Šta je novo?

Internet Explorer 10

Koristim ja i na win 8 i na win 7. Fino radi. Lepo izgleda. Renderuje bolje nego 9, što je i bitno.
Na poslu nisam mogao da pređem na njega, ona preview verzija ima bug sa cms-om koji koristimo.

u naslov bi trebalo dodati alfa i slično. Ovako ljudi mogu da pomisle da je reč o finalnom proizvodu

Probao na osmici,i radi duplo bolje od svih browsera :) Ali navika,addoni,bukmarkovi i jos ponesto... jednostavno me sprecava da ga koristim ;)

Internet Explorer je stvarno odličan, prelepo radi. Ovo je samo preview znači da će ga još unaprediti kroz razna ažuriranja. Da li se zna kada zvanično izlazi?

Hvala svima, updateovao sam i ja na 10 i bas sam zadovoljan.

Poslednja izmena:
u naslov bi trebalo dodati alfa i slično. Ovako ljudi mogu da pomisle da je reč o finalnom proizvodu

Ja sam baš protiv toga. Otvaraju se teme za svaku verziju browsera i slično. Još fali i za podverzije.
Ali, to je samo moje mišljenje.

Ja sam baš protiv toga. Otvaraju se teme za svaku verziju browsera i slično. Još fali i za podverzije.

Nije samo tvoje mišljenje, sasvim si u pravu. Potpuno nepotrebno se gomilaju teme. Recimo, Firefox ima šestonedeljni ciklus izbacivanja novih verzija. Nova verzija, novi topik. Najobičnija glupost, FF treba imati objedinjeni topik. To važi i za sve druge browsere. Možda bi moderacija mogla da razmisli o tome...

Just my 2¢...

Kakve veze ima ono što sam ja naveo sa tvojim primerom koji iznosiš kao kontraargument?! Slažem se sa ovim što je rekao Alt+F4 o objedinjavanju i nepotrebnosti otvaranja nove teme za svaku verziju koja se izbaci.

Poenta i jeste ako je već postavljeno kao nova tema da je trebalo dopuniti naslov ako nije reč o finalnoj verziji. Jedino ako se nisi našao uvređenim jer sam odgovorio posle tebe i izneo predlog mada siguran sam da nemaš problem sa sujetom i da to nije razlog

Instalirah ga proslog meseca I zadovoljan sam kako radi brzo se startuje ucitava stranice brze nego 9-tka

^^
Pa baš ima veze. Ne treba dodati alpha u ime teme, jer će skorije postati beta, pa i konačna verzija i ljudi mogu da diskutuju u ovoj temi. Retko ko, da ne kažem niko neće ostati na ovim probnim verzijama.

Zar nije onda bolja varijanta samo IE pa sad da li je verzija 9, 10 u bilo kojoj fazi nebitno je.

Već samo problemi itd. Ovako će se pretvoriti ja instalirao a ti a ti itd. ONda izađe 11 i opet isto.

Na kraaju identičan problem i na 11 i na 10 i na 9 i neznaš gde da tražiš.

Zato bi i trebalo praviti možda razliku između najave i kasnije ozbiljnije rasprave rešenja problema, eventualnih tips&triks itd-

Ali to je već politika moderacije. Pogledaj šta se dešava sa FF jedan naslov a sve nabacano kao u bosanskom loncu

Ne znam. FF koristim na poslu samo kada moram. Privatno mu ne prilazim ni u jednom obliku. :D

Izasla finalna verzija IE10, primecujem da su otklonjeni odredjeni bagovi, sada radi jos bolje tj. odlicno!

Negde sam procitao da IE10 ima u sebi Flash, jer su MS i Adobe saradjivali u razvoju 10ke.... Ipak, ne radi mi flash na svim web stranicama. Recimo na fejsu nece da otvori video snimke, dok youtube radi.... Sta je tu u pitanju?

IE10 nema ugrađen fleš plejer, koliko ja znam. Jedini brauzer koji dolazi sa fleš plejerom je Chorme (i možda neki njegov klon).

Edit: Ipak ima, ali na Windows 8. Ja koristim Win 7.

Poslednja izmena:
Vrh Dno