johambin
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.01.2013
- Poena
- 151
telekom uzvraca ponudom - NET brzine -
telekom uzvraca ponudom - NET brzine -
Ако ради за Телеком, нека ми се јави са понудом коју не могу да одбијем, јер како ствари стоје, највероватније ће изгубити вишегодишњег корисника : )Prvi post i to ne bas najbolji... Jel radis za Telekom ili sta ??
Prvi post i to ne bas najbolji... Jel radis za Telekom ili sta ?? Ova PTT ponuda je mnogo bolja posto je UO samo 12 meseci ( 24 je kod telekoma ) a i cene su puno nize...
ja sam kod telekoma hocu da predjem na ovaj ptt 20mb e sad trazim mig kod znam da u orionu se dobija odmah oprema kad se potpise ugovor jeli to i kod ptt-a ? i gde se potpisuje ugovor kod ptt-a jel ima neka posebna posta ili moze bilo gde u pitanju je lokacija beograd ? ne smem da osatne bez neta 2-3 dana jel radim na berzi skupo ce me kostati i taj jedan dan :smash:
Koliko mogu da izvucem....6,10,20...da se ne zzzzz
Downstream - Upstream
SNR Margin : 24.0 - 15.0 db
Line Attenuation : 17.0 - 16.0 db
vidi druze, da li je prvi ili sto prvi post, totalno je nebitno...kao njihov korisnik, naleteo sam na informaciju o - net brzinama - i to skoro (ne znajuci da je ta vest bila josh pre dva-tri meseca, kako neki kazu, valjda), pa sam eto hteo da ljudi budu upoznati i sa ponudom telekoma...shto je najgore, cene su iste (to shto je ugovor ovde na 12, a tamo na 24, ne mora da znachi da je bolje, nego to samo tebi vishe odgovara - u svakom trenutku se moze prekinuti ugovor - naravno uz doplatu)...
dakle, tema, PTT adsl, videvshi novogodishnju ponudu, a ja kao korisnik telekom-ovog (valjda se nece protumachiti opet da reklamiram ili radim za isti) neta, dobrano sam se zapitao da li da prelazim na PTT ili da svoj paket unapredim nekom od - net brzina -...sledece je po sredi, da trenutno novac ostavimo po strani (sve je relativno slichno shto se tiche cena na relaciji PTT - Telekom, sem novogodishnje akcije), poshto do sada nisam imao problem sa provajderom, modemom, prekidom veze, ostvarenjem max. protoka, itd. da li se treba upushtati u avanturu promene provajdera zbog primamljive ponude...uzmi opremu, donesi, uzmi MIK, nece da ti daju, dodji u poshtu, daj MIK, uzmi opremu...da li ce biti problema (ochigledno u prva tri meseca promocije da nece), prekida veze...itd...videcemo...
da uporedimo i cenu - PTT 20Mbps, 2000 din*12mes=24000 din/god; Telekom 20Mbps 2800 din*12mes=33600 din/god - RAZLIKA 9600 din na godishnjem nivou - da li je vredno cimanja (ovu sumu prosechan pushach zdimi za dva meseca)
jednostavno chekam komentare ljudi...pozdrav
Da si bio aktivan na ovom forumu znao bi da se ljudi ne zale na PTT ADSL. Svi ga hvale da radi super, samo je problem dobiti tehnicku podrsku.
Ako oćeš da bude fer poređenje, onda trebaš da porediš sa Click paketima, pošto su PTT-ovi paketi sa slike sa cenama bez ugovorne obaveze dok su net paketi sa ugovornom obavezom.![]()
evo poredjenja cena bez novogodishnje ponude PTT-a...
....poshto do sada nisam imao problem sa provajderom, modemom, prekidom veze, ostvarenjem max. protoka, itd. da li se treba upushtati u avanturu promene provajdera zbog primamljive ponude...uzmi opremu, donesi, uzmi MIK, nece da ti daju, dodji u poshtu, daj MIK, uzmi opremu...da li ce biti problema (ochigledno u prva tri meseca promocije da nece), prekida veze...itd...videcemo...
da uporedimo i cenu - PTT 20Mbps, 2000 din*12mes=24000 din/god; Telekom 20Mbps 2800 din*12mes=33600 din/god - RAZLIKA 9600 din na godishnjem nivou - da li je vredno cimanja (ovu sumu prosechan pushach zdimi za dva meseca)
jednostavno chekam komentare ljudi...pozdrav
Јесте.da uporedimo i cenu - PTT 20Mbps, 2000 din*12mes=24000 din/god; Telekom 20Mbps 2800 din*12mes=33600 din/god - RAZLIKA 9600 din na godishnjem nivou - da li je vredno cimanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari