Svaki drugi
Ja sam moj mix dobio 2 dana nakon što sam vratio opremu Telekomu, pre toga sam čekao da mi se poveća brzina interneta pa tek onda vratio opremu i zvao Total sa pitanjem: Šta čekate?! Ja sam vratio opremu Telekomu i dao vama MIK, brzinu sam već dobio tako da to znači da se čeka samo ruter i ugovor. Prvi lik mi je rekao da mi je port demontiran i da sada oni moraju slati novi zahtev, pitam ja njega jel me zeza a on mi spusti slušalicu(****** mislim da se zove Marko). Zovem ja opet, opet mi se javi neka koja pojma nema kao moram čekati nedelju dana još da Telekom sredi njihov novi zahtev za port itd. Okrenem ja još 2 puta i počnem da smaram da mi daju nekog ko je zadužen za adsl i nekog ko je nadređen i odgovoran za njih tamo.Dobijem finu tetu koja je prosledila Telekomu po hitnom postupku zahtev i ništa mi nije obećala, znači nikakvih 20 dana nikakvih 2 dana,samo je rekla da bi trebalo da bude brzo
Nakon 2 dana stigo mi ruter i ugovor(u četvrtak sam zvao u subotu ujutru stiglo). I posle sve ok
Još da napomenem da sam naglasio da ću i za totaltv raskinuti ugovor jer me jako živciraju i da mi je lakše preći na Box kod Telekoma nego se sa njima zaje.....