Šta je novo?

Diablo 3

cestitam !
sta je ovo, samo wizardi stizu do 100-ke :D

Svaka čast raso....ljudi jel može malo pomoći uopšte nemogu da poredim rmah kod mene na mom nalogu...kaže da nije dostupan za moj region iako je podeseno na evropu kao i kod vas...jel ima neko neku ideju...

^
I ja se pridruzujem cestitkama!Tako nesto je stvarno za respekt!Kao sto je napisao @zokocx i nisi nesto potrosio puno sati!Ja sam ocekivao barem tauzenku!Sad su sledeci na redu illidan i rydi,mada nisam ih davno video online!

Poslednja izmena:
illidan udje tu i tamo ali rydi je izgleda napravio malo vecu pauzu posto ga vec 11-12 dana nema u igri da se logovo.

Matori,cestitam ti!Sada ces konacno bataliti onaj ruzni Cain set. :)

kako na battle.net da promenim addres posto stoji america i zbog toga mi ne radi rmah?

kako na battle.net da promenim addres posto stoji america i zbog toga mi ne radi rmah?

A da napises tiket njihovoj podrsci i da im objasnis situaciju pa da ti oni to urade. Mislim da ces tu znati na cemu si a i u roku 5-6 sati ce ti stigne odgovor pa ces cuti sta mozes da uradis i sta oni mogu da urade ili su vec uradili. Tako bih ja nesto uradio, cisto da ne bude kasnije da banuju nalog zbog necega ili ko zna kojeg moguceg problema.

cestitam ti i ovde :p

stizem ja lagano, trenutno lvl91 :)

Posle pola godine konacno sam resio da igram :D

Singl na normal je besmislen jer za male pare mogu da se kupe legendary itemi, pa nema izazova. Jedino da se teras da igras bez AH, ali tesko je odoleti kad je vec tu.

Ipak, bilo je mnogo bolje ranije, igras sa onim sto ti ispadne, da ne pricam kakva je pi*****a ovo sa DRM-om, kradijus vektor mi prekida konekciju sa serverom svakih 10 minuta pa mi resetuje celu mapu pri novom ulasku. :S:

a nekad budes "srecan" pa ti padne ovako nesto :D

lik je bacio unid witching hour coveku kada su ubili elitu kao da je ovom palo, ovaj pokupio i identifikovao :D

Prilozi

• wh.jpg
    wh.jpg
    319.4 KB · Pregleda: 176
Ne mogu da verujem!Kakav rol!

igram ja juce normal act2 mp10 da dobijem onaj crumbling vault za achiv i tako ubijam mobove i jurcam, ulazim izlazim i pojavi se vault ubijem neke trash mobove oko nje i ono 0nv padne mi leoric signet ring :D

Prilozi

• Screenshot011.jpg
    Screenshot011.jpg
    947 KB · Pregleda: 211
Pitanje za Vas aktivne igrace, mrzelo me da googlam kada sam vec preplacen na temu :) Elem, na americkom serveru imam monka sa dosta golda i par legendarnih itema(igrao sa burazerom koji je u Phoenix-u), mogu li nekako dostaviti iteme i gold jednom detetu iz komsiluka koji igra na evropskim serverima ? Ili prebaciti sebi iteme barbu na sa kojim sam igrao na evropskom serveru?

ne, nazalost nije nikako moguce.

Da to je generalni problem sa barbom i korscenjem rune ww, samo zbog toga sam ponovo odustao da igram sa njime. Mozda jednog dana kada to poprave se vrnem na barba. Jednostavno mi mrsko da gledam u pasulj hoce se resetovati dok ubijam elitu ili ce se resetuje kada nesto padne od itema, ajde itemi ko itemi dodju prodju uglavnom je 90% krs njih ali bi se vise iznervirao da mi dropne leg ili set a igra me izbaci napolje zbog njihovog baga.

Iskljucite vertical sync dok igrate ww barba. Juce sam probao barba ponovo i igrao sam bas sa mnogo whirlwinda jedno jedan sat da vidim da li ce da me diskonektuje ili ne i nije, jedina rezlika je bila vsync.

Uuuuu breeee ovo nisam video ni na ah....ovim se završavaju svi problemi oko golda a ne ko ja 150,160m i ni kakav dalje

Iskljucite vertical sync dok igrate ww barba. Juce sam probao barba ponovo i igrao sam bas sa mnogo whirlwinda jedno jedan sat da vidim da li ce da me diskonektuje ili ne i nije, jedina rezlika je bila vsync.

Nema veze sa V-sync, barem ne kod mene (mislim da 1h igre jako malo za test, mene nekad posle 3h igre izbaci), pored toga grozno izgleda bez v-sync cepa se slika odvratno :S:

bas me interesuje za koliko ce otici, javi nam.

Nazad
Vrh Dno