Jel igra zarazna, da li vredja igraca sa glupim komentarima i pricom, zaista me ne zanima (toliko) tech strana svega toga..
da li vredja igraca sa glupim komentarima i pricom
Zahvaljujem, probao bi ako ima taj "Beach" fazon kao sto naslucujem da i ima malo..
ma otkud taj sutering imaju svi, ceka se patch da ovo bude ljudski igrivo.Koja fora?Igru sam zavrsio jos pre desetak dana,i rekoh sad aj ponovo da krenem polako.Medjutim,sad mi secka!30-tak sekundi lepo radi pa secne na sekund.Kada sam je prvi put prelazio bio sam na win8 i imao neku rusku verziju koju sam prebacio na engleski,uglavnom sam je bez problema presao i sa zadovoljstvom odigrao.U medjuvremenu se vratim na win 7 a i nabavim RLD verziju.I sad secka!Moze da se igra,ali me nervira.Jel ima neka fora za ovo?Verzija 1.02.
Ljudi ja ne znam o kakvom seckanju vi pricate,ja nisam iskusio ni najmanje opadanje frejmova,igram reloaded verziju,ako sve odvrnem na max sa 4msaa imam izmedju 22-35,frejmova ali nema naglog opadanja i trzanja,a ako nesto ne stavim ne ultra i shadows spustim na medium imam izmedju 35 i 45,post fx sam stavio na false jer igra tako mnogo lepse izgleda
Ja igram na ultra sa 8xMSAA i nikad nikakav stuttering nisam osjetio...
onda da se ne zaludjujem sa skupljanjem istih a i za malo para se mogu prodati.Samo za prodati. Doduse s kartama mozes i varati u pokeru :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari