Šta je novo?

Ne mogu da se ulogujem na Steam preko Browsera!

Bezolovni

Cenjen
Učlanjen(a)
24.06.2011
Poena
170
Dobio sam igricu preko Steamgifts-a i poslata mi je putem email-a i ja samo treba da kliknem na link i da redeem-ujem sa Steam store. E sad treba da se ulogujem i kada upisem podatke i kliknem Login, nista se ne desava.
Pre par dana sam isto dobio igricu i na isti nacin sve odradio i radilo je, a sad nece...

Mozillu koristim, sve je radilo do danas super xD. Na steam preko klijenta se logujem lepo, svi sajtovi/forumi logovanje ide bez problema...

Jesi li ukucao sigurnosni kod sto si dobio na mejl? Steam logovanje iz klijenta/browsera posmatra kao dve odvojene masine i trazi kod da bi mogao da se ulogujes.

Ma jesam to pre, ali mi ne trazi to vise. Jedino mi taj kod trazi kada probam sa nekog drugog racunara da se ulogujem... Probacu sa drugog racunara i drugog browsera...

I meni se to desavalo, uradio sam reset password i proradilo je, mozda i tebi pomogne.

Probaj da obrises cache i cookie , ja sam imamo isti problem ali sa reinstalom windowsa sam resio.Cak sam i menjao pw ali je opet prijavljivalo incorrect login.

Poslednja izmena:
Probao preko sugavog Internet Explorer-a, samo njega imam na PC pored Mozille i radi. Necu da diram nista za sad, pa ako jos neki sajt/forum bude pravio problem onda cu da se bakcem oko ovoga xD

Pozdrav i hvala svima :)

Tako i meni stalno izbacuje incorrect pass a mogu da se zakunem da sam ukucao tacan. Posle izbaci captchu pa odustanem...

Tako i meni stalno izbacuje incorrect pass a mogu da se zakunem da sam ukucao tacan. Posle izbaci captchu pa odustanem...

Meni ne izbaci nista, nego jednistavno ne raguje upste. Ponasa se kao da mi ne rade mis i tastatura i da ne mogu da kliknem na baton za login.

Probaj da očistiš kolačiće na pretraživaču, zna često da zeza zbog toga.

Nazad
Vrh Dno