Šta je novo?

Far Cry 3

:D

[YOUTUBE]neFdVIK5xac[/YOUTUBE]

Nekima je i 20 FPS smooth :)

E ljudi sad sam naisao na 3 lika,koje pice u vazduh iz kalasnjikova ne znam iz kog razloga,malo dalje od njih dvojica placu na grobu nekog svog drugara pretpostavljam a ovi pucaju kao da slave nesto a svi su iz rakyata cini mi se jer su obelezeni zelenim i prijateljski su nastrojeni prema meni,ako je neko naisao na to skroz mi je trip kad sam naleteo,e i video sam da neki likovi imaju po 4 crte healtha za Dzejsona Brodija,ja sam jos uvek na 2 ,sta treba da uradim da bi i ja imao 4 crte ?

Ma to je ok, ima toga... u nekoj misiji. Crte, pa pogledaj skill-ove! Sto se manje obazires na takve nelogicnosti bice ti bolje jer ih ima. I pazi se krokodila. :p

Nekima je i 20 FPS smooth :)

Upravo ovo. Meni iskreno ni 30 nije playable ovde. 40+ je neki minimum. A ako drugu novom članu ovo stvarno radi "totalno smooth" ja mislim da je to prvi proc i ta grafa koji teraju 8xMSAA totlano smooth, možda za ginisa čak.

trzanje se ne oseti na 30 fps-a. Tek na 50+ po onom prvom seocetu stuttertuje da oci ispadaju. Ja sam bio namestio dupli Vsync, tu je zakucao na 30 fps, sve na max, dx9 i mnogo je prijatnije nego na 50+... barem meni.

Meni okretanje, nišanjenje i sve ostalo nije uopšte smooth tada. Ja sam limitirao na 45 kao što rekoh par puta i nemam trzanja, a to je neka zlatna sredina po mom mišljenju za smoothness. Meni 30fps-a previše podsećaju na konzole, a tamo jako loše radi. Čini se kao da nonsotop secka kada nišaniš i pomeraš miša, možda sam to samo ja, ne znam.

^ a mozda je razlika izmedju 30 fps-a na na obicnom Vsyncu i 30 fps-a na Double Vsyncu... Kako si limitirao na 45? u MSI ab-u?

Probao sam sa double vsync, isto je, jako mi je smetalo :/ i tako sam samo i probao, ne limitiranje iz xml fajla ili nekog programa. Preko onog xml fajla koji za sada radi savršeno. Što je najgore, drug sa 6990 je isto limitirao na 45 ili možda 50 zbog trzanja i tek na tom FPS-u mu je bez trzanja i tako to

Ali prvo isključi double vsync iz igre pa onda limitiraj ovo i stavi da ti je read only taj xml fajl.

Jel to onaj .xml fajl u My Documents?I koju vrednost treba promeniti?

Da
fpsmax ili tako nesto, mada ja sam stavio i showfps na 1 jer sam procitao da tako treba na fc3 zvanicnom forumu.

limitirao sam na 45 iz AB-a... manje trza po naseobama nego na 50+, ali vise nego sa D. Vsyncom zakucano 30. Bolje je na 45, imo.

a probaj preko onog xml fajla u my docs. Zanima me da li ce ti tada bolje raditi. Btw postavicu moja podesavanja kasnije, meni je skoro uvek fixno 45 sa njima a primetio sam da se trzanje pojavljuje kada fps varira (kada fps nije na limitu). Opasno preskakanje frejmova. Cini mi se ovako kao da teras igru da renderuje svaki frejm a onako preskace kako joj dodje.

Ljudi jel moze patch na blek boks verziju?
IMAO sam rilouded al sam presao pre 2 nedelje odprilke pa sam obrisao a hteo bih skinut opet, cuo sam da moze multi za nas sto smo dbili na poklon igru :)

Nego, da li se novi skillovi otkljucavaju samo ako prelazim story misije ili to vazi i za sidequests? Imam jedne te iste skillove vec dosta dugo a prosao sam Citru i pri tom sam osvojio solidan deo ostrva. Skill poeni se gomilaju ali ja nemam sta da radim sa njima.

Jel probao neko SweetFX za ovu igru? Edit>sad vidjeh da ovo ne radi na dx11...

Poslednja izmena:
Nego, da li se novi skillovi otkljucavaju samo ako prelazim story misije ili to vazi i za sidequests? Imam jedne te iste skillove vec dosta dugo a prosao sam Citru i pri tom sam osvojio solidan deo ostrva. Skill poeni se gomilaju ali ja nemam sta da radim sa njima.

pa potrosi ih u skill meniju..dvoklik na skill i ode skill poen

Da je neko procitao sta sam napisao ne bi imali 2 beskorisna odgovora :) Znam kako se aktiviraju ali svi su zakljucani (katanac) i za svaki kaze da moram preci vise misija. Ja sam pitao - da li su to samo main story misije ili se odnosi i na side quest misije?

I kod mene je tako, imam dosta skill poena ali ih ne mogu uložiti jer je katanac na svemu što već nemam. Valjda se otključavaju kroz main questove, mislim da to i piše kada klikneš na neki katanac. A main questove jedva da sam radio, treba da idem u neki Sunset Cove, neki zatvor, stojim na tome odavno jer ganjam tornjeve, baze, sporedne questove.

Koji smor... sto onda imam toliko side questova kada je sve vezano za glavnu pricu? Nebuloza.

Vrh Dno