Šta je novo?

Far Cry 3

Ja ovu igru igram samo i iskljucivo nocu jer mi je tad dozivljaj potpun :)

Jel igra zarazna, da li vredja igraca sa glupim komentarima i pricom, zaista me ne zanima (toliko) tech strana svega toga..

Jel igra zarazna, da li vredja igraca sa glupim komentarima i pricom, zaista me ne zanima (toliko) tech strana svega toga..

problem je sto brzo dosadi, ceo fazon je po malo povrsan od dijaloga do gameplaya, nema izazova osim u prvih 2,6% igre, moze da se zavrsi sa obicnim pistoljem sa prigusivacem...i to je ujedno i njena najvece vrednost, moze da se zavrsi sa bilo cim na hard posle 2,x% posto igre i da pri tome poginec tu i tamo ali cisto iz dosade kad krnes da srljas jer nema price u koju bi se uziveo, nema imerzivnosti, identifikacije sa pricom i likom. Lik je inace toliko zbunjen sve vreme i ne moze da veruje sta sve uspeva da rasturi , decko iz komsiluka koji se pretvara u Biber Ramba. Posto igra nije SF stvarno deluje smarajuce! Sa druge strane grafika je jako dobro i trip sa zivotinjama nije los ali nema potencijal da traje na duze staze jer ubrzo postaje repetativno i bez poente. Dakle napucavanje i samo napucavanje u arkadnom smislu. To je to. Daleko da je igra trash, suprotno, po meni cist prosek i zal za trudom da se ovakav naslov napravi. Dosta je velika mapa i ima gomila skrivenih mesta i to sigurno nije bilo lako uraditi. Osim toga pohvalno je i sto mozes da uskocis u bilo sta sto je prevozno sredstvo, da ronis, da letis zmajem, ludi provod na rajskom ostrvu gde je main story side quest.
Obavezno probati!

Zahvaljujem, probao bi ako ima taj "Beach" fazon kao sto naslucujem da i ima malo..

Meni je ova igra uzasno dosadna, prvo glavni lik mi se uopste ne dopada, uzas glas, gluma, plus na sve to jr neki teenage gay a to da trckam po ostrvu i ubijam kojekakve zivotinje za torbice, da se pentram po tornjevima i osvajam zastavice me ne privlaci.

To za glavnog lika se slazem kao i za vecinu ''dobrih'' likova u igri, uzas, zato sam se i smorio na pocetku igre i onim skriptovanim hodnikom koji lici na noviji cod naslov.

Posle toga sam se iskljucio sto se tice ''price'' i igram za sebe a ostrvo, neograniceno lutanje i zivotinje mi ne smetaju, naprotiv, sve to uz solidan izbor oruzja i eto zezanja mada stvarno smara retardiran ai i fizika oruzja mora da bude bolja ali u svakom slucaju meni je ovo zanimljivje od crysis-a npr jer ne volim vanzemaljce i slicna sranya.

Mene isto smori kad odradim misiju i onda se opet setim ko je glavni lik, barem je drugi deo igre za sad bolji...

"I fink you're freaky" :D...

da li vredja igraca sa glupim komentarima i pricom

Da, nazalost. Pogotovu su opisi u enciklopediji losi uz ocajan humor. Ako te ne zanima tehnicka strana onda slobodno preskoci.

Zahvaljujem, probao bi ako ima taj "Beach" fazon kao sto naslucujem da i ima malo..

Ti i dalje ocekujes neku epsku pricu sa ne znam ni ja kakvom glumom u najkomercijalnijoj decjoj drugs n dubstep igri u 2012. godini? :)

Iskuliraj i igraj za sebe, par likova iz fc3 su ok odradjeni, uglavnom negativni likovi, skoro svi ostali su gej surferi i ludaci u pokusaju.

Meni je igra stvarno zanimljiva ali me prica i likovi ne interesuju, bukvalno igram za sebe, recimo Hoyt mi zapalio sve plantaze :d

Da li smo sada matori ili su igre stvarno pale na dno, uglavnom meni je sve sada retardirano i jadno, pa i mafia 2 ne moze da se poredi sa 1 sto se tice glume, price.. jednostavno se iskljucim, ubijem par h i to je to ;)

Nemoj mi Mafiu 2 pominjati, igram je na silu bukvalno..

