@keka necu za sad al razmisljam se. Kada bi mi naislo nesto povoljno, menajao bih. Jer kao sto gradjevinac kaze, najveci prodlem mi je slab development za ovaj tel. Na xda ga nema ni u najavi, a I nece ga biti. A ja nisam toliko spretan da mogu svasta da odradim sam. Mozda bih i mogao, ali potrajalo bi. Tako da bi neka podrska dobro dosla.
Sti se tice performansi, zbog toga ga ne bih menjao, skroz sam zadovoljan. Moze sve da potera, samo eto malo vise podrske I ovaj tlefon bi se proslavio.
Imao sam danas ponudi za Desire X, da dam ovaj I jos 50€, al sam odustao. Ne svidja mi se ideja da prelazim na manji ekran, a I ima jos par nedostataka koji su me odbili.
Sa Grand X bi jedino mogao da pređem na nešto "broj veće" a ne na Sensation, što je isto to samo malo bolje ili gore ako se uzme u obzir Sense UI. Dakle neki stock Android, Nexus 3 ili Nexus 4 bi bio idealna zamena tj. logičan izbor.
Dobro zboris!
@TosaNs telenor rom?
Iz nekog razloga fm radio app neće da radi status=3 grešku prijavljuje.
Moze neko ovde ko ima Telenor ROM i CMW da uradi backup i raruje?
Hvala vam na odgovorima.
Nista onda mu ostaje ovaj UK V3
Za sada radi ok.
Da li ima resenja za app Radio FM?
Ček, da nisi možda ti taj koji kupio od drugara
Brat Ruja je uputio zahtev za portovanje zte roma, dobio je podršku naše i ruske zajednice.
Ako vam nije teško podržite portovanje Cm za našeg Zte GRanda
http://madteam.co/forum/requests-98/(requests)-rom-porting/225/
Kako da ga podrzimo?
Glupo pitanje KO uopšte radi te apdejte ROM-a ZTE ili Telenor? Nije mi baš najjasnije ali se nadam samo de će uočiti taj problem sa radiom i otkloniti ga što pre jer ne bih da slušam samo radio stanice koje se emituju putem interneta nego ja više volim sam da biram frekvencijui radio koji ću da slušam
Slavicu dan kada sam prodao ovaj telefon.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari