par stvari koje blago receno smrduckaju u celoj prici
evo moje vidjenje:
- Isporuka je odradjena sa zakasnjenjem.. primli su gomilu pre ordera (tako oni kazu) i postojala je bojazan da ce ljudi masovno traziti povracaj sredstava sa kojim su vrsili preorder.. znaci morao je se pustiti neki shiping da bi se malo zamazale oci ljudima..
- sinoc su nam objavili slike otvorenog dhl paketa koji je poslat iz kine.. pitam se dal je realno da toliko treba da stigne dhl paket.. pa pre meni stigne u Cacak nego njima u usa ?
- na slikama koje su objavljene opet vidimo alu kuciste sa ventovima.. i 3 reda hladnjaka ispod kojih se ne vidi nista.. ako uporedimo slike koje je prvo objavio avalon, vidimo da na ovim fali wifi antena
- rezultati koje su objavili (jpg slike) govore kako taj asic radi i kako je sve bajno i sjajno.. al jos uvek nema nikakav video review cele price kako bi neko pokazao: evo to je to, povezuje se tako, webinterfejs je ovakav, i slicno..
za taj period kada je objavljena isporuka, btc je skocio za vise od nekoliko dolara.. tj 5-6$.. sto je malo iznenada.. pa sad gledam ode i preko 20.5$ (zamenio sam finu kolicinu po tom kursu).. i sve to mi lici na neko vestacko napumpavanje iz nekog razloga.. Poe meni jedan od tih razloga je najava da vec danas mozete poruciti novu turu avalona i to iskljucivo placanjem u btc.. sto mi najvise smrdi u prici.. Zato je sad i veca traznja za btc (moja predpostavka) pa samim tim i vrednost ce ici uvis.. Ocekujem za neki dan, kad se ljudi ispucaju sa narucivanjem, da ce btc da kljone lepo (30-40% nize) i da ce neko na tome mnogo lepo da zaradi..
Licno mislim da avalon na ovaj nacin kupuje vreme.. cela isporuka je tempirana pred pocetak kineske nove godine kad Kina staje sa radom barem 20 dana.. i to ce biti razlog za kasnjenje isporuke. One rezultate sto su onako izbacili su krajnje smesni.. ono mozemo i mi da uradimo, par nas podesi masine i izbacimo da imamo 100 ghs na jednom rudaru.. sto po meni jos uvek nije nikakva potvrda, ali je lepa boja za mazanje ociju
Bilo kako bilo, i da je prica 100% verodostojna i 10000% da je sve kao sto su naveli, opet imace lufta za rudarenje neki period.. do proleca recimo.. mozda i kasnije.. a do tada ce se iskristalisati neke stvari, i sigurno ce se naci neko pametan i smisliti neku novu gpu valutu tj. gpu posao.. jer puno je hardvera u opticaju da bi se sve to ugasilo tek tako u danu.. Vreme ce pokazati da sam mozda i pogresio, a mozda i bio u pravu.. Kako god, nastavljamo dalje sa miningom sve dok se cesma skroz ne privije