ubedljivo najposteniji i najbolji provajder sa kojim sam imao ugovor, i najljubazniji radnici, svaki put mi je milina otici do poste.
Mogu ti reći da u ovome ima dosta istine, stvarno su ok
Mislim da neće biti tako,full pretplata je ona koja je na njihovom sajtu(1850,00),a ovih 1300 dinara je cena sa odbijenih 30% koju oni nude u prvoj godini akcije, drugu godinu plaćaš punu cenu,što uopšte nije povoljno.Lepo bi zvučalo da je onako kako si naveo ,pa makar i bilo na dve godine.Verat nudi zasad najbolje.Upravo to i ja gledam.
Full petplata je 1300 dinara, sto bi znacilo da prvih 12 meseci placas 1000 dinara, a nakon toga tih 1300.
Nije lose, ali i dalje bode oci 24 meseca.
Po meni je i dalje veratova od 6mb po 1500 dinara, najbolja opcija, ne zbog brzine vec ugovorene obaveze na 12 meseci.
To je firma koje poseduje SBB kupila i KDS. Ne znam kakva im je infrastruktura ovde, da li su menjali nesto ali generalno je da su se zalili na KDS.
Ja sam se zeznuo i pre neki dan mi je bio datum uspostavljanja ugovora pa mi za manje od mesec dana istice ugovor, a kod njih valjda treba 30 dana pre isteka da se odjavi, jel prave frku oko toga? Nema teorije da ostanem kod njih i placam 2150din za 6mb/s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari