Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

S IV treba da se pojavi za 4-5 meseca, imace 5" FHD ekran, plastiku umesto Gorilla Glass stakla koja ne moze da se polomi...

Krajnje je vreme za neke prave inovacije u Galaxy seriji. Svaka cast Samsung-u ako zaista bude tako.

Da nije exdialer-a i Dark Theme leteo bi S3 na oglas kao što je otišao predhodni beli S3, znači taj lag me izluđivao. Osta još ovaj sa otključavanjem displeja.
Ima li nešto za poruke tipa kao što je exdialer na dialer ali da je tako jednostavan i brz?

Probao i Gosms pro i Chompsms ne zna se koja je veća šitina. Default radi ok.

Stock Samsung не подржава ћирилицу, бар није раније.

Exdialer mi je uzasno ružan, skinovi ne pomazu, log lista narocito... Probao sam ga, dzabe brzina kad mi je ruzan do zla boga... Flesnuo zadnji CM10... Dzabe mu smoothness kad baterija curi ko iz bushne kofe+ sto sad samsungov rom ima multiview i jos neke sitnice, bolji mi je nego bilo sta drugo... Jos jedno zapazanje: izgleda da sam se navikao na stock samsung kalendar ( S planner), em pregledan, em zgodan...stock google kalendar-uzas zivi.

Da nije exdialer-a i Dark Theme leteo bi S3 na oglas kao što je otišao predhodni beli S3, znači taj lag me izluđivao. Osta još ovaj sa otključavanjem displeja.
Ima li nešto za poruke tipa kao što je exdialer na dialer ali da je tako jednostavan i brz?
Kad sam ubedjivao ljude ovde da s2 brze otvori dialer, ispade ja budala. Sad to ispade najveca mana koja nema svetlu buducnost.
Ne znam zasto ali gledajuci sve ove kodove oni su namerno izostavili opciju obaveznog cache-a. Da mi je samo da pitam tog kineza zasto je to uradio? :D

Koliko dobijate u Quadrant Standard Edition a koliko u AnTuTu Benchmark na 4.1.2 ?
Kod mene je Omega v33.3 uređena na prvom leaku 4.1.2, nije podizan radni takt:

ovaj quadrant mora biti overclockovan, ~14000 cpu i ~5500 memorija je ono sto ja dobijam na 1600Mhz... kako to tvoj telefon radi bolje na 1,4 od mog na 1,6 a Antutu skorovi se gadjaju u 50 poena...

evo bas gledam po googlu quadrant testove, svi se na defaultu krecu ~12k i ~4.5k kao i kod mene, ajde bas prodaj nam foru

Wow, šta ćeš sad? Njegov ima više poJena lol.

ha, ma nisam bre ljubomoran samo sam objektivan :D

sad ako mi kaze da nije oc ljubazno cu ga zamoliti da odradi oc pa onda da slika... po nekoj logici stvari sa OC na 1600mhz ce morati da dobije preko 17k za cpu i 6,5k za memoriju i score ce mu otici na 8k sto jos nigde nisam video pa me bas interesuje kako je to sve postignuto ;)

Poslednja izmena:
Koliko dobijate u Quadrant Standard Edition a koliko u AnTuTu Benchmark na 4.1.2 ?
Kod mene je Omega v33.3 uređena na prvom leaku 4.1.2, nije podizan radni takt:

Ne znam samo kako si uspeo ovoliko da izvuchesh svaka cast, ja sa istim romom imam 5200 u quadrantu :(

Prvi put sam instalirao ove benčmarke, evo mog rezultata:
Koristim stock kernel i stock rom 4.1.2 (Poljska)
Screenshot_2012-12-07-13-21-15.png Screenshot_2012-12-07-13-45-14.png

Evo nisam jedini da ne ispadne da baronisem. Video sam da ima razlike i zato sam pitao.
Ovde sam podigao na 1.7:

Evo da vam bude lakše. Inače custom rom undervolted -125 svuda. Telefon radi odlično. A drugi ss ovde je oc na 1800+.
Ženin i posle updejta ponekad šalje neke starije poruke sa sadržajem koji nema veze s'vezom sam što je nebulozno. Dešava se svremena na vreme. Jel neko ikada video tako nešto? Znači pošalje mi poruku koja sadrži njen tekst plus telefon ubaci nešto totalno deseto!? Na JB je sada sa stock msg aplikacijom. Probao druge aplikacije, sa Go sms pro bilo je katastrofa svaki dana neka druga poruka itd. Eto da ne smaram čisto da vidim ako je neko nekad video tako nešto.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1354891662568.jpg
    uploadfromtaptalk1354891662568.jpg
    60.8 KB · Pregleda: 146
  • uploadfromtaptalk1354891820467.jpg
    uploadfromtaptalk1354891820467.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 147
Takodje Siyah.

