WALLY GATOR
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.12.2011
- Poena
- 159
Neko?
Dobio danas račun za avgust 712,9 din. Pošto mi je isteko promo adsl ugovor 31. 08. očekivao sam da bude 650 din. račun za avgust. Kad sam ih nazvao rekoše mi da su oni računali zadnja 3 dana po punoj ceni pošto sam 29. 08. bio da potpišem opšti ugovor. U novom ugovoru stoji datum 31. 08. 2012. Čitao sam ovde na forumu da su još neki korisnici 2-3 dana pred istek ugovora išli da potpišu novi, pa me interesuje da li su i njima računali tih 2-3 dana po punoj ceni?
Trebao si pre 25. avgusta da im pošalješ mejl u kome tražiš otkaz postojećeg ugovora, ovako verovatno ti je ugovor produžen na još godinu dana. Ali sada plaćaš po punoj ceni taj isti internet paket.Jel neko raskinuo ugovor? Posto ne verujem da ce puno ljudi ostati od prosle godine...Ja netom super zadovoljan,ali im je nova akcija :S:
Tako da sad izgleda najbolji Verat za 6/1...
e da,ugovor sam potpisao oko 25-6 spetembra...kako ide sa raskidanjem i jel sam trebao ranije da odradim? Ne mogu trenutno da ga nadjem
Dobro je ako neprave problem oko toga. Znam da u ugovoru piše da se mora otkazati bar 30 dana pre isteka da se ne bi produžila ugovorna obaveza na još godinu dana.ma nije produžen, nemoj da plašiš čoveka
ja sam ugovor potpisao 27. septembra prošle godine, a njihov call centar sam zvao sad, 4. septembra.
rekla mi je da nema veze što kasnim, da je potrebno samo poslati mejl na [email protected].
u nazivu mejla napišeš "Prijava za raskid ugovora na akciji", u samom mejlu napišeš da si potpisao ugovor tada i tada, po potrebi tražiš MIK, ostaviš broj telefona na kojem koristiš ADSL i ime i prezime i matični broj.
odeš u katićevu sa opremom na sam dan isteka ugovora i to je to.
Slicno je bilo sa mnom, ali sam zvao njihov Help Desk, objasnio im problem, rekao sa kojim datumom je potpisan ugovor, i rekli su da je greska i da ce me neko kontaktirati oko toga. Doduse, posto je razlika bila mala, mrzelo me da se zezam sa njima oko cele procedure, pa sam taj racun regularno platio.
Cini mi se da se prave blesavi (po prvi put) i da na taj nacin mozda hoce da nam se "osvete" sto necemo da produzimo akciju kod njih i vezemo se na 24 mesecaMa, ja sada ozbiljno razmisljam da predjem na Verat - Odlicna kacija za paket 6M....
I ja sam do pre 2 meseca bio prezadovoljan sa uslugom PTT, ali onda sam imao spor sa njihovom tehničkom službom i sada sam prinuđen da menjam provajdera jer ne želim da dođem u situaciju da mi npr. puca net pa da nežele da prijave smetnje Telekomu i da to prepišu mojim neispravnim instalacijama kao što su bili obećali!
Meni su utisci o Ptt pomešani od odličnih pa do vrlo gorkih u zadnja 2 meseca.
Uzgred i ja se slažem da im net odlično radi.
Ja sam danas u posti video plakat da daju neki popust 30%, mislim da je 6/1 (valjda) 1500 dinara.
Od juce nisam vise zvanicno korisnik PTTNet-a.... nakon 6 godina.... ***, internet je odlican, sve lepo radi, i za to nemam zamerke... Jedino cena. Za 6/1 2150 i sa druge strabne 1590 (kod Verata).... razlika je OGROMNA!
A evo kako TREBA provajderi da drze korisnike.... Posto je sada akcija kod Verata, ugovor se potpisuje na godinu dana, ali kad se zavrsi ugovorna obaveza, meni i narednih meseci/godina cena OSTAJE SNIZENA!. Znaci, potpises neki paket po nekoj promotivnoj ceni, i ona ti ostaje promotivna dok ne potpises neku novu promotivnu cenuBio sam u soku, kad mi je rekla za ovo!!! A kod PTT-a, na zalost, i nakon 6 godina ne dobijes nikakve pogodnosti.....
![]()
A evo kako TREBA provajderi da drze korisnike....
Da li jos neko sem mene ima ucestale prekide konekcije poslednjih par dana? Nikad mi se ovo nije desavalo u ovih 7 godina...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari