Šta je novo?

Koji jeftini tablet - sa 3G varijantom?

Shvatio sam ja sta gospodin zeli i da je rekao za dete ili da ga nosi na more i da razumem 100e za 7+, ali rece za biznis i pokazivanje klijentima. Moja klinka (ima dve i po godine) je pokrenula dva-tri programa na S7 Slim i uslogirala ga. Pravio mi problema i vratio ga. Ono sto sam hteo da kazem u vezi S7 i Samsung je da je stvarno odnos kao stari CRT TV i LCD (HDReady :D). Ali hajde da zavrsimo. Slazem se da je od svih tih noname najbolji S7 Slim ili S7 zbog nogice koju poseduje u svojoj konstrukciji za 100e.

ih 2,3 app . . :) Nemoj da mesas S7 slim i S7.. S7 u mng verzijama nema cak ni capacitive ekran.. A to je blagi uzas .. Takodje mi smo pricali o modelu galaxy tab p1000 sto ce reci prvi tab, ti sad pominjes 7+ koji je potpuno druga galaxyja . . Cinjenica je da covek ako vec hoce da kupi nesto za oko 100e (90-120) moze da bude siguran da ako kupi huawei S7 slim za te neke pare da nije mogao da nadje bolje za isti novac, e sad uvek postoji dodaj jos malo.. Da je on rekao da bi mozda bio raspolozen da doda jos malo para, onda bi to bila druga prica..

Nema me 1 dan i vidi komentara, sviđa mi se ovaj forum :)

Obišao sam par prodavnica, čačkao par tableta i sad vidim o čemu pričate. Slim je za mene odličan izbor (integrisan 3G, malo para sa garancijom, dobre performanse) i kupujem ga čim nađem ok ponudu, pretpostavljam da je to 110-120e. Vičite ako čujete nešto!

I hvala!

Gledaj na KupujemProdajem, malo se natezi za cenu, ima ih sa garancijom, bitno je da su svi fabricki sim-free.

Sta bi sa onim linkovima koje sam ti slao... Jel valja neki?

ne valja - jedan oštećen, drugi prodat, treći skup (16k) :(

pre neki dan bilo za 110 nekoliko, dok sam se smislio, sve rasprodato.

Eee ***, nista onda prati i ne razmisljaj mng, za 110e ne treba da se mislis uopste.. naravno ako ti uopste treba tablet..

Ima i Prestigio tableta od 50e pa na gore. Zasto ne uzeti i njih u razmatranje!?

naravno da mi treba, ne zezaj :)

hehe, nisam mislio da te zezam, ne shvati me pogresno, ne odnosi se na tebe..

Nego ljudi cesto pitaju o necemu, a nisu ni sigurni da li hoce da kupe i da li im stvarno treba, pa onda bude a sta je sa ovim a sta je sa onim.. Znaci tebi treba tablet za posao (pretpostavljam) cim su prezentacije, S7 se uklapa po svemu sto tebi treba, kvalitet, cena, osobine uredjaja, to je to.. Naravno mozes da pogledas i ove prestigio modele koje ti preporucuju, ali ja stvarano ne bih isao na to.. NJihov jedini jeftiniji tablet koji ima 3G ima smesan hw u odnosu na ovaj huawei. E sad imas mozda za taj novac i neki 8`` prestigio.. ALI bi svuda morao da vuces i svaki put prikacujes 3G flash modem, sto je po meni uzasno ukoliko ti treba pravi 3G tablet sa svim svojim prednostima.. Ukoliko tebi to nije problem, mozes da ides i na tu soluciju, samo kazem da je nezgrapno, pogotovu ako ces tablet prilikom prezentacije drzati i koristiti ga.. Nzm mozda sam samo skeptican, ali sigurno nije svejedno kada ti landara nesto dok ti radis.. :D

Da, to ume da bude nezgodno sa landaranjem :))

Hvala puno na komentarima, a taman posla da se predomišljam sada, jedva se odlučih, pa nek ima 100 boljih :)

3G Usb modem moze biti korisno resenje nekome kome bas retko treba 3g, takoreci u emergency slucajevima da se snadje, a nekome ko cesto koristi 3g, ne bas elegantno i prakticno.

Potpuno van teme, ali može da koristi.

SGT 7.7 u Telenoru za dinar, uz pretplatu 2700... Dobija se i gomila poklona (nosač za staklo, nosač za sedište, navigacija, auto punjač) čija vrednost nije mala. Po mom mišljenju najbolji uređaj te dijagonale, sprava, bez mane, u koju ćeš se smrtno zaljubiti:) ... dosta interneta, vrlo ozbiljne brzine - 6-15Mb, koji može zameniti ADSL... Na paralelnom tržištu ima vrlo ozbiljnu cenu i lako se prodaje... Znam da tražiš nešto drugo ali ja bih i ovo razmotrio.

