MarkoIT
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.01.2011
- Poena
- 159
Pozdrav svima, imao sam prvo powercolor 6870 pa je posle blizu godinu dana prestao da radi neki port na njoj(zaboravio sam koji) i poslali mi sa servisa sapphire hd 6870 i ok radi, nego u poslednjih nekoliko meseci(otprilike od marta 2012) pocela je nakon ukljucivanja sistema da cim izadje desktop odmah izbaci crnu sliku, monitor u standby modu i radi sistem bez slike, sve dok ne restartujem komp ili ga iskljucim. Svez sistem pre mesec dana, drajvere instaliram nove, obrisem stare pa u safe mode sa sviperom i avg pc tuneup 2011 pospremim registry bazu i na kraju sa ccleanerom zavrsim pa ubacim nove drajvere....monitor philips 220e fullHD super radi, tera sve igrice odlicno i pustio sam jedan dan testove razne da je izforsira i ne predaje se kartica...znaci samo nakon odredjenog vremenskog perioda iskljuci sliku i dok ne iskljucis komp nista, i pocela je od pre nedelju dana otprilike kada je vracam sa kloka od 970/1200 na 900/1050 iz safir triksa da pocinje da, kako da kazem, pomera sliku kao da ima neke artefakte i sl....da li bi mi oni uvazili reklamaciju, s obzirom da ok radi ovako osim sto izbacuje sliku? u garanciji je do 27.12.2012. (od prve graficke garancija).
Posumnjao sam odmah na nju cim sam video na bench sajtu da serija 7870 safirova ima iste takve probleme....neka preporuka?
Posumnjao sam odmah na nju cim sam video na bench sajtu da serija 7870 safirova ima iste takve probleme....neka preporuka?