Kad sam ubedjivao ljude ovde da s2 brze otvori dialer, ispade ja budala. Sad to ispade najveca mana koja nema svetlu buducnost.
Takodje sam odavno pisao o lagu, toliko me je iritiralo da sam prodao S3. Kupio note 2 i napisao u temi da isto ima lag samo manji i isto prodje kao ti. Note 2 mi je velik i prodam i njega, ponovo uzmem S3 ali sad promenim boju, prvo sto instaliram je exDialer :)
Dok ne puste kod za Exynos neće ovaj lag ni moći da se ispravi ni na S3 niti nekom drugom koji kotrlja Exynos.

Poslednja izmena:
Daj Bože da je uspeo bez koda ali sumnjam, kako bi rešio? Cenim da sam negde i pročitao da je samsung obećao da će pustiti kod za exynos, sada se čeka.

Evo nisam jedini da ne ispadne da baronisem. Video sam da ima razlike i zato sam pitao.
Ovde sam podigao na 1.7:

antutu rezultat nije ni odskakao a quadrant si zaboravio, conveniently ;)

Evo da vam bude lakše. Inače custom rom undervolted -125 svuda. Telefon radi odlično. A drugi ss ovde je oc na 1800+.
Ženin i posle updejta ponekad šalje neke starije poruke sa sadržajem koji nema veze s'vezom sam što je nebulozno. Dešava se svremena na vreme. Jel neko ikada video tako nešto? Znači pošalje mi poruku koja sadrži njen tekst plus telefon ubaci nešto totalno deseto!? Na JB je sada sa stock msg aplikacijom. Probao druge aplikacije, sa Go sms pro bilo je katastrofa svaki dana neka druga poruka itd. Eto da ne smaram čisto da vidim ako je neko nekad video tako nešto.

fino, al to nisu rezultati samsunga vec sta je bese kanadski s3, dual core krait?

Poslednja izmena:
Ja ubacio siyah kernel v1.8.4 i sad mi je rez oko 5400 ne kapiram shto tako malo? :(

Ja ubacio siyah kernel v1.8.4 i sad mi je rez oko 5400 ne kapiram shto tako malo? :(

A zašto ti je to uopšte bitno ? Kod mene je na stock kernelu 5500, so what?
Ja ove testove shvatam kao sredstvo za proveru da li je sa telefonom sve u redu ako misliš da loše radi ili da postoji neki problem, u smislu da je neki prosek 6000 a ti dobiješ 3000.

+1 Ko ima veci 'S3' :D

Ovi testovi svakako nisu presudni za procenu rada uređaja.Jesu neko merilo,koje je izraženo u brojkama,ali se ne treba opterećivati sa tim.Najbitniji je subjektivan osećaj,koji korisnik ima pri upotrebi uređaja.Ranije sam insistirao na ovim brojkama,ali sada,kad sam ušao malo dublje u ovu temu,kapiram,da brojke nisu presudne.

Poslednja izmena:
@tasic64 , u potpunosti se slažem sa tobom (iako cenim da ti držiš rekorde u bench testovima po SS i da si me ti navukao na iste :p ). Pitanje sam postavio ovde jer sam video da ima odstupanja u bench testovima po forumima.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?279454-Samsung-Galaxy-S3&p=3079765&viewfull=1#post3079765

Moj navijen:
Pogledajte prilog 102033

Tako je,takmičio sam se na stranim forumima i bio jedan od boljih,dok mi neki ljudi,koji se ozbiljno bave ovom temom nisu objasnili neke stvari.
A i ti si dostigao 7000,vodiš na pivo.

Poslednja izmena:
Vrh Dno