Šta je novo?

ZTE Grand X

Jel može negde da se vidi change log?

E danas mi s ei5 zaglupio telefon pri pozivu, posle duze vremena...Je li neko koristio Pimp My Rom i sta je sve tweakovao, da i to pobam...

Poslednja izmena:
meni se sve cesce zaglupljuje telefon moram reci, 2 puta vec danas, a juce se zaglupeo i kad sam izvadio bateriju upalio se i pokazao da od 60% baterije sto sam imao pre toga da je ostlao jos 11 %, restart nije pomogao... Imam UK rom i preko njega onaj RUS B05 i ubacio sam neke stvarni iz Pimp my rom

I meni se desi da se poveca procenat koji prikazuje za bateriju, ali ne bas toliko...Videcu za vikend da odradim i neki tweak sa PmR

Nakon svakog flešovanja ROMa obavezno se radi Battery state clear iz CWMRa...
Meni bateija sa B05 razbija a nisam radio nikakv Pimp što se baterije tiče.

Ma nije problem baterija sto se tice trajanja vec sto posle reboot-a, kada se zakuca, pokaze drugo stanje baterije.

Moze li neko ko je radio tweak sa PmR da stavi sta je sve tweakovo?

Poslednja izmena od urednika:
Novi update je težak 47.67MB, videćemo šta donosi novo i dali su neki problemi rešeni. Ako su rešili DS režim biće to pun pogodak na koji se nije predugo čekalo.

Cek, to je novi Telenor update?

Nemogu da verujem, i sa novim update-om poruke i dalje ne stizu. Od 7-8 poslatih u toku dana samo 1-2 primi...toliko o novom update-u. Posto mi je na prosloj verziji softwera cpy spy pravio problem da poruke nisu stizale instaliracu ga danas da vidim kakvo je stanje sa baterijom, ali mogu reci da sam jutros u 9 skinuo sa punjaca i sad u 16:00 baterija je na 60 %, sa 20min poziva, 7-8 poruka, 20 min wi-fi, otprilike kao i na prosloj verziji sto znaci nista novo ili je samo do mog primerka telefona...

sa novom verzijom softwerasoftwera

Prilozi

• Screenshot_2012-11-29-16-26-33.png
    Screenshot_2012-11-29-16-26-33.png
    97.9 KB · Pregleda: 203
Ipak je do kombinacije ovog telefona i ove vrste kartice :)

Hm, baš i ne. Nemam pomenutu platimo karticu, a imam problem sa porukama. Još bi dodao da mi se ovaj problem sa nestizanjem poruka javio i u romingu, dakle Telenor nije krivac. Preostaje samo telefon, nemam drugo obaveštenje. Dok ovo kucam skida se novi zvanični apdejt pa ću videti dal će se nešto poboljšati ako ne poruke, makar deep slep.

Da li je nekome posle posle zvanicnog servisiranja (Tekenor) telefon proradio kako treba?

ja juce dobio update I ne vidim nijedno poboljsanje. poruke I dalje kasne a baterija je ista. cak vise msm da kada pokrenem vise aplikacija a ne zatvorim ih vec samo izadjem na home taster da telefon se I uspori I nekako kasni odziv, dok na prosloj verziji to se nije desavalo ( msm na par aplikacija ne nesto mnogo)

Poslednja izmena:
Znaci ipak vredi servisirati. Hvala.

Ne baš. Meni su isto to odradili (tj. ništa), i i dalje imam te probleme :mad:..

Uz PIS 500 sada košta 9k. Preteran telefon za te pare.

Ako ubodeš primerak koji radi bez problema...

Kako instalirati ovaj update, imam CWM recovery, nece nikako da ga instalira, failed, failed....

Kako instalirati ovaj update, imam CWM recovery, nece nikako da ga instalira, failed, failed....

Ja sam svoj preimenovao u update.zip i moraš mu reći da preskoči crc checksum...

Rastadoh se od svog divnog primerka zarad plaćanja poreza :( :( :(...

Samo da prijavim da nakon apdejta telefon normalno odlazi u deep sleep, poruke za sada nisu kasnile (mada, prošao je tek jedan dan, ko će ga znati), ali zato bateriju i dalje srče ko lud, jedan dan je maksimum koji može da izdrži.

Tako je i kod mene bilo, mada poruke su stizale prvih 16 sati a posle pocele da kasne. Evo sada posle 3 dana nakon update-a baterija mozda malo bolje drzi sudeci po subjektivnom utisku. Po cpy spy krece se pola -pola, 45% je na 216Mhz,a 48% je u DP. A da, zaboravio da kazem da poruke uopste vise i ne stizu. Stigne izvestaj na telefonu sa kog sam poslao poruku da je poruka isporucena ali na mom telefonu ne stigne, nema je u porukama. Presao sam na viber. Sto se tice mog primerka telefona, telenorov novi update mi nista nije pomogao.

Ja sam svoj preimenovao u update.zip i moraš mu reći da preskoči crc checksum...

Rastadoh se od svog divnog primerka zarad plaćanja poreza :( :( :(...

Ma brate, prijavi da ima update, skine ga, ode u restart, udje u recovery, pita me hocu li da instaliram untrusted fikle, ja kazem hocu, krene, zaustavi... A nema ga nigde u telefonu pa da napravim zip...

B04 i B05 je sam odradio, bez problema, ne znam zasto sa ovim pravi problem...

Kako god, stavio sam Ruski rom, B05, radi do jaja, mislim radio je i sa ovim, ali je umeo da se zaglupi... Sve radi normalno, sliperi, offline mod, sve sve...

Ma brate, prijavi da ima update, skine ga, ode u restart, udje u recovery, pita me hocu li da instaliram untrusted fikle, ja kazem hocu, krene, zaustavi... A nema ga nigde u telefonu pa da napravim zip...

B04 i B05 je sam odradio, bez problema, ne znam zasto sa ovim pravi problem...

Kako god, stavio sam Ruski rom, B05, radi do jaja, mislim radio je i sa ovim, ali je umeo da se zaglupi... Sve radi normalno, sliperi, offline mod, sve sve...

Drago mi je da si uspeo i da si zadovoljan ;).

Kao sto Paradigma rece, sad je uz PiS 500 Grand X 9000 din, a vidim ubacili su i Blade 3 za 7800 uz isti paket. Da li neko zna ima li Blade 3 iste probleme koji se pojavljuju kod Grand X-a (sleep mod, poruke). Planiram da uzmem nesto ovih dana pa mi treba pomocj da prelomim : ) Prednost bih dao pouzdanosti.

Ja sam uzeo blade III u vipu pre nekih mesec dana. Telefon je odlican. Nisam primetio nikakve bagove do sad. Radi super, baterija traje 2-3 dana u zavisnosti od arcenja, lepo izgleda, ima najlepsi ekran od svih cheep telefona koje sam video sa dobrim uglovima gledanja. Kvalitet izrade je dobar. "Mana" mu je single core proc ali meni to ni najmanje ne smeta tj. ne igram zahtevne igre.

Kako drzi Ruski rom u odnosu na UK V3? Razmisljam se da predjem, samo ako je baterija bolja, za sam nemam nikakvih problema, sve radi po PS-u.

Kao sto Paradigma rece, sad je uz PiS 500 Grand X 9000 din, a vidim ubacili su i Blade 3 za 7800 uz isti paket. Da li neko zna ima li Blade 3 iste probleme koji se pojavljuju kod Grand X-a (sleep mod, poruke). Planiram da uzmem nesto ovih dana pa mi treba pomocj da prelomim : ) Prednost bih dao pouzdanosti.

Grand X

Nazad
Vrh Dno