Šta je novo?

Windows 8 besplatno!

SeRPeNT

Slavan
Učlanjen(a)
17.10.2005
Poena
320
Elem, ne znam da li je ovaj topik vec bio ali mislim da nije, pa reko da podelim sa onima koji zele da dobiju Windows 8 Pro potpuno besplatno.

Proces je sledeci:
  1. Skinete windows 8 enterprize trial (http://msdn.microsoft.com/en-us/evalcenter/jj554510.aspx)
  2. Nakon instalacije aktivirajte najnormalnije (pisace da je trial)
  3. Trazite besplatno key za Windows 8 media centar (http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/feature-packs)
  4. Kada dobijete key (za dan dva stize) uradite sledece:

Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search.
(If you're using a mouse, point to the upper-right corner of the screen, and then click Search.)
Enter add features in the search box, and then tap or click Settings .
Tap or click Add features to Windows 8 and then do one of the following:
Tap or click I already have a product key.
Enter your product key and click Next.
Read the license terms, select the check box to accept the license terms, and then click Add features.
If you were running Windows 8, your PC will restart automatically and Windows 8 Pro With Media Center will be on it.​

Nakon restarta imacete i Windows 8 media centar i FULL verziju Windows 8 Pro (ne nisam pogresio, PRO a ne ENT) :)

Nadam se da sam pomogao

Da li ovo radi samo sa tom probnom verzijom Osmice, sa linka, ili može bilo koja da se registruje ovako?

Mislim da ta verzija windows-a ne može da se aktivira na taj način ali nisam siguran jer nisam probao a i nigde nisam našao da ljudi aktiviraju sa njom.
Prvo finalna verzija windowsa pro mora da se aktivira preko KMS servera na 180 dana pa tek onda unosiš key za WMC i nakon restarta dobiješ "legalan" Windows 8 Pro with Media Center. Ja sam probao u virtualnoj mašini i uspelo mi je. Nisam probao full install na kompu tako da ne znam da li bi i tako radilo, takođe nisam probao ni upgrade sa Windows 7.
Link Ovde ima više o tome.

Upravo sam izvršio i update i sve je prošlo u redu.
Da li ovaj način aktivacije spada u pirateriju?

Poslednja izmena:
Ja nigde ne mogu da nadjem f-ju Add features to Windows 8

Nema je ili je ukrao cika Bili, on nas i penzionisam *****ava :D

ko nadje nek javi

Ne, jer si sve dobio na legalan nacin od Microsofta, sve instalirane proizvode mozes da nabavis sa javno dostupnih a Microsoft zvanicnih sajtova.

Siguran sam da negde u licenci stoji da moras imati KUPLJENU verziju da bi ovaj dodatak bio legalan. Znaci, za firme - ne zezajte se. Za kucnu primenu - who cares ;)

Ja nigde ne mogu da nadjem f-ju Add features to Windows 8

Nema je ili je ukrao cika Bili, on nas i penzionisam *****ava :D

ko nadje nek javi

Ideš desni klik na Computer i izabereš Properties. Ispod mesta gde ti piše koja je verzija Windows-a stoji ta opcija. Ako imaš Windows 8 Pro with Media Center onda te opcije nema.

Ne, jer si sve dobio na legalan nacin od Microsofta, sve instalirane proizvode mozes da nabavis sa javno dostupnih a Microsoft zvanicnih sajtova.

Naravno da je nelegalno jer nemaš račun, nelepnicu fakturu ništa.

Brutos, samo RETAIL verzije Windowsa 8 imaju opciju "Add features".

Brutos,uputstvo je tacno osim stavke broj 1, ali kao sto rekoh moras da imas RETAIL verziju Windowsa.
VL i ENTERPRISE verzije Windowsa ne mogu biti nadogradjene Media Centrom i zato nemaju opciju
"Add features".

Brutos,uputstvo je tacno osim stavke broj 1, ali kao sto rekoh moras da imas RETAIL verziju Windowsa.
VL i ENTERPRISE verzije Windowsa ne mogu biti nadogradjene Media Centrom i zato nemaju opciju
"Add features".

Da i moras da aktiviras sa KMS aktivatorom, sto isto ne pise u uputstvu, i ustvari si uradio sve iz uputstva koja vec kruze na netu.

Sve je to lepo ali mejl od Microsofta ne stize.

Nije to to. Prema ovome uz prve poruke, skine se Enterprise Trial koj se legalno aktivira na 90 dana, pa se preko Media Center opcije legalnim ključem preobrazi u ne-trial varijantu.

Usput, ja nisam dobio ključ iz koraka 3. Piše 72 časa najviše, što je isteklo (pizajzlim, ali da su istekla, istekla su).

Ma legalno 100 %.. to micro$oft casti snalazljive ;/

Nije to to. Prema ovome uz prve poruke, skine se Enterprise Trial koj se legalno aktivira na 90 dana, pa se preko Media Center opcije legalnim ključem preobrazi u ne-trial varijantu.

Usput, ja nisam dobio ključ iz koraka 3. Piše 72 časa najviše, što je isteklo (pizajzlim, ali da su istekla, istekla su).

Vec smo napisali gore da u eval verziji nema add features opcije. Tako da je jedina varijanta za aktivacuju ovaj link sto je Tecujo napisao :)

Elem pise da je KMS aktivacija hakovanje tako da NIJE legalna varijanta.

Pa, ta KMS aktivacija se vrši preko nelegalnih, "kućno sklepanih" servera, a ne MS kako bi trebalo, zato je piraterija. Nisam probao ovo uputstvo gore, pošto ključ nije stigao na mejl...

Patchovao je MS to davno ja mislim - ovo je radilo mozda 2 3 dana posle su ga sabili.

Skinuo sam sa torenta PRO x64 verziju, jel moze ona da se aktivira na nacin opisan u prvoj poruci?

Skinuo sam sa torenta PRO x64 verziju, jel moze ona da se aktivira na nacin opisan u prvoj poruci?

Može ako je retail verzija ali ne na način opisan u prvoj poruci. Prvo moraš da aktiviraš preko kms servera pa tek onda uneseš ključ za media centar.

Poslednja izmena:
Spremam se da reinstaliram sistem! Jel imas neki savet odakle da skinem osmicu i kako da je aktiviram? (posto vidim da neki pricaju kako prica sa prvog posta ne pije vodu)?

Spremam se da reinstaliram sistem! Jel imas neki savet odakle da skinem osmicu i kako da je aktiviram? (posto vidim da neki pricaju kako prica sa prvog posta ne pije vodu)?

Mislim da ovde ne možemo da pričamo o tome pošto to spada u pirateriju a mislim da piraterija na ovom forumu nije dozvoljena. Mogu sve da ti objasnim ali ne preko foruma. Pošalji mi u poruci mejl ili skajp ili kako hoćeš pa ću ti objasniti.

Malo zakasnela tema. Naravno da je legalno. Win Osam skinut sa Microsoftovog sajta. Aktivacioni ključ za osmicu skinut sa MS sajta. Legalno aktiviran preko funkcije activating na 180 dana i ključ za media pro za stalno. Šta će ti račun kada MS daje sve. Nego kako stojite sa aktivacijom offisa 2013?:D

Naravno da je legalno. Win Osam skinut sa Microsoftovog sajta. Aktivacioni ključ za osmicu skinut sa MS sajta. Legalno aktiviran preko funkcije activating na 180 dana i ključ za media pro za stalno. Šta će ti račun kada MS daje sve.

Ovo što si naveo su ti elementi za legalnost???!!! Ili svoje "tačno" tvrđenje da je procedura legalna zasnivaš još nečemu što nisi ovde izneo

Poslednja izmena:
Koliko sam mogao da pročitam, u ovoj temi, niko nije ni aludirao a kamo li spomenuo crack ili key generator. Ako se Win 8 skida sa zvaničnog sajta, i ako MS daje, šalje ključ na mail šta je tu nelegalno?

Ako možeš, objasni šta član Analayzer nije izneo. Ja lično, nisam ovo probao, jer ne volim Win 8. Mene samo zanima ova priča. Možda MS ovako popularizuje svoj proizvod.

Nazad
Vrh Dno