupovinu,jedan prijatelj ga prodaje povoljno.I jos jedno pitanje,radi li viber na njemu,tj mogu li i pozivi i poruke i kakva mu je kamera

Bada 2.0 bolje/sa manje bagova i laga radi na Wave 3 nego na I i II. Ali je i dalje to bada ali ako ti ne trebaju silne aplikacije i mogucnosti androida onda moze da posluzi. Wave 3 ima brzi procesor od I i II i nesto slabiji gpu, ekran je iste rezolucije ali 4'' i solidan je i za danasnje standarde, autonomija je takodje jedna od boljih a sto se poziva tice odmah iza Razr Maxx sto je veliki plus u tvom slucaju. Kamera je solidna kao i na Wave I/II, kamkoder takodje, telefon je odlicno izradjen i od aluminijuma.. sad sve zavisi za koliko para imas priliku da ga kupis?

Ako mu treba samo za pozive, poruke, malo neta uz koriscenje kamere i kamkodera Wave 3 sa badom 2.0 je solidan izbor i autonomija ce biti jedno duplo bolja nego da kupi plasticni android za isti kes ;)

Ali samo u slucaju da mu treba bas ovakav feature phone..

Evo ovde se lepo vidi da je autonimija (3g telefoniranje a i ostalo) mnogo bolja od svih androida (osim razr maxx)

http://blog.gsmarena.com/samsung-wave-3-s8600-battery-life-test-is-over-the-scores-are-excellent/

mogu da ga kupim za 100e,niste mi rekli radi li viber

Za 100e u tvom slucaju je ok izbor a viber mislim da radi samo char..

Ma imam ja Galaxy s3 i nije meni android potreban.To je neka zamena,lik mi daje wave 3 i Bose companion 5 zvucnike za s3.Ja sam ih cuo veceras,oni ostavljaju bez daha,i kad razmislis logicno s3 ce za 3-4 godine biti 50e a bose ce uvek biti bose

Auu.. pa ti zvucnici kidaju i kostaju skoro 500e novi.. ako si vec imao s3 i ne treba ti android ja ne bih razmisljao ni minut :) Dobices odlican feature phone sa jednom od najboljih autonomija danas koji je odlicne izrade, ima odlican ekran i kameru a zvucnici kidaju. Sto si i sam rekao - bose ce i za 10 godina biti bose a SGS III ce za 3 godine vredeti 100e max.

Uostalom, i da ti ne odgovara Wave 3 dobices odlicne zvucnike a da prodas wave i dodas jos 100e eto solidnog androida ;)

Druze taj sto ti nudi takvu zamenu je zreo za hospitalizaciju,uzimaj to dok se ne predomisli

Zvučnici su 450 € novi, a telefon ne vredi ništa. Samsung S3 je isto oko 450 €, ali bez računa...

Ne vidim šta je tu tako povoljno.

Moram da pitam, na cemu si ti covece?! Kako telefon ne vredi nista?
A i taj S3 ce vrlo brzo da izgubi cenu dok ce zvucnici malo teze.

Kad porastes kazace ti se samo.Ali odvojicu malo vremena da pomognem tvom sazrevanju.U maju kad izadje s4 s3 ce vredeti 350e a Bose i dalje 450.U maju 2014 s3 ce biti 250e a Bose ce i dalje biti 450 itd itd ....i onda ce doci maj 2018 s3 nece vredeti nista a Bose ce i dalje biti 450e

Pa u odnosu na bilo koji telefon sto se tice odrzavanja vrednosti onda i jeste zlatna poluga :)

Vidite da covek ima GS 3 i da zna sta sve moze taj telefon/android ali da mu treba nesto samo za sms, pozive i malo neta, velika je glupost da Wave 3 ne vredi nista :d Telefon je sasvim ok i vredi 100-120e, posle Razr Maxx ima najbolju autonomiju 3g poziva a i uopste je autonomija odlicna, za net svakako moze da posluzi jer ima 512Mb rama i nema probleme i bagove kao Wave I, II, bar ne u tolikom broju.

Zvucnici kidaju i ja bih odma' odradio zamenu. Mada sve ovo ima smek trolovanja :d

Poslednja izmena:
Nije trol.

Kada sam rekao da telefon ne vredi ništa, nadovezao sam se na svoj prethodni post gde sam rekao da ga ne bih uzeo ni da mi ga poklone. To stvarno mislim i ti bi trebao da znaš o čemu govorim jer si isto imao Badu.

A za ostalo što sam rekao, ne znam šta vam nije jasno. Pomenuti zvučnici imaju na KP za 370€ u garanciju još 4 godine. Sve sa fiskalnom i garancijom.

Ako bih već želeo da kupim baš te zvučnike, onda bih prodao telefon i kupio te zvučnike na KP. Uzeo bih neki Android telefon ili ako mi nije potreban smartphone, neku Nokiu.