:d Pa o tome ti pricam, matori smo covece a igre su sve gore, samo kao nesto budze grafiku i hajpuju po YT a igre su prelake i za debelu usa decu :)

Zato cenim ovaj FC3 i pored svih mana, kao i Crysis 2, Mafiu 2, Metro 2033, BF BC2, BF3, Red Orchestra 2 itd.. iskljucis se i ubijes malo vremena :) S'tim da je RO2 odlicna igra.

slazem se sa tim da smo matori za igru ali smo i izuzetno objektivni.Jednostavno industrija ne radi da valja.Eto novi assasin me je odusevio a po reakcijama na forumu i mnoge druge,sto znaci napredak.Kao da ljudi nemaju vise ideja.Jedna mafija iz 2002(ako se ne varam) lomi koske svima ostalima pricom i izvodjenjem.Tako je sa filmom(kum),muzikom...ali bice bolje :D

Koja fora?Igru sam zavrsio jos pre desetak dana,i rekoh sad aj ponovo da krenem polako.Medjutim,sad mi secka!30-tak sekundi lepo radi pa secne na sekund.Kada sam je prvi put prelazio bio sam na win8 i imao neku rusku verziju koju sam prebacio na engleski,uglavnom sam je bez problema presao i sa zadovoljstvom odigrao.U medjuvremenu se vratim na win 7 a i nabavim RLD verziju.I sad secka!Moze da se igra,ali me nervira.Jel ima neka fora za ovo?Verzija 1.02.

Koja fora?Igru sam zavrsio jos pre desetak dana,i rekoh sad aj ponovo da krenem polako.Medjutim,sad mi secka!30-tak sekundi lepo radi pa secne na sekund.Kada sam je prvi put prelazio bio sam na win8 i imao neku rusku verziju koju sam prebacio na engleski,uglavnom sam je bez problema presao i sa zadovoljstvom odigrao.U medjuvremenu se vratim na win 7 a i nabavim RLD verziju.I sad secka!Moze da se igra,ali me nervira.Jel ima neka fora za ovo?Verzija 1.02.
ma otkud taj sutering imaju svi, ceka se patch da ovo bude ljudski igrivo.

Jel ima neka igra koja ne vredja inteligenciju *** :( Zato me Walking Dead odusevio, pricaju bre realno i isto ko da gledas neku dobru seriju, zaista ne mogu da slusam "I seeee yooouuuu", ili "jednoom daaaavno, jedna princeeeeza je imaaalaaaa.." (gledam DIshonored trejler upravo :D), sve neki "Disney" dijalozi, price, ima li nesto bre konkretno, realno, a da nije neki RPG sa 200 itema u inventru..

Ljudi ja ne znam o kakvom seckanju vi pricate,ja nisam iskusio ni najmanje opadanje frejmova,igram reloaded verziju,ako sve odvrnem na max sa 4msaa imam izmedju 22-35,frejmova ali nema naglog opadanja i trzanja,a ako nesto ne stavim ne ultra i shadows spustim na medium imam izmedju 35 i 45,post fx sam stavio na false jer igra tako mnogo lepse izgleda

Ljudi ja ne znam o kakvom seckanju vi pricate,ja nisam iskusio ni najmanje opadanje frejmova,igram reloaded verziju,ako sve odvrnem na max sa 4msaa imam izmedju 22-35,frejmova ali nema naglog opadanja i trzanja,a ako nesto ne stavim ne ultra i shadows spustim na medium imam izmedju 35 i 45,post fx sam stavio na false jer igra tako mnogo lepse izgleda

dx11 ima sutering ti igras na dx9

Ja igram na ultra sa 8xMSAA i nikad nikakav stuttering nisam osjetio...

Pokrenuo sam igru prvi dan odmah preko dx11 i stalno igram u dx11,a bas su rekli ovde na forumu da u dx9 ima stucanje,ja ga nisam osetio ni u dx 9 a to sam pokrenuo samo da bi video hoce li ga biti,deluje mi prosto neverovatno da ljudi sa mnogo novijim i skupljim hardverom imaju stucanje i to se vise njih zali a meni klizi,doduse sigurno imam manje frejmova ali opet nema mikro trzanja ! Driver verzija je 306.97 ako nekom nesto znaci,reloaded verzija igre prva sto se pojavila

cemu sluze oni cipovi, karte i ostale stvarcice sto uzmem od ubijenih osoba ili iz onih sanduka?

Meni se, nakon završetka igre, FPS primetno smanjio, iz nekog nepoznatog razloga, zato sam ga i obrisao. :)

Znači, ista podešavanja, pre završne animacije 50 FPS, a posle oko 30 FPS.

Vrh Dno