Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Realno Samsung je na kraju ispao korektan, dobili smo 2 velika update-a. Jeste bilo malo kašnjenja, bolje ikad nego nikad. ;)
Možda je i to što su prodali preko 40 miliona primeraka imalo nekog uticaja. :)

Da su pametni i da bolje sarađuju sa zajednicom bili bi broj 1. Znam da se računa samo prodaja novih modela, al ljudi se pridobijaju i na neke druge načine. Čekamo Saleta :)

Saleta za direktora Samsunga!

Ma jok, samo platu njegovu :D

Ima dosta posla oko novog rom-a, nesrecnici su ga osakatili nacisto

Verovatno ce i za Note uskoro. Nema jos nikakvih informacija...

Joj.. svrbe me prsti, izlazi novi paranoid 2.99 (ili mozda 3.00) sa nekim ludim menijima (pie-chart menus).
Kada bi sale nekako uspeo da ubudze hybrid engine u Neat...

Znaš li koliko je vremena potrebno za to?
I ovako sam pred razvodom, kad bih to počeo i svalerka bi me ostavila :d

Da, ali pogledaj koliko bagova ima cm10.1 isto ce imati i novi PA... Znaci za par meseci ce biti fully working sa known issues-ima ;) nikad cm i romovi bazirani na njemu nece biti bugless, zbog toga ja gotivim stock, pogotovo uz Saletove dorade i modove. Sve je to daily use, ali uvek se pojavi nesto sto me iznervira i vratim se na stock.

Ma ne možete mene porediti sa njima. Prvo nemam toliko znanja a drugo čitavi timovi rade za njih. Šta ja imam? Djilkosa i još trojicu pored njega testera i devojku jednu koja nema pojma a hoće prva da dobije pa kao testira šatro :)

Ajd sad neka meni laiku neko kaze da li fles preko odina brise sve aplikacije sa telefona, i ako DA kako to sacuvati? Tel nije rutovan sve je na stok 4.0.4.

Djilkose, čekamo tvoje testiranje ovog official JB, prekini da se igraš po benchu i idi testiraj JB :p

Joj.. svrbe me prsti, izlazi novi paranoid 2.99 (ili mozda 3.00) sa nekim ludim menijima (pie-chart menus).
Kada bi sale nekako uspeo da ubudze hybrid engine u Neat...

Probao sam to na GNex-u...mislim na PIE sa PA. Neobicno,...ne znam sta bih rekao, lepo za oci, malo nezgodno za koristenje zbog brzine, ali predobro za zapanjivanje "publike". :D

Djilkose, čekamo tvoje testiranje ovog official JB, prekini da se igraš po benchu i idi testiraj JB :p

Trenutno sredjujem novo telefonce za devojku danas ga uzeo, a ja cekam Sale da odradi ROM, da ne moram dva puta da fleshujem ;)

Mene PA zanima samo zbog hybrid engiena gde mogu da podesim dpi za svaku app. Mogu i stock rom da twikujem ali imam probelm jer play nece da radi, pa moram da vracam stari dpi, restart, update apps, pa opet smanji dpi pa restart, itd. Ne znam kako je vama, ali meni je stock UI ogroman. Ne mogu da gledam u to.

Yooyo ima neki lik (da me hebes sad ne znam gde sam video) odradio je neke apps-e za 182 DPI... Dialer, SMS, Playstore, Browser... Sto se tice launchera odradis veci grid tipa na apexu 6x6 ili 8x8 i smanjis jos dpi preko build.prop-a

Imas temu od crussadera koja je AOSP looking i eto ti dobijes "bug free" stock uz smanjen DPI ;)

Poslednja izmena:
Ako promenis dpi u build.prop onda play store nece da prikazuje sve aplikacije niti da obavestava za update.

On je MyLifeRocks10
Nije dirao build.prop nego je svaku aplikaciju posebno menjao. Mislim da mu je ostao još clock

nice... probacu onda kad sale zavrsi deodex.

Ne znam za tog lika (pretpostavljam da je odlican), ali za ono sto yooyo-u (hahaha ovako mu nick cudno zvuci ;) ) treba, mislim da je PA predobar izbor. Ja ga po prvi put flesh-nuo juce (ne znam zasto nisam pre?) i odlicno se ponasa. Odradio sinoc backup, pa se vratio na Purity 4.2 koji koristim na dnevnoj bazi, a PA ce biti podesavan u sitna crevca, tim vise sto ima i da se boje podesavaju. ROM je prelud, trazi vise podesavanja (daleko vise) ako hocete da radi sve po mom/tvom izboru, ali android je car kastomizacije - zar ne?

Odoh u sirinu, da li je i PA ROM za SGS II isti kao na Gnex-u ili...? Uostalom pogledacu sam. :)

PA 2.54 ja CM10 baziran (android 4.1.2) i radi odlicno osim sto ponekad uma da zabode ril crash u sred tel. razgovora.
PA 2.99 je AOSP baziran i jos uvek je bagovit, tj. ne radi wifi pa mora da se ubudzi dori kernel da bi radio. Sacekacu da se 2.99 stabilizuje. Do tada, stvicu saletov JB, ... kada ga ispegla.

On je MyLifeRocks10
Nije dirao build.prop nego je svaku aplikaciju posebno menjao. Mislim da mu je ostao još clock

E to je taj :)

Ja sam mislio da odradi dpi iz build.prop-a zbog umanjenja svega :)

@YoYo
PA 2.99 nema problema sa wifi-jem radi na prvu nema pucanja i slicno,sredjano je i pucanje kamere ako se ulazi sa lock screen-a, jedino nema sva ona podesavanja kao na 254 (baterija,boje, launcher i sl.), Baterija pristojna nista posebno, jedino sto ja ne mogu da nadjem gde se ukljucuje debaging....

Po default-u nije ukljucen Developer options. Idi na About Phone i "lupaj" po Build-u 10 puta.

Gizmo genije! Prevrnuo sam ceo telefon...
YOYO izvinjavam se za wifi mozda i ne radi kako treba sad sam tek video da je ovo tema o s2 ja imam PA 299 na s3 gde to sve radi kako treba!

Nazad
Vrh Dno