Šta je novo?

iPhone zakljucan

TozABG

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poena
210
Ljudi zanima me, ima moj drugar ponudio mi je iphone 4s za 16gb, al telefon je zakljucan i skinut sa neke svajcerske mreze. Zanima me kolko kosta uospte to "otkljucavanje" i sta i kako ide? Jel sigurno i to?
a telefon je nov.

Poslednja izmena:
Kako sam cuo, najskuplje je (trajno) otkljucavanje za Svajcarske mreze. Nesto su podigli cene skoro. Ali pogledaj prvo link koji je yooyo postavio.

Dobar ti je "drugar". Nemoj da uzimas.

Ja kolko znam svaki 4S moze da se otkljuca sa gevey, x-sim i slicnim resenjima. I to kosta oko 20-30E

Ja kolko znam svaki 4S moze da se otkljuca sa gevey, x-sim i slicnim resenjima. I to kosta oko 20-30E
Da, a onda se sretnes sa gubljenjem mreze, srkanjem baterije itd.
Moze imei unlock, ali kako je vec neko spomenuo najskuplje je za svedske i svajcarske operatere.

Ono sa gevey nemoj ni da probas to nije ozbiljna stvar i nemoj da kupujes takav telefon jer nikada nece raditi kako treba.
Ili simfree ili zvanican unlock.

Stari iP4 sam koristio godinu i po sa gevey karticom, i nikada nisam imao nikakav problem...

Vec je receno, velike su sanse da se gubi signal, aktivacija ne moze da se odradi kako treba pa ti gomila bitnih stvari za iphone nece raditi: push, face time, imessage... i sve to ima uticaj na bateriju. A lako moze da se desi da sa prvim update-om gevey vise ne radi.

Ono sa gevey nemoj ni da probas to nije ozbiljna stvar i nemoj da kupujes takav telefon jer nikada nece raditi kako treba.
Ili simfree ili zvanican unlock.
A zvanican unlock se odradjuje kako? Kontaktiranjem operatera i molbe (uz naknadu) da se telefonov IMEI skine sa Apple "black liste" ?

Koliko kosta otkljucavanje cetvorke sa tele 2?

Nazad
Vrh Dno