SGT 7.7 u Telenoru za dinar, uz pretplatu 2700... Dobija se i gomila poklona (nosač za staklo, nosač za sedište, navigacija, auto punjač) čija vrednost nije mala. Po mom mišljenju najbolji uređaj te dijagonale, sprava, bez mane, u koju ćeš se smrtno zaljubiti:) ... dosta interneta, vrlo ozbiljne brzine - 6-15Mb, koji može zameniti ADSL... Na paralelnom tržištu ima vrlo ozbiljnu cenu i lako se prodaje... Znam da tražiš nešto drugo ali ja bih i ovo razmotrio.
Uuu, opasna spravica, ovo si trebao na ProMastera da adresiraš:). Samo, malo je skupa, u svakoj varijanti...

Uuu, opasna spravica, ovo si trebao na ProMastera da adresiraš:). Samo, malo je skupa, u svakoj varijanti...

Nemoj mene molim te :) Ukrali mi S2, tako da sad cekam Lumiu 920.. A ukoliko ne bude uskoro ili bude po ludackoj ceni, e onda ce da padne jedna 7.7 verzija, pa kad neko krene nju da mi izvlaci i ja naravno primetim da mi fali pola kile :) pa je ja izvucem i krenem da ga lupam onim aluminijumom.. :D

Skupa svakako jeste, pogotvu ako covek vec ima neku varijantu za internet u skopu svog nekog paketa..

svidjaa :)) ali za "lično"

Još jedno pitanje za upućenije :) dolazi prijateljica iz Kanade prekosutra, isplati li se šta od tehnike uzeti tamo pa prodati ovde? Pretpostavljam Apple, HP, Dell... Neka ideja, predlog?

Pretpostavljam da bi se najvise isplatila kupovina npr ipad, nikad nisam gledao cene u kanadi, tako da ne bih znao.. Ali ako su kao u USA, trebalo bi da se bar malo isplati...

Stigao Slim S7, potpuno zadovoljan, fino radi, potpuno ce odgovarati za poslic. Hvala na pomoci! E sad - da li je neko cackao, koje su preporuke - da ga prebacujem na ICS, neki custom mod ili sta vec?

Neka te lepo sluzi! :)
E sad sto se toga tice ja nzm jer ga nisam imao nikad, Zeka ce ti odgovoriti ili mozda neko drugi..ili probaj na android srbija tamo sigurno ima ljudi koji ga koriste..

Stigao Slim S7, potpuno zadovoljan, fino radi, potpuno ce odgovarati za poslic. Hvala na pomoci! E sad - da li je neko cackao, koje su preporuke - da ga prebacujem na ICS, neki custom mod ili sta vec?

Vec sam preporucio, procitaj malo unazad, tema ionako ima samo tri strane.

Pročitao sam celu temu, mislim da je znam i napamet :) Taj tri zet nije ICS, čini mi se?

Hvala Promaster!

Poslednja izmena:
Pročitao sam celu temu, mislim da je znam i napamet :) Taj tri zet nije ICS, čini mi se?

Hvala Promaster!

Nije, vec modifikovani 2.2 sa 2.3 elementima, ultra light, smooth etc.
Ima i Setacev rom (nas covek, jagodinac) negde na xda ili androidtablets.net, Pirate Rom se zove, nisam probao ali ga hvale. Imas i CM9 ICS.

Poslednja izmena:
Važi, idem redom... Ako ne šljaka ok ICS, ide Tri Zet. A sve to više iz znatiželje, bez neke potrebe. Tablet ok radi, baterija par sati, sve ok. Malo mi je spor odziv na dodir i generalno, ali izdržljivo sasvim.

Važi, idem redom... Ako ne šljaka ok ICS, ide Tri Zet. A sve to više iz znatiželje, bez neke potrebe. Tablet ok radi, baterija par sati, sve ok. Malo mi je spor odziv na dodir i generalno, ali izdržljivo sasvim.

Kapiram da bi se to resilo nekim drugim romom, barem delimicno, mada generalno svi huawei uredjaji kubure sa tim...

Pozdrav,
Imam PIPO M1-Max, kinez je, ali se do sada pokazao odlicnim. Naravno, nije u rangu sa iPad-om i sl., ali meni je dovoljan za prezentacije (medicinske). Kupio sam ga online preko Tablet za svakog (www.tabletzasvakog.com), jedina mana je sto sam ga cekao skoro mesec dana (Direktno iz kine). Da sam znao uzeo bih dhl. Godina garancije, IPS ekran, brate, za te pare, super. I godina dana garancije.

Nazad
Vrh Dno