Šta je novo?

Televizori iz Madjarske?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I zamisli taj i takav doubledecker bus (prepun televizora) u krajnjoj desnoj traci u regularnom redu za AFA-u :p

Pa Madjari bi prolupali... :d

I vidis izvestaj u dnevniku 2 doslo je do zastoja na Horgosu kolona je do Budimpeste. :-devil-:

Pozdrav društvo, ja bih se takođe ubacio na listu ako je pravite. Zanima me Samsung 46es6540(na KP sajtu sam ga npr. našao za 850 e), eventualno neki lg 47 620s ili 640s.

Ko pravi listu tj. koga da kontaktiram?

Treba te pratiti akcije. Jer nije uvek svaki tv iz Segedina jeftin. Katalozi koji su trenutno aktuleni vidim da i nisu neki a i ono što je valjalo se razvuklo već. Početkom 2013 će izaći novi tad bi trebale i cene ići dole. Treba te na takve količine ciljati na većeg igrača koji to radi iz Budimpešte. Jer kad pogledate na pretraživaču ArGep.hu u Budimpešti su cene puno bolje. A ko od njih ume pretera će i tenk neopaženo ako ima interesa u tome.

Poslednja izmena:
Nisam siguran 100% ali mislim da es5700 je isti kao es5500 samo ima satelitski risiver,mislim da je za nemacko trziste,ili neko drugo.
Odgovor i MADJIJI>

Andor mi je to ponudio kao zamenu za es5500, malo sam to proverio na netu i nisam video neku razliku ali ako je po onoj da je veci broj u oznaci (5500 ili 5700) napredniji TV, ja sam ga uzeo. LG me je izasao pre 5 dana 710 evra + es5700-370 evra.
Primetio sam da su vecina sa kp slicni, kazu imaju na stanju i mogu odmah da posalju TV a onda ih nema nigde.

Poslednja izmena:
Verovatno je bolje da se akcija odradi preko nekog 'Mađara', koji bi mogao da ode i do Budimpešte.

Verujem da najpre oni mogu imati kombinaciju da prođu granicu sa cca 10 kutijetina i da ne plate carinu.

Da li se neko (iskusniji) dobrovoljno javlja da bude vođa grupe? :)

Vođa grupe bi u tom slučaju trebao da ima završen ETF ili srodni fax... ili bar višu turističku.

Mož' da se desi da nas spektakularno uhapse kao "TV mafiju" i vrte snimke po svim stanicama. :)

Verovatno je bolje da se akcija odradi preko nekog 'Mađara', koji bi mogao da ode i do Budimpešte.

Verujem da najpre oni mogu imati kombinaciju da prođu granicu sa cca 10 kutijetina i da ne plate carinu.

I ja mislim da je ovo najrealnija varijanta. Pitanje je samo da li neko sa KP zeli da nam dostavi i orginal racun sa garantnim listom.

Za koliko moze da se nabavi Panasonic TX-P50G30B preko madjara ? Ima li ga uopste u Madjarskoj ? Hvala :)

G30 je prošlogodišnji model i lošiji je od ovogodišnje ST50 serije

Ali sam cuo da je G30 poslednja 2D plazma. 3d mi nije interesantan ni malo, pa sam se zato odlucio za G30 seriju :)
Ako imas bolji predlog za iskljucivo 2d bluray content slobodno predlozi, kvalitet slike je najvaznija stavka, daleko vaznija od tehnologije, ficursa i ostalih giga mega *******cija za decu. Cak ni dijagonala nije obavezna da bude 50", moze i manja al da je slika brutal :)

Poslednja izmena:
*** dokle je ovo doslo!!! Po meni je mozda najbole da to neko kupi za nas pod uslovom da svakom odg cena zeljenog tv a! Za sad imamo 2 lika po 5 6 komada i nas 5 6 sa po 1komadom tv a! A da otvorimo temu DRUZINA i da onda probamo da se dogovorimo?

*** dokle je ovo doslo!!! Po meni je mozda najbole da to neko kupi za nas pod uslovom da svakom odg cena zeljenog tv a! Za sad imamo 2 lika po 5 6 komada i nas 5 6 sa po 1komadom tv a! A da otvorimo temu DRUZINA i da onda probamo da se dogovorimo? S tim sto ta neka veca kolicina nece stici tamo do Bozica!

I ja mislim da je ovo najrealnija varijanta. Pitanje je samo da li neko sa KP zeli da nam dostavi i orginal racun sa garantnim listom.

Meni je lik objasnio da na jednom racunu ima vise tv isad kako da on svima da racun ako je jedan, zanci kopija svakom, e ako neko uzima vise mozda njemu moze na posebnom!

pa moze da trazi za svaki tv poseban racun,sem ako i on ne dobija tamo neki popust na kolicinu...ako ima i toga,eee onda bi stvarno mogli biti na konju.ako uzmemo tamo po nekim akcijskim cenama,pa jos dobijemo popust na kolicinu,pa jos nadjemo poznanika na carini,bice ko da su nam ih poklonili... :D

pa moze da trazi za svaki tv poseban racun,sem ako i on ne dobija tamo neki popust na kolicinu...ako ima i toga,eee onda bi stvarno mogli biti na konju.ako uzmemo tamo po nekim akcijskim cenama,pa jos dobijemo popust na kolicinu,pa jos nadjemo poznanika na carini,bice ko da su nam ih poklonili... :D

Marudza jesi ti ozbiljan kupac il se zafrkavas?

*** dokle je ovo doslo!!! Po meni je mozda najbole da to neko kupi za nas pod uslovom da svakom odg cena zeljenog tv a! Za sad imamo 2 lika po 5 6 komada i nas 5 6 sa po 1komadom tv a! A da otvorimo temu DRUZINA i da onda probamo da se dogovorimo? S tim sto ta neka veca kolicina nece stici tamo do Bozica!

Gospodar TV-a, druzina televizora.:d

Poslednja izmena:
meni treba 5 komada od 32" potpuno nebitno koji model,samo da su 32" i da je cena sto povoljnija i pozeljno da budu svi isti i da imam garanciju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno