Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Snimili su ga u gej klubu, mozda je promasio ulaz:D

Nije gej, ne pise na wikipediji :D.

Kakve vece ima da li je glumac gej ili ne, to ga kao diskredituje za odredjene uloge? James Dean je bio gej, Travolta mozda, nista im ne fali da glume Bonda. Ok mozda je sad Travolta star i debeo :).

To sto je crnac vidim da bi mogao da bude problem (ne meni), ali mislim da je i taj led vec odavno probijen. Inace ako se forsira crnac Bond bas iz tog razloga sto nijedan do sada nije bio, ne bih castovao crnca jos narednih 100 godina iz inata. Odluka je samo na reziseru i scenaristi, kao i izboru trenutnih glumaca. Ako mogu da nadju dovoljno uverljivog Indijca da poverujem da je Englez i da radi za njihovu obavestajnu sluzbu, imaju moju podrsku..

American Horror Story, druga sezona, ko je voleo prvu uzivace i u ovoj.....

Jedna od mojih najomiljenijih serija prosle godine. Uskoro pocinjem da gledam drugu sezonu.

Nego nadam se da je Homeland stvarno dobra koliko svi vi a i ljudi sirom interneta kazete. Citajuci koncept meni se cini da mi ne bi bila interesantna. A i Claire Danes mi je antipaticna od kad sam je gledao u Terminatoru 3:d
No pogledacu ovih dana par epizoda prve sezone pa cu doneti sud.

Verujem i ja, ali ovo nije ta vrsta teme. Ovo je tema za predloge za gledanje filmova i nista vise.

Takva tema bi za 3 dana zamrla... Nista ne fali nacinu komentarisanja kao na poslednje 2 strane. Sad ako hocete da smorite, a vi brisite sve osim ocena, nije problem.

On Topic: Chronicle http://www.imdb.com/title/tt1706593/ 7.5 od mene. Fino uradjeno, kraj mi je malo preteran, dok mi je upravo interesantan način na koji je odrađeno prve 3/4 filma. Taj feeling da iako znaš da je SF sve vreme si u tripu da je film rađen po istinitoj priči, koliko god ludi događaji bili.

^
http://www.imdb.com/title/tt1706593/
Odgledao i smorio se.. prosecna gluma, na trenutke i jako neubedljiva/losa ali isto tako ovaj film ume da ''zasija'' ali samo na trenutke.. veci deo filma sam prezevao, minimizirao plejer i citao vesti po netu a pomalo mi je bio i bedak zbog neozbiljnosti, kreveljenja u prvoj polovini i smeka filma za decu, posebno u pocetku a nervirala me i sama radnja, veoma kratko vreme posveceno najbitnijem dogadjaju u filmu, a nervirao sam se i zbog usa party teens sadrzaja i tupavih problema glavnih likova. U jednom trenutky kao da sam gledao fantasy/sf project X :d

Iznenadio sam se da na rotten tomatoes ima prilicno visoku ocenu, zato sam i gledao jer se uglavnom slazem sa njihovim ocenama, bar priblizno.. drugi deo filma je dinamicniji i poseduje odredjene kvalitete ali na kraju ovo je samo prosecan film. Nisam siguran da mogu da preporucim, kada bih davao ocenu to ne bi bilo vise od 5,5/10.

Realno sagledano. Ja sam mu dao ako me secanje sluzi 3/10

I ja u nekim trenucima ne bih dao ni 3/10 ali sam se trudio da na kraju sagledam sve pozitivno sto ima i mozda je 5/10 u mom slucaju plafon.

Poslednja izmena:
Realno sagledano. Ja sam mu dao ako me secanje sluzi 3/10

Taj film bi bio mnogo mracniji i ozbiljniji da MTV nije producirao.

The Cabin in the Woods (2011) - Neobično, nešto između ozbiljnog filma i parodije. 7.5

Exam (2009) - Dobar početak, dobar zaplet, ali mi se nije dopao kraj. 7

The Walking Dead - Uh, dobar početak sezone, prve tri epizode su odlične.

Welcome to Dongmakgol

Odlican! Ne moze koreanac da napravi los film! :D

Gledao sam Bonda veceras 8/10, dobar je film. Ja gotivim coveka i volim filmove o Bondu. Nije gay, ni blizu. Ko bude gledao film znace.

BTW, kad ste spomenuli crnce. Matori ce da mi dozivi srcku kad skonta da je Django crnac :D

Brave - