Šta je novo?

Samsung p1000 volume

• Začetnik teme Začetnik teme agard
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

agard

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.01.2012
Poena
159
Jel postoji neko reshenje da se smanji vol. zvucnika dok se prica bez slusalica(kao telefon), jer kada smanjim (sa strane) preko pola ne cujem sagovornika.
Znaci jel ima neka caka kako da smanjim da bude priblizno kao da ima svoj zvucnik na uvo kao kod resto telefona ?
Hvala

To i mene zanima.Znam iz iskustva kako da udjem u service menu ali nzm gde se podesava za jacinu stereo zvucnika po nivoima od 1 do 5 valjda.
Moj rom je cw9 pa ak neko zna vrh 😀

Msm da vam to nece uspeti, ako bas hocete da pricate drzeci tablet na uhu, a da skoro niko ne cuje, jedina mogucnost je da okrenete tablet naopacke, tj da vam konekotor za punjac bude sa gornje strane, jer su tu i zvucnici, pa ako smanjis na minimum, onda ces samo ti i cuti..

Jasno ali i dalje je preglasan na taj nacin jer nece da se smanji ispod 50% tj oce ali se tada nishta ne cuje.

Kazite sagovorniku da sapuce.. 😀
Nzm stvarno koja je druga opcija.. 🙂

Uzmete bluetooth slusalicu i problem resen. To je ulaganje od 10-15e.

Jedino ako pricas non stop.. Msm da i sam rad bt nije kao sto je nekad bio.. Neko od vlasnika tab msm da je bobby u pitanju, ne znam zaista, rece da je koristio tab i da nema neke preterane razlike u autonomiji bez bt sluske i sa njom, tako da msm da je to verovatno i najbolja opcija.. Stavi je u dzep, kad ti zvoni tablet izvadis stavis u uvo i javis se.. Mng elegantnije resenje od drzanja na uhu.. Ja sam koristio p6200 kao telefon i drzao ga prislonjen uz glavu, on cak i ima zvucnik za razgovor i zaista je preterano i komicno.. Cak i meni samom, sta li drugi tek misle, ne zelim ni da pomislim, ali to je manje bitno..

Ja koristim p1000 vec vise od godinu dana kao telefon i prezadovoljan sam, tj ne bih se vise vracao na manje telefone.
Jedno vreme sam koristio i BT slusalicu ali vise ne jer se ne cuje dovoljno dobro kada je galama (barem model koji imam). BT povecava potrosnju baterije ali ne drasticno.
U kolima koristim handsfree, BT FM MP3 vrstu.
Ne vidim kakav je problem sa smanjivanjem jacine zvuka, ako zelite da se razgovor ne cuje moze da se stisa dovoljno (10-20%), naravno ako se tablet drzi tako da su zvucnici kod uha mada ja sada uglavnom koristim tel kao spikerfon.

2213.strip.gif

Radim kod kuce, preko interneta mi ide sav posao :d

Ne znam koji se kod u service menu odnosi na speakerphone?
Idem u audio pa ima speaker
pa ona prva 2 ali menjam i nishta a kad u razgovoru pritisnem ikonicu za speakephone nishta se ne desava.
Znaci SVE bih dao samo da podesim tiho dok ne pritisnem speakerphone kao kod normalnih fonova.
Samo ne znam koji parametri da se podese?

Nazad
Vrh Dno