Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale, sad sve radi. Hvala puno. ;)
Sto se tice Chrome-a i meni je cesto pucao dok sam bio na 4.0.3. Otkako sam presao na JB ne koristim ga jer mi je bolji stock browser.

Ista prica na LPY kao i na LPX,odjednom mi telefon izgubi mrezu, nekad y sred razgovora nekad sam od sebe. Samo se pojavi onaj krug u gornjem desnom uglu. Na LPX sam koristio Siyah 4.1.4 kernel, sada Siyah 4.1.5. Bas me izludjuje to. Radi se o Vip mrezi, kartica stara oko 3.5 godine, ako je mozda do toga.

To se i meni par puta desilo na LPY Siyah 4.1.5.
Od kako sam na JB nemam tih problema.

Nije problem do siyah-a, barem kod mene, vas izgleda ne voli, jer sam ja od početka kad je počeo, počeh i ja da ga fleshkam :D
4.1.5 verzija bez ikakvih problema mesec dana šljaka... Ja imam obavezno probleme sa pucanjem veze, pa sam otkrio da mi jednostavno ne odgovara ni jedan modem što Sale stavi i da ja stalno moram moj modem da fleshujem koji nema gubljenje u pozivu i da se gubi mreža...

Modem XXLPX koristim. Taj radi i na ICS i na JB

@dzena nikad mi nije pukla ni jedna aplikacija :) sem chrome-a sa kojim imam problema, a to restartovanje da ne pričam, ne sećam se uopšte kada mi se i da li mi se desilo samo od sebe...

VIP kartica stara oko 3 godine :)
Pittsburgh promeni modem na ovaj moj, pa ako radi onda je problem modem, barem pokušaj, kod mene šljaka samo tako

Poslednja izmena:
Probacu. Odakle da ga skinem i kako da ga fleshujem(nikad nisam modem sam flashovao)?

Poslednja izmena:
Nije me bilo dugo u temi, koristim 4.04 xwply neat lite i siyah 4.1.5 i posle duzeg vremena koriscenja poceli ljudi da mi se zale te me ne cuju, te sam odjednom tih, te pricaj glasnije, ma uzas, ponekad isto ispadao iz mreze, modem je bio nelp4 i sada sama flesovao ovaj sto je Djilkosh postavio, ako opet budem imao probleme prelazim na jb, a i ako posle toga eto oglasa ne benchu :(

Javite samo da li imate dropove i da li vam se gubi signal. Naravno ovo je za one koji su na ICS-u LPY, ostalih se ne secam koje sam koristio, mada mozete i na JB da probate, nista vas ne kosta, pa javite.

Ja sam takođe na Saletovom LPY neat romu, Siyah 4.1.5 kernelu, BVLP7 modemu i sve šljaka kao podmazano. Mreža, net, baterija, ... ma sve.

Pisao sam više puta o ovome i meni je počelo da se javlja posle Saletovog prelaska na Syah. Inače nikad mi se nije desilo da pukne u toku razgovora, dešava se samo kad otključam telefon. Sad sam na LPY i dalje se dešava.

Možda mi se čini, ali mnogo je veća šansa da se desi kad je baterija pri kraju nego kad je puna.

Nema to veze Ryo kad je prazna baterija... Fleshni ovo, pa probaj...

Ima li jos neko problema sa navigacijom (IGO) a da je folder sa fajlovima na memorijskoj? Kada je folder na internoj sve radi, cim prebacim na karticu nece da radi (prilikom pokretanja kaze da ne moze da pronadje folder sa fajlovima).

Ima li jos neko problema sa navigacijom (IGO) a da je folder sa fajlovima na memorijskoj? Kada je folder na internoj sve radi, cim prebacim na karticu nece da radi (prilikom pokretanja kaze da ne moze da pronadje folder sa fajlovima).

Ako je jb, ja sam imao isto to, treba da stavis path do fajlova, promijenjen je nacin mountovanja memorija, napisacu cim stignem

Kao što reče rzeljko, treba da u sys.txt, pod opcijom [folders] dodaš /extSdCard/iGO ili /mnt/extSdCard/iGO - mislim da je sve jedno, probaj pa javi.

[folders]
linked_root_list="/extSdCard/iGO ......"

XXLSJ AROMA MODS v4.0.2

Call Recording

No Increase Ring

USB Mode
- MTP
- Mass Storage

Keyboards
- Swype
- Android 4.2 Keyboard with Gesture Typing
- Emoji Keyboard 4.2

Fixed Skip Songs

Fixed Home Button

Fixed MultiWindow
- Black
- Transparent

Torch on Lockscreen

INK Effects

AOSP Lockscreen

Note 2 Gallery

Camera Mods
- Enabled Vol as Shutter Button
- Take picture/video below 15%

Video Live Thumbnails

Gmail 4.2
- Pinch-to-Zoom
- Swipe-to-Archive/Delete

Disabled Scrolling Cache

Fonts
- Default Font
- Choco, Cool, Rose Font

Battery Style
- Green Circle Animated
- Green %
- Blue Circle Animated
- Blue Animated
- Blue Honeycomb
- Blue CM
- Stock
- Small Blue Android - Big Thanks to Mr.Greg
- Big Blue Android - Big Thanks to Mr.Greg

JB Blue Status Bar Icons + Blue Toggles + Blue Battery

Kernel PhilZ v3.73

JB Blue Status Bar Icons + Blue Toggles + Blue Battery:
Screenshot_2012-11-26-00-34-02.png
Screenshot_2012-11-26-00-33-42.png

Big Blue Android Battery
big_blue_android_battery.png

Small Blue Android Battery
small_blue_android_battery.png

AOSP Lockscreen
Screenshot_2012-12-06-18-44-35.png
Screenshot_2012-12-06-18-45-20.png

CHECK OUT MY PURE UNMODIFIED STOCK SAMSUNG ROM

If you like my work, please consider a small donation to help me continue developing

Sale, kako ide instal sa arome 4, samo reflash ili se nesto brise (cache, dalvik...)?

Hvala za Aroma installer, sve prošlo savršeno, rebootovao automatski.

Sad samo još da izađe final ili neki leak sa normalnim wifi driverom...

Sale, ne radi mi mass storage, i sa ovim i prošlim modom. Izaberem ga, ne odem na skip, ali svakako mi pri povezivanju sa kompom radi kao MTP.

Ajd probaj ovako:
idi u preload/symlink/system/app i nadji MtpApplication.apk. Preimenuj je u MtpApplication.apk.bak i restartuj pa probaj.
Trebaces mi sutra nesto da mi pomognes

OK, važi, reci šta ti bude trebalo.

Isto je ovo, rename-ovao sam :/

aj nadji je i u system/app i obrisi. stvarno cudno nesto kod tebe to

Kada obrišem ta dva apk-a ne mogu da odradim SS. Wtf?:/

"Unable to capture screenshot. USB storage may be in use"

A sve je bilo OK zadnji put kad sam slikao :(

Poslednja izmena:
@swiper:
Koji kernel imas?

Vrh Dno