Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Neko je kacio aplikaciju koja pomaze kod prelamanja teksta u browseru, pa ako bi bio ljubazan da je opet okaci. Chrome mi nesto brljavi sa prelamanjem teksta.

I ako moze preporuka za neku aplikaciju za citanje knjiga.

sta ima Apex da nema stock Cyanogen launcher (trebuchet)? :-/

Zamolio bih bec trazenja i kacenja warez linkova.

Znam da je neko sigurno pitao ali posto mi hitno treba nemam kad da trazim, koja je najbolja aplikacija za blokiranje poziva i sms-a... ? Treba mi ono kad me zovne da mu prikazuje da mi je ugasen mob, ili da je zauzeto (a da prije toga ne zazvoni) ... probao sam par aplikacija ali nije to to... Hitno mi treba, izludjeh od pojedinih osoba :)
P.s. evo nasao sam jedan odlican, zove se "root call blocker" program je prava stvar ;-)

Poslednja izmena:
Mnogo toga instaliraj, pa vidi koliko ima više opcija ;)

dosla mi je nova uz Ice Cold Sandwitch ROM, iskreno nisam puno cackao, ali nista previse bitno nisam nasao, pa zato i pitam za 2-3 glavne razlike da mi neko navede. Nekako mi trebuchet najglatkije radi, a (mada mozda grijesim) ne jede memoriju dodatno jer dolazi uz CM romove (znam da na Sense romovima Sense UI ostaje u pozadini cak i kad se koristi neki drugi launcher)

Imam problem sa Operom ili Mx plejerom. I jedan i drugi program mi rade bez problema, ali kad u Operi pustam klip sa mx plejerom neće da mi pusti.

Joriq-u imaš backup and restore što je meni najbolje ne moram da ponovo namestam ekrane i raspored ikonica posle fleshovanja novog ROM-a... Gestures što je meni postalo must have... Onda možeš da smanjujes i povećavas broj ekrana, razne animacije i ima još nekih stvari, ovo mi je prvo palo na pamet.

Joriq-u imaš backup and restore što je meni najbolje ne moram da ponovo namestam ekrane i raspored ikonica posle fleshovanja novog ROM-a... Gestures što je meni postalo must have... Onda možeš da smanjujes i povećavas broj ekrana, razne animacije i ima još nekih stvari, ovo mi je prvo palo na pamet.

mislim da i stock trebuchet ima dodavanje/oduzimanje ekrana, bilo je i nesto animacija da se bira na ice cold sandwitch romu... Ostalo zvuci ok, kome treba :)

edit: sad provjerio, ima dodavanje/oduzimanje ekrana

Poslednja izmena:
Komercijalna banka trenutno nudi promo period od 6 meseci koriscenje njihove Android aplikacije (ako imate racun kod njih).
Treba samo da Vas devojka (radnica/promoterka) prijavi za taj servis.

Poslednja izmena:
Koristi li neko JuiceDefender? Dal radi posao? Treba mi nešto da gasi 3g kad sam na wifi, i slično...

ne treba ti to, android to radi automatski.

Nijedna aplikacija mi nije kompatibilna sa telefonom kad Play Store-u pristupam preko proxy-a sa kompa da bih vidio placene apps (nemam root). Ima li neko ideju kako da to rijesim? Htio bih da kupim neke aplikacije sad na popustu.

Ok, imam to i koliko znam free je do nove godine. Jel to 6 meseci za sve ili samo za nove korisnike? (ako znaš)

Vrh Dno