Šta je novo?

LG Nexus 4

Otkazivanje u spaniji se desilo jer oni imaju svoj Play Store... mada ako se slicno desi u Nemackoj mozda LG odreaguje.

Na jednom od onih italijanskih videa lik kaže da će u radnjama u Italiji biti krajem decembra.

I bice 600e, tj tek malo manje od s3, tako da i nece biti jako dobra kupovina... i oni ce gurati kod operatera

^ nije uopste problem ovo sklepati, ali slomio bi ga za 2 sata ..

To pravi XDA ekipa, pokusavaju da skupe pare za vecu produkciju.

^ nije uopste problem ovo sklepati, ali slomio bi ga za 2 sata ..

Pa ne treba to da bude u njemu stalno, nego recimo kada negde putuješ, izvadiš to iz novčanika ili gde bi ga već držao, ubodeš u telefon, odgledaš šta imaš i izvučeš kada završiš. Možda je jedino za slušanje muzike nezgodno, jer tada ne držiš telefon u ruci, pa može da se slomi.

Bilo bi cool da je uredjaj ubaci u micro USB port ali da je kucise uredjaja savijeno ka poledjini telefona.. mozda cak i da se uradi kompletna futrolica koja se zakaci na microUS port i da u sebi ima svasta nesto. Nesto kao ovo:

╔=(prednja strana telefona)
╚=(microSD slot i kartica)

Ma bilo bi cool da proizvode telefone sa 32 i 64 GB a ne da se brukaju, kao da im je memorija od zlata. Videli foru od Apple-a.

a ti testovi inace toliko realno oslikavaju realan rad na telefonu da prosto ne mogu da spavam ako ne vidim veci rezultat od ip5...

Poslednja izmena:
videh ovaj adapter, tako isto bih ga i sam radio, ovo konvertovano na MicroB-usb sam i planiro da rastavim:

http://static.limundoslike.com/originalslika-10715217.jpg

sto rece neko gore - apsolutno nikakav problem napraviti, imas 4 kontakta ukupno da prespojis. jedino dizajn kucista da lici na nesto, mada imam iskustva i sa topljenjem i pravljenjem plasticnih oblika. bas sam skoro u acetonu istopio brdo stiropora da probam da napravim masku za telefon (eksperiment) ali plastika koja se dobije od topljenja stiropora nije bas nesto cvrsta, te je najbolje istopiti Polikarbonat (flashu od koce recimo, sa bojom) bilo kakvom vrelinom (heat gun, vatra, posuda na plinu) i sipati u kalup, ako oces pristojnu plastiku. sa maskom naravno, od plastike slican efekat ko LSD.

mada, ako LG ne spusti cene, ja odbijam da radim custom accessories iz revolta. :d

A recimo pogledamo ovaj test i tu više ne ubiva. Doduše radi se o optimus G, ali isti đavo.
http://arstechnica.com/gadgets/2012/10/need-for-speed-just-how-fast-is-googles-new-nexus-4/

Svi sintetički testovi su glupi i ne oslikavaju realan rad. Gnex je očajan na tim testovima, ali osim note 2, ne znam da li postoji telefon koji bolje radi.

Dosta benchmark programa iskoriscava samo 2 core-a. Ocekujem bolje rezultate kada se benchmaci updateuju.

Sta je potrebno, koji su uslovi za narucivanje telefona preko GS?
Kako se vrsi naplata?
Da li se N4 preko GS moze pazariti u Nemackoj?
Da li se moze naruciti vise od jednog N4?

P.S. Moram starijoj osobi iz DE koja bi za mene pazarila telefon u "sitna creva" objasniti kako i sta prilikom narucivanja.

Poslednja izmena:
Ne kontam sto uopste mislite da ima ogranicenje?

To je zmisljeno da bi se sprecila preprodaja i da bi realni kupci mogli bez problema da dodju do svog primerka, a kod ovog nexusa zbog razlike u ceni izmedju drzava, mnogi ce tu videti priliku za zaradu.

Pogotovo preprodavci u Srbiji :D

Ortak Englez preko kojeg planiram da pazarim ima svoj google account registrovan u Engleskoj ali ce biti ovde do njihovog Bozica. Tad ide na par dana da obidje svoje, mogao bi da pokupi nexus koji bi ga cekao kod kuce i vraca se ovde za novu godinu.
I danas iz zezanja sa njegovog laptopa registrovan pod svojim gmailom probao da klikne na onaj link 'shop now' medjutim isto mu izbacuje 'not available in your country'. Zar je moguce da moze da kupi samo ako se fizicki nalazi tamo?

Nazad
Vrh Dno