jaygee
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2006
- Poena
- 320
Iako sam poslednjih mesec dana bio u fazi da mi je malo falilo da uzmem Canon 600D, ipak sam shvatio da bi mi slr samo predstavljao preveliku obavezu (da moram stalno da ga koristim i nosim i vise se bakcem sa ucenjem kako-sta) i brigu (da mi ga neko ne ukrade na plazi dok sam u vodi) te sam se odlucio da uzmem nesto sto je verovatno veoma prikladnije amaterima poput mene (lak za nosenje i nema dodatnih troskova za objektive), a davace izuzetne rezultate uz povremeno amatersko manuelno podesavanje kako bi se recimo dobio neki fin portret sa lepim bokehom (valjda je to moguce sa ovim aparatima??) ili lepa nocna fotografija grada...
Znaci, dve su opcije za sada koje sam uzeo u razmatranje, ako ima jos nekih opcija (Panasonic LX-7?), napisite to ovde.
Popularna G serija Canona je cini se iz modela u model sve bolja, dok mi se kod Nikona dopada sto ima pokretljiv ekran i 30fps za video i malo veci zum.
Kakva su vasa misljenja? Hvala.
Znaci, dve su opcije za sada koje sam uzeo u razmatranje, ako ima jos nekih opcija (Panasonic LX-7?), napisite to ovde.
Popularna G serija Canona je cini se iz modela u model sve bolja, dok mi se kod Nikona dopada sto ima pokretljiv ekran i 30fps za video i malo veci zum.

Kakva su vasa misljenja? Hvala.