Šta je novo?

PTT adsl

Pametno. Nemoj se ni sekunde premisljati.

To je isto ono što sam linkovao/odgovorio na tvoju poruku u ''Telekom aDSL'' temi. :)

Prvih 12 meseci imaš 30% manju pretplatu, posle plaćaš ful.

Poslednja izmena:
Upravo to i ja gledam.
Full petplata je 1300 dinara, sto bi znacilo da prvih 12 meseci placas 1000 dinara, a nakon toga tih 1300.
Nije lose, ali i dalje bode oci 24 meseca.
Po meni je i dalje veratova od 6mb po 1500 dinara, najbolja opcija, ne zbog brzine vec ugovorene obaveze na 12 meseci.

Mislim da PTT nece ponuditi nista bolje. Da im se isplatila prethodna akcija verovatno bi slicno ponovili i u novoj. 24 meseci je jako dug period a realno ne dobijas nista posebno za to a sta vise za drugih 12 meseci mogu extra ponude da se pojave kod drugih provajdera. Jedino ako tim ljudima npr u zadnjih 12meseci ubrzaju paketu za lojalnost :)
Ja sam se prebacio na 4Mbit pa cu biti tu neko vreme a ubrzo cu odluciti sta cu dalje.

Ponudio bi i PTT i Telekom ponovo istu akciju nego im ne daju oni bilmezi iz Ratela, pobunila se boranija tipa Orion, Beotelnet i ostali zbog nelojalne konkurencije. Sećate se kako je TS prošle godine naprasno prekinuo tu akciju mesec dana pre zvaničnog isteka? E to vam je bilo to, iz proverenog izvora.

Evo raskinuh i ja ugovor.Poslao mail pre mesec dana,uplatio dug,odneo opremu i to je to.Znaci nema problema.E sad jedno vreme verovatno cu biti bez neta,a posle toga sam najblizi sbb-u.Ipak su trenutno najpovoljniji.

Ma ja sam raskinuo isto neki dan i to 5 dana nakon isteka starog ugovora, nisam ni poslao zahtev za raskid, cak ni poslednja dva racuna nisam platio, da nisam hteo da platim ne bi me ni pitali. Da nije cena nekonkurentna sbbu nikad ne bih odlazio, ubedljivo najposteniji i najbolji provajder sa kojim sam imao ugovor, i najljubazniji radnici, svaki put mi je milina otici do poste.

Isto mogu i da potvrdim i za Novi Sad. Ja i dalje ostajem neko vreme kod na svoj trosak sve ne bi li se ponadao da ce ponuditi neki bolji paket. A ako ne idem i ja dalje... A i jedina mi je solucija KDS jer u mojoj zgradi nema SBB a bas i ne hvale novosadjani KDS.

Tacnije, SBB je odavno kupljen, a ti isti su kupili i NS KDS :)

To je firma koje poseduje SBB kupila i KDS. Ne znam kakva im je infrastruktura ovde, da li su menjali nesto ali generalno je da su se zalili na KDS.

Mogu ti reći da u ovome ima dosta istine, stvarno su ok

Evo da sebe malo demantujem, otišao sam da prijavim da sam preselio telefon na drugu adresu. I sad mi kažu da treba da šaljem neke mailove kao da uopšte nema adsl, pa oni vrše neku proveru tehničke mogućnosti, pa onda potpisujem novi ugovor itd, itd.
Videćemo koliko će da me vozaju. Zar je stvarno toliko komplikovano da me prikače na taj novi priključak?

Poslednja izmena:
Jeste

Upravo to i ja gledam.
Full petplata je 1300 dinara, sto bi znacilo da prvih 12 meseci placas 1000 dinara, a nakon toga tih 1300.
Nije lose, ali i dalje bode oci 24 meseca.
Po meni je i dalje veratova od 6mb po 1500 dinara, najbolja opcija, ne zbog brzine vec ugovorene obaveze na 12 meseci.
Mislim da neće biti tako,full pretplata je ona koja je na njihovom sajtu(1850,00),a ovih 1300 dinara je cena sa odbijenih 30% koju oni nude u prvoj godini akcije, drugu godinu plaćaš punu cenu,što uopšte nije povoljno.Lepo bi zvučalo da je onako kako si naveo ,pa makar i bilo na dve godine.Verat nudi zasad najbolje.

To je firma koje poseduje SBB kupila i KDS. Ne znam kakva im je infrastruktura ovde, da li su menjali nesto ali generalno je da su se zalili na KDS.

Slobodno uzmi sbb (kds). Ima par clanova ovde na forumu iz NS-a koji su prezadovoljni.

A sta da radimo mi koji smo osudjeni na adsl??

Hvala za info, ali meni ugovor istice tek za oko mesec dana, tako da cu morati da pratim septembarske ponude... A i zbog daljine od centrale sam limitiran na 4 mbps... Pricaju da ce kod mene da prave blizu centralu već godinama i nikako to da urade :-(

Potpisao novi ugovor juce na neodredjeno.... Odziv na ovu novu akciju im je smesan, akcija traje do kraja septembra, ostaje da se nadamo da ce posle toga ubaciti neku normalnu ponudu uz ugovor...

gde se u beogradu vraca oprema? Ja kad sam uzimao adsl, oprema se nije uzimala u posti vec u nekoj firmi Trigon ili sl. A ako odnesem opremu tamo gde sam potpisao ugovor ima da me bledo gledaju :D

@konstantinos
Nemoj slučajno da se zezneš da uzmeš bez nekog UPLOAD BOOSTER-a, pošto up ne može da bude jadniji (mislim da je 128 Kbps i to za sve pakete). Ali onda ne znam šta se toliko isplati...

Ja sam se zeznuo i pre neki dan mi je bio datum uspostavljanja ugovora pa mi za manje od mesec dana istice ugovor, a kod njih valjda treba 30 dana pre isteka da se odjavi, jel prave frku oko toga? Nema teorije da ostanem kod njih i placam 2150din za 6mb/s

Poslednja izmena:
preskupo

Ja sam odjavio ptt adsl 17-og avgusta. Sad ću još da odjavim i fiksni, jer me niko ne zove, ja nikog ne zovem a da im plaćam 507din plus 35din provizije ne pada mi više na pamet. Tako da sada mogu uzeti neki jači mobilni paket, npr kod Vipa sa netom i nekim ekstra telefončićom. Shvatio sam da mi više nije potrebno da imam flat internet. Pre sam skidao oko 150-200gb mesečno, da bih zadnjih par meseci spao na par gigabajta. A da plaćam Ptt-u naredne dve godine, ne pada mi na pamet za tu njihovu jalovu akciju.:confused:

Ja sam se zeznuo i pre neki dan mi je bio datum uspostavljanja ugovora pa mi za manje od mesec dana istice ugovor, a kod njih valjda treba 30 dana pre isteka da se odjavi, jel prave frku oko toga? Nema teorije da ostanem kod njih i placam 2150din za 6mb/s

Nije problem. Samo radi reda pusti na e-mail njihov (nadji na ptt sajtu), zatim se cuj tamo pa ces morati valjda bas na taj dan, kada ti istice, da odes i da promenis ugovor ili da ga prekines.

Vuce mi se net kao prebijen, takoreci ga nema... Zovem ovde sluzbu za intervencije, nikog nema da prijavim problem... Raspad sistema, Zaječar je u pitanju :-\

Dobio danas račun za avgust 712,9 din. Pošto mi je isteko promo adsl ugovor 31. 08. očekivao sam da bude 650 din. račun za avgust. Kad sam ih nazvao rekoše mi da su oni računali zadnja 3 dana po punoj ceni pošto sam 29. 08. bio da potpišem opšti ugovor. U novom ugovoru stoji datum 31. 08. 2012. Čitao sam ovde na forumu da su još neki korisnici 2-3 dana pred istek ugovora išli da potpišu novi, pa me interesuje da li su i njima računali tih 2-3 dana po punoj ceni?

Vrh Dno