Šta je novo?

Desktop mod 2012

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://lmgtfy.com/?q=windows+7+gadgets+download

1znq2hj_th.png

Poslednja izmena:
Jeste, ali kad otvoris linkove ono cvrc.
Mikrosoft je prestao da drzi gedzete jer "radi na novom windowsu" (pise njihovom sajtu). Ja sam mislio da li postoji jos neki sajt gde mogu da odem i pogledam sta se nudi, gde ima veci broje gedzeta... a ne da trazim svaki posebno (za sta bi opet bilo potrebno da znam njihove tacne nazive koje opet nemam gde da vidim).

Nisam odavno kačio... Conky setup.:)

Prilozi

• cinn16x9.jpg
    cinn16x9.jpg
    338.4 KB · Pregleda: 211

šaltanje na drugi OS :)

Kako da nateram Stack Docklet da mi u ikonici na dock-u prikazuje ikone iz tog foldera?
Kod mene izgleda ovako:
stack-docklet.jpg

Znaci ikonica je onakva kakva je, ali nema slicica fajlova u toj fijoci. Vidim da su drugi uspeli, i to je post iz 2008-e:
Transparent_Stack_Icons_by_hotiron.jpg

V1.1 (forgot the PSD) I was searching for some decent transparent stack dock icons to use with RK Launcher [link] and a Stack Docklet [link] and didn't find too many. I did find a few really good ones [link] but I wanted more options that looked like the original Leopard gray reflective and transparent drawers. With the right settings the Stack Docklets look great and you can configure them to show the top 3 document icons throgh the drawers just like in Leopard. So I found a site on how to customize Leopard like this [link] and made a few of my own. Here they are with some basic directions and a helful screen shot on how to configure your docklet.

Prilozi

• Transparent_Stack_Icons_by_hotiron.jpg
    Transparent_Stack_Icons_by_hotiron.jpg
    117.5 KB · Pregleda: 42
mogu linkvi za sve :D?

@zoki_doshs
Jel mene pitas?
Ako jeste, onda sta ti treba, ObjectDock, StackDocklet ili ikonice?

daj i tvoje @nemanja123 daj sve :D!?

a i @ lanmi86 ako mogu i tvoji, ako mogu linkovi ili :)...?

ObjectDock: Link - Za "plus" verziju ces morati sam da nadjes jer se placa :D
Stack Docklet: Prva i druga verzija
Ikone: Link

Nego jel ima neko resenje za ovaj moj problem sa ikonama koje se ne vide kroz "drawer" ikonicu?

RSS Feed za Rainmeter

Da li rss feed na rainmeter-u moze da se podesi tako da kad predjem misem preko naslova neke vesti (znaci bez klika) da mi pokaze nesto ukratko o toj vesti?
Tako radi recimo Klipfolio a kako to izgleda pogledajte u attachment-u.
Znaci da li postoji mogucnost da se tako nesto uradi? Da znam da li da trazim idalje ili da batalim...

Problem kod Klipfolia je sto ne mogu da podesim da mu skin bude transparentan (pri podesavanju sa skinom sve postaje transparentno i slova i sve...)

Prilozi

• RSS Feed.JPG
    RSS Feed.JPG
    74.7 KB · Pregleda: 166

Jos uvek u fazi razvoja.. treba da napravim jos par ikonica da se podudaraju, mozda dodam jos nesto pored sata i vremenske prognoze.
i jos uvek provaljujem zasto su mi ikonice na taskbaru ovako male..
ako imate neki savet, slobodno dajte.. :)

desktop.jpg

Kako u Rainmeteru da namestim novi sad za lokaciju? Stalno mi detektuje BG...

Untitledd da.png

Poslednja izmena:
E to... Hvala ;)

nista posebno samo mi dosadio prosli setup
tema geniun 8 by aymengh99
iconice na strani teme se mogu naci
aimp3 metro skin

Prilozi

• screen.jpg
    screen.jpg
    286.5 KB · Pregleda: 295
Jel moze wallpaper? ;)

moze
Kod:
http://www.deviantart.com/download/317381465/darkness_by_x_p_r_e_s_s-d58yl3t.jpg

Work in progress :)

Prilozi

• Screen-Shot-2012-09-29-at-10.03.04-PM.jpg
    Screen-Shot-2012-09-29-at-10.03.04-PM.jpg
    521.1 KB · Pregleda: 309
Moj novi mod... :D

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    320.9 KB · Pregleda: 148
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.