U dodatku iste teme pri dnu:Funny coincidence: AMD kills off big cores, Kaveri, Steamroller, and Excavator. Čarlijeva patka?
Ni slucajno 6100 ,pogledaj kod mene kako se nosio sa 960T(unknown procesor) Pogledajte prilog 100789 ,bolje sacekaj malo neku thuban ili valjan 8core fx, bilo ih je do skoro nekoliko na k..em p...em
S obzirom da ima identicne rezultate kao Ph II 955 na 4.1-4.2ghz koji polovan kosta 65-70e i bolji je u igrama, mislim da bi ti to bilo bolje resenje, al ajd, ja ovo pisem jer sam se ozbiljno razocarao tim CPU-om, na 4.4 ima rezultate losije od thubana na 4.0 ghz i to X5 a "far cry" od X6 na skoro svakom benchmarku kroz koji sam ga provukao, 6200 kao ok zbog visljeg kloka i o.c. margine ali po meni 6100 je tezak fail.
Kakve veze ima to sto ima vodu na ramu i vrm-ovima ako nema cime da hladi proc?![]()
Ne razumem, sta mu znaci voda na mosfetu i chipsetu, ram kad se mosfet ni chips ni ram i sa fabrickim hladnjacima ne greju preko 50-60c, ince sa obicnom 80mm ventom hladis mosfet-ram na 35-40, cemu voda?Pa podrazumeva se da se i procesor hladi vodeno, naravno.
Ali, interesantno bi bilo da se vidi šta bi se desilo ako bi se vodom hladio samo čipset sa VRM-ovima i svi memorijski moduli, sa ovim EK kompletom, a da se procesor hladi sa Phanteks kulerom namazanim Cool Laboratory Liquid Ultra termalnom pastom.
Ima li neko želju da ovo nekad isproba ?
Pa podrazumeva se da se i procesor hladi vodeno, naravno.
Ali, interesantno bi bilo da se vidi šta bi se desilo ako bi se vodom hladio samo čipset sa VRM-ovima i svi memorijski moduli, sa ovim EK kompletom, a da se procesor hladi sa Phanteks kulerom namazanim Cool Laboratory Liquid Ultra termalnom pastom.
Ima li neko želju da ovo nekad isproba ?
Ne pitaj![]()
Nego bre sad mi pade napamet, mogao bi da nam ucinis i da nam posaljes postom dva kompleta Liquid Ultra a mi da ti uplatimo parice a?![]()
Javi mi se na PP pa ćemo videti kako možemo da se dogovorimo.
VDDA : makes volt flow to cpu more stable. 2.89 or 3.02 for overcloking is good.
Nisam siguran, ali cini mi se da na ploci, uz AUTO podesavanje, imam samo dve VDDA vrednosti koje mogu da odaberem.
Ako je potreban manji Vcore kad je VDDA veci, da li povoljno utice na smanjenje temperature?
Koliko vidim po forumima, odgovor je potvrdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari