Šta je novo?

ZTE Grand X

Pa i ja sam razmisljao al ono, ne uzima mi se polovan telefon :) a i realno nista mu ne fali za sad

@keka necu za sad al razmisljam se. Kada bi mi naislo nesto povoljno, menajao bih. Jer kao sto gradjevinac kaze, najveci prodlem mi je slab development za ovaj tel. Na xda ga nema ni u najavi, a I nece ga biti. A ja nisam toliko spretan da mogu svasta da odradim sam. Mozda bih i mogao, ali potrajalo bi. Tako da bi neka podrska dobro dosla.
Sti se tice performansi, zbog toga ga ne bih menjao, skroz sam zadovoljan. Moze sve da potera, samo eto malo vise podrske I ovaj tlefon bi se proslavio.
Imao sam danas ponudi za Desire X, da dam ovaj I jos 50€, al sam odustao. Ne svidja mi se ideja da prelazim na manji ekran, a I ima jos par nedostataka koji su me odbili.

Ja sam pre uzimanja zte grand x bio u fazonu da je prevelik. Kako sam imao wildfire mislio sam da ovaj neću moći da držim u ruci.

Sad bi čak i veći ekran , nikako ne bih mogao da koristim više manji ekran.

Sa Grand X bi jedino mogao da pređem na nešto "broj veće" a ne na Sensation, što je isto to samo malo bolje ili gore ako se uzme u obzir Sense UI. Dakle neki stock Android, Nexus 3 ili Nexus 4 bi bio idealna zamena tj. logičan izbor.

Iz nekog razloga fm radio app neće da radi status=3 grešku prijavljuje.

Sa Grand X bi jedino mogao da pređem na nešto "broj veće" a ne na Sensation, što je isto to samo malo bolje ili gore ako se uzme u obzir Sense UI. Dakle neki stock Android, Nexus 3 ili Nexus 4 bi bio idealna zamena tj. logičan izbor.

Dobro zboris! :)

@TosaNs telenor rom?

Ti telenorovi apdejti su legendarni. Poprave jedan problem a sjebu nešto drugo.
Tako konstantno :smash:

Isto i kod mene, plus što ne mogu da šaljem MMS. Mogu da ih primam, ali out nikako.

Da li negde ima Telenor Grand X ROM?
Drugar je stavio onaj UK, ali posto je resio da proda telefon hoce da vrati Telenor ROM?
Jel ima negde da se skine?
Posto onaj jedan zip koji sam nasao ovde na temi "grandx-telenor-system.zip" ne moze da se fleshne preko CMW-a.

Poslednja izmena:
nemoj ni da pokusavate da ga fleshujete brickovacete telefon jer fali valjda boot.img fajl
reci drugu da nema nista od flesovanja telenorovog roma

Moze neko ovde ko ima Telenor ROM i CMW da uradi backup i raruje?

Hvala vam na odgovorima.
Nista onda mu ostaje ovaj UK V3 :D
Za sada radi ok.

Poslednja izmena:
Da li ima resenja za app Radio FM?

Zahteva root i ne radi (ili ja ne znam da ga podesim)...

Glupo pitanje KO uopšte radi te apdejte ROM-a ZTE ili Telenor? Nije mi baš najjasnije ali se nadam samo de će uočiti taj problem sa radiom i otkloniti ga što pre jer ne bih da slušam samo radio stanice koje se emituju putem interneta nego ja više volim sam da biram frekvenciju :) i radio koji ću da slušam

Poslednja izmena:
O5 su mi pocele da kasne poruke i to neke i vise od 24h...Da li je neko proveravao da nije Rus izbacio neki update?

Glupo pitanje KO uopšte radi te apdejte ROM-a ZTE ili Telenor? Nije mi baš najjasnije ali se nadam samo de će uočiti taj problem sa radiom i otkloniti ga što pre jer ne bih da slušam samo radio stanice koje se emituju putem interneta nego ja više volim sam da biram frekvenciju :) i radio koji ću da slušam

pa posaljite neki mejl telenoru, imas onaj [email protected], ja sam se tamo zalio za poruke, pa eto, cisto da znaju da imaju problema sa tim.

Meni super za ovaj keš, da sam koristio duže telenorov rom ili imao te probleme sa porukama možda bih bio u istom fazonu.

Glupi telenor je upropastio odličan hardver na telefonu svojim bagovitim softverom.

Ja slavim dan kad sam kupio ovaj telefon za bolji nema se para :) ako bude bilo para na bacanje kupiću iphone da se zezam. Za sad ovaj ZTE je odličan za sve pare iako me radio zeza ali to ne smatram za neki problem

Nazad
Vrh Dno