Šta je novo?

HTC Sensation

Sensation XL jednojezgarni CPU,losiji GPU, primetna pixelizacija, tako da nikako XL

Baš sve to htedoh i ja da kažem, veći ekran, al džabe kad mu je rezolucija slaba, procesor, i sve što je creative naveo...

jos jedna poruka, nisam nasao edit, koristim ARHD 6.8.0, pa bih malo zeleo da se igram sa kernelima, imao sam prvo stock, pa sam sada stavio faux123, ali sam morao ponovo da instaliram ceo rom, da bih na kraju dosao do one opcije da izaberem jedan od tri kernela.. da li postoji laksi i bryi nacin da iyaberem npr ponovo stock, ili sebastianFM kernel, a da ne istaliram ceo rom ispocetka? hvala puno

Pa samo skines kernel koji zelis sa xda foruma i flesnes kroz recovery.

Ima li neka aplikacija koja moze da otkljuca ovaj fon kao sto je to slucaj sa samsungom galaxy s1,s2,s3?Ako moze neka pomoc.Fon je zakljucan za vip mrezu.

Imaš tutorijal na xda kako da otkljucas telefon, ja sam to uradio čim sam ga kupio jer je bio na telenoru, a trebao mi je za mts.. znači nema app,ali je lako izvodljivo...

a sad ja da pitam: instalirao sam venomS, i stvarno mi se svidja, ali sam cackao sa superuser app, i obrisao je, probao da instaliram superSu, i superuser, ali ni jedan ne radi.. da li neko zna kako da instaliram ponovo taj Venom superuser, a da ne moram da instaliram ponovo ceo rom..?
edit: reseno, malo ggla i adb-a... :)

Poslednja izmena:
Moze link sa xda ako ti nije problem.Probacu da nadjem ali za svaki slucaj ako mozes okaci link sa xda koji vodi ka otkljucavanju htc-a.
Imaš tutorijal na xda kako da otkljucas telefon, ja sam to uradio čim sam ga kupio jer je bio na telenoru, a trebao mi je za mts.. znači nema app,ali je lako izvodljivo...

Ok.Hvala za link.

javi sta si ucinio..:) inace, instalirao venom 1.4.1 sinoc, i odusevljen sam, radi isto dobro koliko i arhd 6.8.0, baterija isto drzi veoma dobro, a novi sens ima, plus 1000 tweakova.. probao pre neki dan poslednju verziju brusovog kang-a, bateriju mi je jeo za 3,4 sata, odmah je odleteo sa telefona..:)

Jel zna neko za pozadinsko osvetljenje ekrana. Gasi mi se na svakih pola minuta. Rom je venusov poslednji 1.41. Pre toga sam imao rom 680 i sve radilo extra.
Stavio sam da se gasi na svaka 2min a osvetljenje je na auto.
Hvala

ne znam za taj problem, meni drzi osvetljenje koliko mu kazem... a pitanje za venomS 1.4.1, da li neko zna kako da uklonim one 4 strelice ispod trastature, idu mi na zivce, a nikako ne mogu da pronadjem opciju za uklanjanje, ako uopste postoji..

isti rom kao i tvoj... za strelice venom tweaks, pa dole Buttons i tu nadji da sakrije strelice. trazice ti restart i to je to
pozz

E hvala puno, baš su mi išle na živce, uspeo sam...

super ;) ja cu ponovo da instaliram rom. ako me opet bude zezao vracam se na arhd 6.8.0...

ej ljudi, da li neko zna, da li mogu koristiti ovu novu htc tastaturu, koja ima i na ViperS-ovom romu na ARHD 6.8.0, bas mi se svidja tastatura, ali ne mogu da je prebacim, probao i ma seljacki samo da prekopiram i zamenim u sistem/app, i preko adb, al nikako nije htelo, na kraju sam zavrsio sa telefonom bez tastature,morao swist da skinem.. hvala unapred

ljudi, jel zna neko oce li biti update-a za nas senzation?? vidim da neki pricaju da se nesto i pojavilo ali meni jos uvek nista ne prijavljuje. ja sam inace na MTS-u

4.1? немој да се надаш уопште. пре свега што има само 768 рама. Мада бих ја волео јер би онда вероватно избацили и за мојег дроида

Moj telefon ima 512mb pa radi sa 4.1 kao podmazan, priče da ne može da radi ne piju vodu

Moj telefon ima 512mb pa radi sa 4.1 kao podmazan, priče da ne može da radi ne piju vodu

ТО што сам написао је изјавила тајвнаска компанија већ одавно. А ХТЦ није нексус ,ти немаш Сенсе зар не?

Poslednja izmena:
Nemam nexus već Xperiju. Znam da proizvođači furaju tu priču, ali samo hoću da kazem da ona nije istinita.
Знамо да није истинита терају људе да купују новије телефоне а то највише ради ХТЦ јер бележи огромне губитке у овој години. Нисам уопште задовољан политиком према корисницима али о томе не бих сад али стварно што се тиче Сенса јесте леп али брате захтеван и не ради глатко ни са 1гб рама аа камоли 512. Време је за Senseless телефон од њих !

Pozdrav svima.
Samo da vam se pohvalim da sam od danas i ja počasni vlasnik modela HTC Sensation XE.
:)

Jesi siguran :) ja bi rekao da si od dana ti postao vlasništvo HTC Sensation-a :d

Hahahaha... :D
Moglo bi se i tako reći, postao sam njegov rob ne odvajam se od njega... :D
Ali imam jedan problemčić...

Konačno sam kupio HTC Sensation XE, ali imam jednu nedoumicu...
Telefon poseduje bateriju: Li-Ion, kapaciteta 1730 mAh.
Rekoše mi u radnji da je obavezno formiranje 3x12 časova...
A ja koliko znam i koliko sma čuo Li-Ion baterije nemaju memory efekat i nije ih potrebno formirati 3x12 sati...
Tako da sada nisam pametan... neznam šta da uradim.
Molim vas za hitan odgovor.

Poslednja izmena:
Nije potrebno formiranje Li-Ion baterija.

Vrh Dno