Šta je novo?

SBB hosting

vanjad

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
319
Trenutno hostujemo jedan forum na EUnetovom VPS serveru, medjutim prilicno smo nezadovoljni zbog cestih prekida i nedostupnosti foruma prouzrokovanog od strane hostinga. Uz to i nisu poznati kao jeftini. Gledao sam SBB-ovu ponudu i povoljnija je prilicno od EUneta. Interesuje me kakva su iskustva sa njima? Ili ako neko moze da preporuci neki provereni strani hosting.

Zato što hvale sami sebe. Većina onih koja je pisala o njima su bar indirektno povezan sa njima. Naravo to ne znači da su loši već da je odrađen odličan marketing

Inače od Verata treba bežati samo tako a i mene interesuje kakv je slučaj sa SBB

SBB je slab, bar kad su vise klase hostinga u pitanju (tipa virutalizacija). Na ovim prostorima trenutno postoji jako malo firmi koje zaista drze virtualializaciju na svojim serverima tj. da ne preprodaju tudje VPS-ove.

Trenutno hostujemo jedan forum na EUnetovom VPS serveru, medjutim prilicno smo nezadovoljni zbog cestih prekida i nedostupnosti foruma prouzrokovanog od strane hostinga. Uz to i nisu poznati kao jeftini. Gledao sam SBB-ovu ponudu i povoljnija je prilicno od EUneta. Interesuje me kakva su iskustva sa njima? Ili ako neko moze da preporuci neki provereni strani hosting.

Dali mozda imas informacije ili neko od ucesnika na temi kakav je klasicni CPanelHosting koji nude (stabilnost, dostupnost) skrivene informacije koje nisu naznacene. Hvala

Nazad
Vrh Dno