Šta je novo?

Targo Telekom

Kada kažu mart, misle jun? :)

Da, ali naredne godine. :D

Ako bi cekali mirijevski ptt internet kds ne bi ga docekali ni za jos sto godina,sad ce tacno mislim skoro pa sedam godina kako ne mogu ni internet iz jedne mirijevske ulice da dovuku 100 metara dalje sram ih bilo.
Telekom ocigledno ceka da preko adsl-a razvuku na 1000km upload od 60mb a to ce biti za 1000 godina i njih sram bilo.
Divlja gradnja je bila posledica nemogucnosti dobijanja dozvola a dilvlji dulic je posledica sto ovi nabrojani gori cekaju 100 godina da mrdnu prstom.

preciznije ivana sarica, to je iznad policiske stanice

Ako moze bez oznaka mirijevo 3 ili mirijevo 4 dajte malo preciznije tipa dom zdravlja,toplana,stara toplana,stanica milicije,velika posta i tako da znamo gde su jer nekima je doslo pisamce sa obavestenjem a nekima koji su tu jako blizu nije stiglo nista.

Targo koverte sam video na sledećim mestima:

Kod stare okretnice 46 (zgrada pored farbare Morso), zgrada prekoputa velikog Maksija, zgrada iznad policijske stanice (ulica Miroslava Krleže), blok zgrada iznad Doma zdravlja.

Gde se tacno nalaze danas da ih mogu pronaci.

Targo koverte sam video na sledećim mestima:

Kod stare okretnice 46 (zgrada pored farbare Morso), zgrada prekoputa velikog Maksija, zgrada iznad policijske stanice (ulica Miroslava Krleže), blok zgrada iznad Doma zdravlja.

svuda ih ima samo ih iznad nove toplane nama.

Kada ce Targo i u ostale gradove Srbije? Novi Sad, Nis, Kragujevac...

Računaj da su tek najavili radove u nekim naseljima BG-a, plus, obavezno kašnjenje tih radova... Moja procena: za 2-3 godine.

U mom slucaju to je blizu okretnice 27e, 25p i 79. Ja sam skupio stanare za saglasnost.

mislim da moze predsednik zgrade da potpise saglasnos u ime svih stanara, tako da ne mora da se ide od stana do stana za potpise

Ako dodje kod mene i ja se najvise plasim reakcija ljudi tipa sta ce sad jos i to u nasoj zgradi. Samo sto je i moj predsednik S.S. inertan. Trebace tu dosta objasnjavanja i ubedjivanja samo se plasim da ne bude reakcija tipa cim ti nesto lobiras "mora da uzimas neku lovu i imas koristi" a neshvataju da je to korisno za sve i da ih nista ne kosta ako se bude uvelo u zgradu. Mada mislim da sve to zavisi pre svega od tehnoloske pismenosti stanara kao i od zastupljenosti mladje populacije u zgradi.

Ja sam se tako cimao nedelju dana, nagovarao ljude, skupio potpise, i sad ništa. Ušli su u zgradu, provukli kablove po vertikali i ništa. A komšije zapitkuju... i ja ispadam smešan. Na pozive se odgovara generičkim odgovorima - biće - obavestićemo vas itd.... Sačekaću još koji dan, i ukoliko se niko ne bude javio, neću ni uzimati.

Pa onda su trebali prvo da naprave dobru logistiku pa tek onda da obavestavaju stanovnistvo. A ne ovako po principu kreni stani. Jedni mi pominju S.Venac, promoterka u Uscu pominje Dorcol a sada se vidim nalaze u Mirjevu. Bilo bi dobro kada bi bar na zvanicnom sajtu dali bar plan sirenja i da ljudi znaju sta da ocekuju. Ovo mi nekako izgleda amaterski ili mozda ima veze sa podizvodjacima koji kao sto neko rece nisu iz Targotelekoma.

Mirjevo, bio skupljac potpisa, kaze zavrsicemo za mesec dana, a onda krecemo po stanovima. Ajd’ da mu verujem...

Ja sam p.s.s. u zgradi pa sam lepo objasnio ljudima da ih nista ne kosta a da nekome mozda zatreba.. i svi koje sam pitao su dali svoj potpis.

U mom ulazu ima 16 stanova. Samo 3 stana koriste kablovski internet. Medju njima sam i ja. OStalih 13 stanova penzioneri samci, bez kuceta i maceta. Kako takve undead-ove ubediti u bilo sta ?

Postaneš zamenik p. s. s. i eto rešenja - sve što je našoj zgradi trebalo: mlad, prav, energetičan, zalaže se za moderne tehnologije. I kada uvedeš Targo, daš otkaz :D

Pa lepo im kazes, besplatno je, mozda vama ne treba, a drugima treba, sada je dz, kasnije ce da se placa uvodjenje.. ako se neckaju, dodas info da im stan sa optikom vredi vise :)

jer zna neko nekog iz targo telekoma, jer imam utisak da oni na centrali sve sto im kazes bace u bunar.Mislim neorganizovanost totalna.Pojma nemaju da im kolege obradjuju mirijevo ni gde su gde ce biti ni sta ni kako ,ispada kao da slucajnim pikom na karti odabiraju ulice.

kako sam nesto nacuo nece skoro umirijevu biti optike ovo sto sad skupljaju potpise je bukvalno anketa koja im daje neki uvid koliko zgrada bi im dalo saglasnost i da li im se isplati da dovlace optiku ovamo
znaci po onome sto sam nacuo tek za nekih godinu dana ce biti optika u mirijevu

Fak.., meni su rekli da prebacuju masine za kopanje i ekipe za montazu u Mirijevo i da planiraju da zavrse za 2 meseca. Sutra cu da ih iscimam da proverim.

Mislim da odavno nisam vide da iko nešto kopa u blokovima, tako da su te mašine odavno verovatno free :D

... juce/prekjuce kod drugara su radili vertikalu u Zemunu, Sava Kovacevic naselje.

ma ok, ovo sam juce cuo, pa rekoh da prenesem ... a za kopanje mikro rovova, koliko se secam zimi postoji neka pauza, zakonski valjda ne moze.

Evo mirijevski info iz prve ruke.Sreo sam ih licno u mirijevu gde su obilazili zgrade trazeci predsednike,zamenike i ostalu raju.Kazu plan je da se u mirijevu sve zavrsi za okrugklo 6 nedelja.Najsigurnije je sa ponekim stanarom kome to treba skupiti par potpisa i otici kod presednika na informativni razgovor i zatim ako je sve u redu dati saglasnost za prikljucenje cele zgrade na targo_Ovo je varijanta ako niste primili nikakav letak od njih i ako niko nije bio u vasoj zgradi ,znaci ovo je neka vrsta precice jer se mora brzo raditi kako bi oni imali plan prikljucenja na vreme.

Nazad
Vrh Dno