Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

O ovom problemu svi pricaju,jel zna neko zbog cega je to, takodje ljudi javljaju da je lock scr bug jos uvek prisutan kao i neki problem sa wifi a nekim ljudima koliko citam se izgubio lock scr potpuno. Sigurno je neki pametnjakovic u samsungu rekao HAA!!! Imam ideju kako da resimo lock scr bug izbrisimo ga totalno lol.

Djilkose upravo sam hteo da pitam zna li neko kada ce JB za S2 official ali posto vidim da bi sve redom banovao jer ima ljudi koje to zanima a pre toga nisu (mozda nemaju vremena) da iscitaju temu od par hiljada postova NECU.

Slušaj ovako gospodine. Na forumu si dugo, valjda znaš da koristiš search. Dobra volja je ljudi koji uzmu da napišu, ali kad te stalno pitaju po 100 puta, jel, tebi je to opušteno... A pitanje da li je izašao official JB mislim da bi dobio perma ban, jer o tome se priča juče i danas, znači nesposoban da pročita poslednje dve strane.

Slušaj ovako gospodine. Na forumu si dugo, valjda znaš da koristiš search. Dobra volja je ljudi koji uzmu da napišu, ali kad te stalno pitaju po 100 puta, jel, tebi je to opušteno... A pitanje da li je izašao official JB mislim da bi dobio perma ban, jer o tome se priča juče i danas, znači nesposoban da pročita poslednje dve strane.

Nisam nikoga hteo da uvredim, ako si se nasao uvredjenim iskreno oprosti.
Valjda ovakvi forumi, teme sluze da ljudi razmene misljenja i jedni drugima pomognemo... Zar ne? Znam da nije tesko procitati par strana ali kad se tema razvodnji tesko je naci sta kome treba... Ja konkretno nisam ni 4 posta postavio na ovoj temi a opet sam dosta toga saznao i pomoglo mi je...
Pozdrav.

Pa baš zbog toga i postoji search... Znaš li ti koliko ja ludim u Saletovoj temi na xda ili na CM temi ili nekoj drugoj poznatoj... Ja tamo nikad nisam pitao nešto što mi nije jasno, jer koristim search, a tamo ima po 40k postova... Ako slučajno ne nadjem, mada je malo verovatno, onda postavim pitanje, jer to stvarno individualni problem... A vala ako neko ne zna da koristi search na forumu, onda ode na Google, a ako ne zna da koristi Google, onda bolje da se ____________ (dodati po želji)

A zbog takvih pitanja se tema zagadi i onda ne možeš naći ništa + off topic ponekad i kraj. Ne bi ni morao search da koristiš. Ovako *** moraš.

Poslednja izmena:
Da li je moguce ubaciti novi touchwizov launcher na GB 2.3.4?

Poslednja izmena:
A ozbiljno momci kako se moze izbeci taj problem sa sim lock-om nakon flesa, jel ima ko kakvu teoriju zbog cega se to uopste desi i da li ce wipe iz recovery-a pre instalacije mozda pomoci da se ne desi?Hvala

Djilkos bre pa nije los ni Gb veruj mi...ne koristim ni ja vise ali recimo bounce skroll mi se mnogo vise svidja neko overscroll glow ili kako se vec zove.video sam kod druga na cm10 tu se vise slaze ovo kao sto je na ics/jb ali mi se uz touchwiz vise svidja bounce.Steta sto su to izbacili.valjda ih tuzio apple

I ti bi samo zbog bounce efekta držao GB? Znaš li ti kakav je napredak napravljen sa ICS-om, a da ne pričam tek sa JB-om?

Ma kakav bre GB. S2 je potpuno novi telefon sa ICS i JB. Samo što sam izbacio neke zastarele widgete baterija mi je postala egal sa ICS. Baš gledam da li će danas uspeti da okrene ceo drugi dan sa svim uključenim. Verovatno ne, ali i sa ICS je to najčešće bilo nemoguće u mojim uslovima.

Započeo je dan sa 48%, moraće malo da se prištedi. :)

Sinoc sam uradio update na JB. Instalacija je trajala oko 3.25 minuta. Prosla je bez problema, ( nije mi trazio sim unlock),
kao i rad posle. Nisam primetio nikakva smrzavanja, resetovanja itd.
Ono sto ne videh, je multiview ?
Cini mi se da je font size aplikacija na ekranima manja u odnosu na ICS ? Verovatno zbog 5 sistemskih ikona tamo dole.
Takodje je manji i font na tastaturi za sms ( message) .
Skor u Antutu na ics je bio oko 9850, a sada posle vise testova, je skocio na 10025. GPS radi bez problema.
Nisam ga rootovao.

Poslednja izmena:
Multi Window nikad nije ni postojao u ROM-u (LSJ, LS8) uvek je Sale pravio mod.

E, da li Vertumus još uvek posećuje bench? Bilo koju temu? On mi prvi pade na pamet ali ako ima još neko ko zna bio bih mu zahvalan.

Naime, hteo bih ovaj exDialer skin malo da se prepravi :) U pitanju su samo boje dugmića, ništa više, da se dugmići koji su bele boje oboje u zelenu sa stock dialera :D

Ovako je maltene monohromatski skin :D :D :D

SKIN:
https://dl.dropbox.com/u/5251431/ExDialer_Theme_SGS3.apk

Da li mi se cini da je sistemski font na ICS-u bio u bold varijanti ?
Screenshot i dalje radi, home+pwr button, drzati 1sec.

Juce sam ubacio neatrom xwls8 lite i sinoc sam ispraznio bateriju skroz i u 00h stavio na punjac do jutros u 6h do podneva je pala na 85% a nisam ga bas nesto koristio od jutros,tako da za sad nisam bas odusevljen trajanjem baterije,pratim i javljam koliko ce trajati..

Prilozi

• Screenshot_2013-01-25-12-20-34.png
    Screenshot_2013-01-25-12-20-34.png
    80.3 KB · Pregleda: 131
Juce sam ubacio neatrom xwls8 lite i sinoc sam ispraznio bateriju skroz i u 00h stavio na punjac do jutros u 6h do podneva je pala na 85% a nisam ga bas nesto koristio od jutros,tako da za sad nisam bas odusevljen trajanjem baterije,pratim i javljam koliko ce trajati..

a i wifi konekcija cinimi se je slabija a nalazim se na 2-3 metra od rutera pokazuje mi pun signal ali jedva otvara stranice....:trust:

Tebi je maps potrošio bateriju. Verovatno ga nisi koristio a 5% piše. On je stalno budio telefon sigurno, vidi se po one sitne plave crtice :)

sad sam u podesavanjima google maps odcekirao seve stavke (deljenje lokacije,izvestaj o lokaciji i sl.) pa cu videti kakva je situacija,Hvala.....

I ja sam juče ubacio neat rom xwls8 lite sa interne uz prethodno brisanje oba keša. Moram priznati da je baterija prilično lošija nego na Saletovom lpx-u sa Siyah v4.1.5 kernelom koji je bio ultra štediša, i da se ovaj ls8 baš prazni ono na "oko" :) Videćemo bateriju kroz koji dan, za sada je sve ok, nisam primetio da nešto loše radi al tek sam počeo da se igram :)

Kod mene trenutno stanje 5h na bateriji, baterija na 76% (13 minuta poziva potrošili trećinu od toga)

Otprilike ista situacija i kod mene.....

Prilozi

• Screenshot_2013-01-25-13-13-30.png
    Screenshot_2013-01-25-13-13-30.png
    77.6 KB · Pregleda: 184
Pre bilo kakvog zaljenja na bateriju, full wipe, format svega, clean install, obrisite bloat, obrisite gmaps i sve sto vam radi u pozadini, upalite bbs i ostavite telefon 4 sata da radi. ostavite dump file na temi ili mozete lepo da vidite i sami sta je budilo telefon...

I nemojte uporedjivati ICS sa JB, je ne moze i ne sme da se uporedjuje.

nisam uporedjivao ovaj neatrom xwls8 sa ics nego sa jb xxlsj neatromom jer sam njega imao pre ovog i cini mi se da je za nijansu baterija duze trajala a mozda mi se samo cini neznam,mozda treba da malo prodje vremena da se slegne ovaj rom :) inace kod mene funkcionisa sve besprekorno....

Pa bolja je za nijansu baterija na LS8, barem tako svi prijavljuju, ja nisam obracao paznju ;)

Instalirao sam oficijelni 4.1.2 (XWLS8) ali mi se javio problem sa "SIM network unlock PIN". Trebalo bi da root-ujem telefon da bih mogao resim taj problem. Nasao sam par linkova sa uputstvom za root-ovanje (npr. http://www.ibtimes.co.uk/articles/427390/20130124/root-galaxys2-i9100-android412-jellybean-official-firmware.htm) ali ne znam kako da unroot-ujem telefon. Da li je dovoljno da ponovo instaliram oficijelni XWLS8 ili to ide nekako drugacije?

Zna li neko?

Zašto da unroot-ujes?

Valjda sa verzijom za Srbiju nece biti ovih problema sa sim lockom.

Nazad
Vrh Dno