Ne da preterujes nego..

Ako nekome ne treba Android ja ne vidim zasto je Wave 3 toliko los ako se zanemari OS (koji coveku ocigledno nista ne znaci jer trazi telefon sa dobrom baterijom za pozive, sms i malo neta) i ja za 100e npr a ni za 150e, ne vidim telefon sa boljim 4'' ekranom, alu kucistem, sa boljom kamerom, procesorom/gpu i baterijom, to je sustina cele price sto za razliku od dumb telefona Wave 3 ima sve 10x bolje od njih, od metala je a ima odlicnu autonomiju i kakav-takav os i odredjen broj aplikacija.

Ne da preterujes nego..

Ako nekome ne treba Android ja ne vidim zasto je Wave 3 toliko los ako se zanemari OS (koji coveku ocigledno nista ne znaci jer trazi telefon sa dobrom baterijom za pozive, sms i malo neta) i ja za 100e npr a ni za 150e, ne vidim telefon sa boljim 4'' ekranom, alu kucistem, sa boljom kamerom, procesorom/gpu i baterijom, to je sustina cele price sto za razliku od dumb telefona Wave 3 ima sve 10x bolje od njih, od metala je a ima odlicnu autonomiju i kakav-takav os i odredjen broj aplikacija.

Slazem se

Ajde ne smaraj, masis sustinu.. kao da nisi procitao da covek hoce dobru bateriju, kameru, veliki ekran ali pre svega za pozive i poruke i malo neta, za 100e ne postoji nista bolje od Wave 3 ako nekome ne treba Android.

A da ne pricam sto se za polovan SGS 3 dobiti i Wave 3 i vrh zvucnike..

Poslednja izmena:
OK, jednom rečju, čovek hoće Wave 3. :)

Izvinjavam se na nesporazumu. Over and out.

imam 2 vesti. hocete prvo lepu pa ruznu ? lepa je da sam menjao moju jedinicu za trojkuuz doplatu, nova. ruzna je da me bata ispalio.
nemogu da izadjem na internet. sve drugo radi. sa WIFI izlazim bez problema.
izbacuje mi; set connection for network services.
url not available. network settings must be defined. no profiles. stoji mi 3g sa zvezdicom. svasta sam pokusavao.
u podesavanju na homepage nista nije upisano.
server certificates, sve unknown.
about phone - certificates - operator - vodafone (operator doma....) self-signed.
presao sam se, jer kad sam stavio svoju karticu, odmah su izasli svi signali na vrhu i mogao sam da telefoniram.
ajte braco, badini prvoborci, pomagajte !!!

a da povuces podesenja za 3g net od operatera?

ne jednom, tri puta sam uzimao automatska podesavanja i neprihvata !

evo sam sebi da odgovorim, jer izgleda da ste se skinuli sa talasa. vise nesurfujete. ha,ha
sa telenorovog sms sa podesavanjem, duze sam drzao pritisnuto na waptelenor i kao kad se pritisne za kopiranje, izadje mi copy i instaliranje. normalno pritisnem instaliranje i sve se odradi.
a evo i mojih utisaka o w3; fenomenalan odziv. cak preteran. malte ne nisam ni dotakao ekran, a ono vec poskocilo.
bekap sa kiesa nije hteo da odradi ali sam na istom nalogu skinuo sve apl. sa aps,a.
pravo da vam kazem, cackao sam par sati na jednom androidu. mnogo iskomplikovano, a da ne govorim o rastucim virusima, za mene je bada jos za mnoga ljeta.
dali je neko saznao nesto o TIZEN,u ?

Drago mi je da sljaka dobro.
Jel hoces da kazes da Bada 2.0 radi bolje na Wave 3 nego na Wave 1?

...

Poslednja izmena:
Da li je KIES za nas Wave isto sto i Kies za Samsung android telefone?

Da li kad uradim bekap podataka sa telefona putem KIES-a na Wave mogu da prebacim te podatke preko KIES-a u Samsung android telefon?

Ja sam to uradio i dokazano nije dobra ideja, jer su mi se pobrljavili, duplirali itd...
kontakti na androidu treba lepo svi da idu na gmail i onda sa njega na telefon, sve ostale varijante nisu dobre... kies je isti.

Drago mi je da sljaka dobro.
Jel hoces da kazes da Bada 2.0 radi bolje na Wave 3 nego na Wave 1?
iako sam bio zadovoljan sa 2.0 na kecu, sada na 3 je u mnogim segmentima jos bolje. na task menager,u se naredjaju 5-6 stvari i nista nekoci.
instalirao sam elektronsku banku, na 1 nije moglo. spb tv radi odlicno. na kecu ni slucajno, itd.
nabacio sam teracell ledja, foliju na ekran i nastavljam da surfujem na vecim talasima !!!

Nazad
Vrh Dno