A u cemu je razlika u odnosu na JB leak koji sad imam na telefonu, XXLSJ? Jel ima neke drasticne razlike ili je to u sustini to.
Ajd sad neka meni laiku neko kaze da li fles preko odina brise sve aplikacije sa telefona, i ako DA kako to sacuvati? Tel nije rutovan sve je na stok 4.0.4.
A u cemu je razlika u odnosu na JB leak koji sad imam na telefonu, XXLSJ? Jel ima neke drasticne razlike ili je to u sustini to.
Jeste, imaš na sammobile link, preko odina
Nema više lock screen smrzavanja, kao da je malo "tecniji" i verovatno još dosta ispravki jer mi i baterija deluje bolje.
Zašto se svi uvek pojavite sa istim pitanjima svaki put kad izadje nov ROM? Ne nikad nećete naučiti. A ovi ostali da ne pomognu, pa da ne prave medvedju uslugu sebi, jer će opet i opet i opet morati da piše jedno te isto...
Mnogo me mrzi sve da radim opet ali moracu izgleda da nabacim ovaj oficijalni jb. Znaci mogu da flesujem spanca preko odina taj cemo I mi u srbiji dobiti jel da?
Stvarno mi nisu jasni ovi iz samsunga, pa ako nema razlike sta dele ovako po zemljama kao da nisu normalni roknes jednu verziju jedan link i ajde zdravo.
I da zaboravio sam od prosli put kad sam instalirao ovaj leak jel odin brise slike,muziku i tako to kad se preko njega flesuje novi rom?
Imaju srece sto nisam moderator. Ja bi za svako pitanje koje je bilo odgovoreno u temi po jedan ban na par dana da se ohlade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari