A jesi li ti kupio kartu za autobus?Evo još jedan potencijalni za LG 42LM660S iz Beograda.
A jesi li ti kupio kartu za autobus?![]()
+1 cheers
uslov: originalni fiskalni račun i garantni list.
Vidi bar auto-stopom, daleko je.Ne, ja cu peske.
Odgovor i MADJIJI>Nisam siguran 100% ali mislim da es5700 je isti kao es5500 samo ima satelitski risiver,mislim da je za nemacko trziste,ili neko drugo.
Verovatno je bolje da se akcija odradi preko nekog 'Mađara', koji bi mogao da ode i do Budimpešte.
Verujem da najpre oni mogu imati kombinaciju da prođu granicu sa cca 10 kutijetina i da ne plate carinu.
I ja mislim da je ovo najrealnija varijanta. Pitanje je samo da li neko sa KP zeli da nam dostavi i orginal racun sa garantnim listom.
pa moze da trazi za svaki tv poseban racun,sem ako i on ne dobija tamo neki popust na kolicinu...ako ima i toga,eee onda bi stvarno mogli biti na konju.ako uzmemo tamo po nekim akcijskim cenama,pa jos dobijemo popust na kolicinu,pa jos nadjemo poznanika na carini,bice ko da su nam ih poklonili...![]()
naravno da sam ozbiljan
*** dokle je ovo doslo!!! Po meni je mozda najbole da to neko kupi za nas pod uslovom da svakom odg cena zeljenog tv a! Za sad imamo 2 lika po 5 6 komada i nas 5 6 sa po 1komadom tv a! A da otvorimo temu DRUZINA i da onda probamo da se dogovorimo? S tim sto ta neka veca kolicina nece stici tamo do Bozica!
Gospodar TV-a, druzina televizora.:d
Ja ću biti Bilbo Bagins, a ko će biti Gandalf koji će nas dovesti i vratiti iz Mordora?Gospodar TV-a, druzina televizora.:d
Upravo tako, Družina Pere Kvržice, ko se seća.Ma jok brat moj nije mi to bila asocijacija vec druzina sinji galeb tako nesto!!! Mislim da je to bila lektira iz osnovne!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari