Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Evo, sad je i Djilkos naučio da je PA napustio Cyanogen :)
I ja koristim već dugo Paranoid, novom dev timu želim svu sreću, preuzeli su vruć krompir u nezgodno vreme velike CM-AOSP tranzicije

I sta bi na kraju jel izasao zvanicni JB ili jos nije? I kako ce se updejtovati preko KIES-a ili?

A u cemu je razlika u odnosu na JB leak koji sad imam na telefonu, XXLSJ? Jel ima neke drasticne razlike ili je to u sustini to.

Jok brale, sve je isti q...

A u cemu je razlika u odnosu na JB leak koji sad imam na telefonu, XXLSJ? Jel ima neke drasticne razlike ili je to u sustini to.

Nema više lock screen smrzavanja, kao da je malo "tecniji" i verovatno još dosta ispravki jer mi i baterija deluje bolje.

Poslednja izmena:
Vidim izasao oficijalni JB za 3 regiona China, China (China Mobile) i Spain. Predpostavljam za nas treba da skinemo za Spain region :)
Jel se on moze bez problema root-ovati sa SiyahKernel S2-v6.0beta4 il treba da se saceka nesto drugo?

Skini Neat rom od Saleta koji je već rutovan ;)

Kada se ocekuje oficijalni update za JB, ali za nasu zemlju? Moj ortak ima S2 sa Telenor mreze.

Како ми то можемо да знамо? Биће кад буде

Pa dobro mislio sam da se zna otpirlike po datumu kada izlazi za koji deo Evrope. :)

Ако је нестрпљив, нек стави овај шпански и мирна Бачка :D
Такве информације никад нико нема,нажалост.

Zašto se svi uvek pojavite sa istim pitanjima svaki put kad izadje nov ROM? Ne nikad nećete naučiti. A ovi ostali da ne pomognu, pa da ne prave medvedju uslugu sebi, jer će opet i opet i opet morati da piše jedno te isto...

Zašto se svi uvek pojavite sa istim pitanjima svaki put kad izadje nov ROM? Ne nikad nećete naučiti. A ovi ostali da ne pomognu, pa da ne prave medvedju uslugu sebi, jer će opet i opet i opet morati da piše jedno te isto...

Déjà vu. Čini mi se da sam ovaj post već negde video. :)

Imaju srece sto nisam moderator. Ja bi za svako pitanje koje je bilo odgovoreno u temi po jedan ban na par dana da se ohlade.

I? Djilkoshe, Sale, kakav je official JB? Kakvi su vam utisci ljudi? Naravno, ne mislim na bateriju :)

Mnogo me mrzi sve da radim opet ali moracu izgleda da nabacim ovaj oficijalni jb. Znaci mogu da flesujem spanca preko odina taj cemo I mi u srbiji dobiti jel da?

Mnogo me mrzi sve da radim opet ali moracu izgleda da nabacim ovaj oficijalni jb. Znaci mogu da flesujem spanca preko odina taj cemo I mi u srbiji dobiti jel da?

Naravno to je sve isto apsolutno nece biti nikakve razlike, cak imas i srpski jezik ako to znaci nesto.
.

Stvarno mi nisu jasni ovi iz samsunga, pa ako nema razlike sta dele ovako po zemljama kao da nisu normalni roknes jednu verziju jedan link i ajde zdravo.
I da zaboravio sam od prosli put kad sam instalirao ovaj leak jel odin brise slike,muziku i tako to kad se preko njega flesuje novi rom?

Poslednja izmena:
Provajderi mora da brendiraju rom pre nego sto puste OTA. To traje neko vreme ako uopste puste, ako se secate ot990 i telenora i updejta sa 2.2 na 2.3.4.

Stvarno mi nisu jasni ovi iz samsunga, pa ako nema razlike sta dele ovako po zemljama kao da nisu normalni roknes jednu verziju jedan link i ajde zdravo.
I da zaboravio sam od prosli put kad sam instalirao ovaj leak jel odin brise slike,muziku i tako to kad se preko njega flesuje novi rom?

Ovo ti je oficijalni rom znaci da nebrise nista isprobano neboj se nista!!!

Imaju srece sto nisam moderator. Ja bi za svako pitanje koje je bilo odgovoreno u temi po jedan ban na par dana da se ohlade.

Djilkose upravo sam hteo da pitam zna li neko kada ce JB za S2 official ali posto vidim da bi sve redom banovao jer ima ljudi koje to zanima a pre toga nisu (mozda nemaju vremena) da iscitaju temu od par hiljada postova NECU.

Nazad
Vrh Dno