Šta je novo?

Battlefield 3

Pitanje za vlasnike 6870 kako se ova graficka snalazi sa BF3?Vidim ima po netu da se nadje za 100e pa sam mislio da konacno zamenim ovu moju 5770.

Imam je ja, sasvim dobro radi. Ne držim baš sve na high jer mi se čini da bolje radi kad smanjim neke stvari ali sve u svemu je ok

Metnem 1600x900 na medium detalje i dobijem 25-35fps. Stavim detalje na high dobijem 40-50fps. U cemu je fora?

Kacim se na lika sa liste i,na zalost, upadam u HC server.Vise "team kill"-ova sam imao od mojih nego sto su me protivnici upucali.Upadam u tenk,sve zastavice okolo nase(Karkand),i neko me gadja RPG-om.Izadjem iz tenka da popravljam,lik(koji me je sigurno gadjao a u nasem je timu) ulazi u tenk i leti.I HC je za pro igrace:d.

Poslednja izmena:
A jes' ti primer, pa budale su tu nebitno da li je HC ili normal

A pa to jes' ali ja obično brzo izadjem iz partija gde se takvi pacijenti pojave

meni je HC manje vise kao neki easy mod :)
lakse se ubija, lakse se steka... zato ga i igram, tj igrao sam, nisam vec duze ulazio u bf3 :)

HC mod ja doživljavam tako da su šanse izjednačene svima bilo da imaš dobar ping ili loš bukvalno ko prvi zapuca dobija a ne ko na normalu da mi treba ceo okvir da bih ubio nekog

Aftermath izlazi 4.12. za PC

Ja saam upravo ostao bez BF3 i jos brdo igara.Neko mi je promenio lozinku i mail,dok sam ja to sredio,nije bilo nicega,tuga...
Ne znam sta da radim

Igre ne mogu da se odvoje od origin naloga, jel si kontaktirao support da ti vrate account?

Kako to mislis-dok si sredio nije bilo nicega?Dali imas svoj nalog ili nemas?

Lepo,niasm mogao da se ulogujem,nisam mogao da promenim lozinku,nista,sve odbija.Dobio sam poruku da mi je mail promenjen
Onda sam koa uzeo da napravim novi nalog sa svim onim starim podacima,i to je uspelo,naravno bez i jedne igre

Nece da moze tako, moras da kontaktiras support preko http://help.ea.com/ , nadji tamo live chat opciju i objasni im situaciju, meni su trazili kao dokaz da je account moj key od bilo koje igre koju sam imao na nalogu, vratice mail adresu kao sto je bila pre hakovanja i posle mozes da trazis da reset pass, kad se sve ovo lepo zavrsi stavi na gmailu duplu zastitu i slanje sms-a na mob ako se pristupa sa nove ip adrese i koristi razlicite sifre za forume/game klijente/mail, verovatno si imao isti pass i za origin, za mail i za neki xxx/warez forum odakle su digli bazu sifri i mailova.

A imam jedno pitanje da li je isto ako recimo neko napise neku sifru lupam od 5 karaktera ili od 30 ocu reci da li ako neko zna i moze nije mu problem koliko sifra ima karaktera ili da li ima security question ili nesto tako slicno... ?

E brate,kako nemas kljuc?Nisi zapisao negde kad si unosio prvi put u origin?Pa to je osnovno.Aj neko ko je imao isti slucaj (a bilo je na ovom forumu,secam se) da napise coveku sta ste vi radili kad vam se to desavalo i kako ste povratili acc.

E brate,kako nemas kljuc?Nisi zapisao negde kad si unosio prvi put u origin?Pa to je osnovno.Aj neko ko je imao isti slucaj (a bilo je na ovom forumu,secam se) da napise coveku sta ste vi radili kad vam se to desavalo i kako ste povratili acc.

***,budala.
Edit:Nasao sam key za Bf3 i premium

Poslednja izmena:
Pogledaj ti,sigurno imas mailove koje si dobijao kad si kupovao igre,pronadji ih i sredi to.I obavezno trazi da ti stave secret question,ponudice ti 10 pitanja,ti odaberes jedno i odmah das i odgovor na njega.I to se spoji sa nalogom.

Dobio sam mailove,ali sam i h brisao,nasao sam kljuc na g2play,tamo sam kupio premium i nasao sam upisan kljuc u svesci za Bf3.
Kaza da mozda ima nade za mene,

Ne slaze se moj datum rodjena na mailu,i to mi je promenjeno,kaze da nema pomoci

Poslednja izmena:
Kako bre nema pomoci, reci im da vec godinu dana ili mozda i vise koristis jednu istu e-mail adresu i kako da ti je bas sad promenjena, uz to imas i kljuceve igara sa naloga. Oni su upoznati sa kradjom naloga, zato i traze u poslednje vreme da se menja sifra, ako ne uspes sa jednim likom iz supporta probaj ponovo, javice se neko drugi i pokusavaj sve dok ne uspes, vecina njih odgovaraju kao botovi ali se ipak nadje neko pametan.

Kakav ludak,trazio mi je datum rodjenja,da ga uporedi sa mailom,medjutim moj mail je hakovan,i sve je na arapskom.Ja mu dam datum rodjenja,on kaze da se ne slaze i da ne moze da mi pomogne.
Edit.Znaci kaze mi sto puta da mu je zao,ali da ne moze da mi pomogne i odjedno se sada vraca sa porukom da izgleda ima nekog resenja

Edit:
Evo odgovora:
Here is your case number - 06578780 for your reference
You may expect a revert from them within 7 - 10 business days though (due to heavy escalation queue) it may happen even quicker then that as well

Poslednja izmena:
Cekaj,jel imas pristup tvom Origin acc ili ne?
U Originu prebaci jezik,to ti je onaj prvi tab u opcijama pa ona prva "linija" koju mozes da menjas.

Vrh Dno