Šta je novo?

HTC One X

Jel može neko da me prosvetli posle update-a kako da uključim da telefon zavibrira pri pritisku tastera pri kuvanju poruka,odabira aplikacije i slično...vidim tu opciju u settings ali je boldovana tj nemogu da je cekiram

Uzeh One X danas. Malo je reći da sam prezadovoljan! Drmnuh Factory Reset da se oslobodim VIPovog bloata i odmah update-ovao na Jelly Bean, za sada neke bugove ne vidim, ali tu ne mogu ništa ni da kažem jer se tek upoznajem sa Androidom lično. Sve ide glatko, USB Mass Storage radi, baterija jadna koliko se i priča o njoj.. ali ne smeta mi. Sve u svemu, vrh!

Imam jedan sitan ali poprilicno iritirajuci problem.
Ringtone Volume obicno drzim na pretposlednjoj poziciji, ali mi se posle nekog vremena redovno smanji na nekih 50%. Ne znam da li je to do Power saver moda, ili zbog prebacivanja profila Normal - Silent - Vibrate..

Pocetkom decembra se pojavio 4.1 update koji sam instalirao i sjajan je. Danas mi se opet pojavila notifikacija za available system update. CID mi je 032. Da li neko zna sta je to i o cemu se radi? Prosto mi je nemoguce da je tako brzo dosao i 4.2.
Edit: samo neki mali apdejtčič :)

Poslednja izmena:
Software update: 3.14.401.31 (14.19 MB)
This update contains important enhancements and bug fixes, including:
- System enhancement

..pa, valjda cemo uskoro saznati vise o tome :D

Sad stigao ovaj OTA

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356097134827.jpg
    uploadfromtaptalk1356097134827.jpg
    76.5 KB · Pregleda: 100
Upravo ga instalirao...

Jel iskopao ko detaljnije informacije o update-u ?

Valjda ce ovo malo da popravi stvari. Cekam da dodje kod mene

Kaze mi otac da bi trebalo da dobiju u firmi One X+,pa ko hoce da uzima,da doplati jos 15 000din. Da li da uzimam ako bude od toga nesto? Ovaj bi prodao.

Što ne bi uzeo?

btw, otkako sam primijenio quick&dirty fix za los wifi signal, evo screen on od jutros 1h12min, a baterija na 68% :) Dakle, reklo bi se da je kod mene najvise to jelo bateriju, pa mozete i sami da provjerite (link za provjeru wifi antene i ostale savjete sam dao prije par postova), vjerujem da sad i ja lagano mogu da izvucem screen on time od ~3h, pa i 2 dana koristenja (makar uz battery saver always on), sto sam do danas mogao da sanjam (a tako je bilo u pocetku, pa sam krivio bateriju, koja je "oslabila" :d )

update:
posle 2h 37min screen on vremena, i 13h stand by, imam jos 33% baterije B-)
kako ce da ide na servis, cim nadjem vremena :p

Takodje, jos nikakve info ni na xda da li i sta donosi novi apdejt, osim hwbot na 1.39...

Je l' se saznalo sta donosi onaj mali update?
Stigao je i meni

kako kome, nekome smanji lag, nekome poveca... nekome ubrza fon, nekom uspori. Ja npr registrujem ubrzanje kad na glavnom home screenu pritiskam home taster, ona animacija kad se pojave svi paneli i opet vrati na home screen je sad mnogo technija... Ostalo su vec nijanse, pa ne primjecujem :) i naravno preko 3 i po sata screen on time (malo apdejt, malo micanje par widgeta, a najvise quick fix za slab wifi signal)

Koliko sam čitao, ubačen je i fix za wifi, ali recimo, kolega prijavljuje da mu je posle update-a počela ispravno raditi rotacija ekrana. Inače je bio gotov da ga pošalje na reklamaciju...

3h 52 min screen on time (od toga youtube HD bar 1h), i baterija je bila na ~20%. Sad je na 13% :) (auto brightness, wifi always on, battery saver off). Mislim, sta reci, ovo je skoro duplo (ko zna koliko jos ljudi ima ovaj battery drain zbog lose wifi antene)

Vrh Dno