Šta je novo?

Kako obrisati master i user password na Hitachiju

only1_PO

Cenjen
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poena
154
Imam Hitachi ic25n040atcs04-0 2.5" ata i jedan problem sa njim - zakljucan je sifrom. Da li neko ima resenje kako ukloniti sifru? Postoje dve sifre, prva mislim da je user password (ako ne gresim) i master password. Treba mi nacin da obe uklonim, kako god je moguce. Nije mi bitno ako moraju i podaci sa hdd-a da se obrisu, podaci su beznacajni.
Unapred hvala.

Imam Hitachi ic25n040atcs04-0 2.5" ata i jedan problem sa njim - zakljucan je sifrom. Da li neko ima resenje kako ukloniti sifru? Postoje dve sifre, prva mislim da je user password (ako ne gresim) i master password. Treba mi nacin da obe uklonim, kako god je moguce. Nije mi bitno ako moraju i podaci sa hdd-a da se obrisu, podaci su beznacajni.
Unapred hvala.

Upises mu NV-ram koji nije kompatibilan. Tako ces dobiti pristup servisnoj zoni, onda prepises SECU module i imas otkljucan disk :)

Pa to je ono malo ali ...il si maga da napravis te alate , ili moras da ih kupis. Da ih kupis treba brdo para...U poslednje vreme na to se nazalost svode svi odgovori na pitanja. Da sam ti rekao batali, ne bi mi verovao ovako..

Vrh Dno