Šta je novo?

Komforan (može veci) miš net do 4000

Djilkosh_Ns

The King
Super Moderator
Učlanjen(a)
31.05.2011
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Matična ploča
Asus TUF B550m - Plus
RAM
Kingston Renegade 4x8 3200mhz
GPU
Sapphire Pulse 9070
Storage
XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
Zvuk
Integrale
PSU
Corsair RM650 Fully Modular
Kućište
Rajintek Arcadia III TG
Monitor
LG 27GP850-B
Miš & tastatura
Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
Ostale periferije
Turtle Beach 600P
Tablet
Samsung A9+ 11"
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
Pametni uređaji
Apple Watch 10 Midnight 46mm
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Uopšte ne pratim ove periferije tako da stvarno ne znam sta bi uzeo, pa eto neko od vas ko prati, da mi preporuči...

Imao sam do skora mx510, ali mi crko posle nekoliko godina i sad sam osudjen na nekog malog kineskog pacova....

Hvala unapred :)

Čuo sam za g400, ali premašuje mi budžet :) svuda je 5000... Da imam uzeo bih ga, ali sam ograničen novcem :(

Ima od veceras da cekicam tamo dok ne otvore u utorak ujutru :p

Edit: Izgleda da vise nema :cuss:

misonja.jpg

Poslednja izmena:
Izbor takvih stvari u NS-u je ocajan, udjes u jednu radnju video si sve, i ja sam pocetkom godine trazio nesto normalno za te pare i nije bilo nicega, na kraju sam uzeo g500. Najbolje ti je da se prosetas po tih par radnji i vidis sta prvo imaju na stanju, jer kazem izbor je smesan.

@micairvas

Pa sutra je drzavni praznik, sta mislis da ne bi isao sutra :)

Ne znam kako nisam video akciju, bojim se zbog ove dve cene, da ne odem tamo, pa da mi kazu jel vidis cenu, 5k, a da mi kazu da su zaboravili da skinu sa akcije, kao nije azuriran sajt :D

@telep, hteo sam da izbegnem to da se setkam po gradu, htedoh ovako iz fotelje, mislim cemu onda sajtovi :)

Woohoo, jel ovo sigurno? :D

Edit: Narucio :) Posto verovatno banka ne radi sutra, tek u utorak cu moci da uplatim ;)

Poslednja izmena:
Eto odmah ljubomore :p

Ne mogu da verujem, upravo sam dobio email:

Poštovani,

Vaša porudžbina pod brojem 367 sa store.blizzard.rs je poništena. Poručeni artikl od danas ima novu cenu od 4590,00 dinara, jer je zaliha po staroj ceni istrošena.

pozdrav

:smash: :smash:

Edit: micairvas, ima još miševa u games-u :) sad sam ih zvao :thumbup:

Poslednja izmena:
Ni u jednoj prodavnici u NS-u nema upravo zvao, mislim od onih što tamo ima broj :D

Ko zna da li ima igde, zato što je jeftin :)

Imao pre logi 518, bio zadovoljan godinama, ako je ovo naslednik, verovatno će biti i ovaj uspešan :)

Mis je jeftin a provereno dobar, sta te kosta, mozda jos 300 din narucis ;)

Ne znam, znaš kako ja to gledam... Cooler Master oni su najpoznatiji po hladjenju za kompove, pa se sad trpaju svuda, kao što se svi trpaju svuda svako hoće avoj deo kolača...

P.S. Gledam i sad na slici mi izgleda jako mali miš, a meni treba veći tako da ipak mislim da je i dalje g400 tu u prednosti :)

Jeste malo manji ali je odlican mis, pogledaj uostalom na YT, ima vise klipova.

[YOUTUBE]zVHG4WKKeJQ[/YOUTUBE]

Kao Ferrari kad bi pravio limuzine... Mislim daj... :)

Preterujete ;) Kao da je Logitech raspali nesto, nemaju konkurenciju godinama pa su srozali nacisto kvalitet, uvek sam imao njihove tastature i miseve i rekao sam skoro - vise nikad! Koriste plastiku kao chicony :d, stampa im spada posle 2 nedelje sa tastatura a nogice se lome same od sebe, one Microsoft tastature i misevi su za klasu kvalitetniji.

A ovaj CM Xornet je stvarno vrh (ne budi lenj nego procitaj par testova) a stedis 20e pa ti vidi.. ne kazem da Logitech nema jos uvek par odlicnih modela ali su bas srozali kvalitet i poceli da stede, meni to jednom kad se desi da kupim polu-djubre skupo placeno, pa tesko cu ikada vise da kupim nesto od tog proizvodjaca.

Znas sta je problem? Što sam imao pre toga logi i bio zadovoljan i mislim da je to stvarno jedan od najboljih miševa 518-ka... Igrao pre ćantere, pa mi je lepo šljakao, a i kasnije kad sam prestao, lepo je radio do skora, dok nisu počeli klinci od sestre da se vijaju po mojoj sobi i da mi čačkaju komp i ostale stvari po sobi... Par puta ispao pacov i to je bilo kraj :D

Od tog dana deca ne ulaze u moju sobu, a i ne pričam sa sestrom, jer je meni važniji komp od dece... Rekoh daj ti meni 50 eura i mogu opet da ulaze :) odgovor:"Pa kao to su deca, sta očekuješ?" Iskreno decu treba naučiti neke stvari da nema jurnjave tuda, ali ne vredi oni ko za inat tuda moraju da trče... Odoh u off :D

Da reportujem :)

Logi kupljen, poslušao sam te hsv i probao hornet-a, mali je, a debeljuskast, dobro je što nisam poručio, jer bi tražio od tebe 30 eura da otkupis od mene :D

Videh u games-u i logi tastaturu sa backlight-om, 3 i nešto, ali zeleno je svetlo, pa mi nije nešto, a ne bih bas da bacam pare :)

@micairvas imaš još 3 komada, baš je jedan lik pored mene kupovao :) Da nisi to ti? :D

Zvao sam ove u blizzardu jutros i tada mi prodavac rekao da imaju na stanju g400 po akcijskoj ceni, ne znam kako su tebe obavestili da nema, proveri jos jednom. Sto se tice games-a zvao sam i njih, medjutim zagrizao sam za steelseries kana, pa cu najverovatnije njega uzeti, nervira me tanak kabl kod g400, predjes stolicom preko njega i ode u vecna lovista :D

Mail sam dobio od njih oko 12h, to sto sam dobio sam i napisao... Moraces da vidis jel moze ili ne... Sto se tice kabla, meni su svi kablovi rasporedjeni ravnomerno tako da nema sanse da ga zakacim posto je izmedju stola i kucista :)

Video sam kanu, ali mi nesto ne odgovara, mali je, pa bi me samo bolela ruka :) kako sam stavio ruku na g400 osecam se kao da drzim 518 samo nekako lepse :p

Edit: Usput svratio do Gigatrona i kupio novu malo vecu podlogu cak ima i tema na benchu o toj podlozi :)

Poslednja izmena:
Mail sam dobio od njih oko 12h, to sto sam dobio sam i napisao... Moraces da vidis jel moze ili ne... Sto se tice kabla, meni su svi kablovi rasporedjeni ravnomerno tako da nema sanse da ga zakacim posto je izmedju stola i kucista :)

Video sam kanu, ali mi nesto ne odgovara, mali je, pa bi me samo bolela ruka :) kako sam stavio ruku na g400 osecam se kao da drzim 518 samo nekako lepse :p

Edit: Usput svratio do Gigatrona i kupio novu malo vecu podlogu cak ima i tema na benchu o toj podlozi :)

Ako kazes da je kanu mali verovatno ga ni ja necu uzeti,nisam ga video uzivo, idem do gamesa sad pa cu da vidim sta ce da mi se svidi.

I ja sam na kraju pazario logitech g400, podigli su cenu za steelseries kana na 6k sto mi je malo mnogo. Ovako logi g400 za 4000 din i odlicno (prodavac jevrej nije vratio kusur 100 din ):D
Jako bitna stvar daju garanciju na 3 godine! Ostalo jos 2 komada, ako se kojim slucajem neko odluci da pazari neka pozuri.

I skuplji i manji kana :) da da, kasnije sam i ja video 3 godine

Ma ima da mi gura ovaj misonja jedno 4-5 godina kao i MX, tako da sam miran neko vreme

Nazad
Vrh Dno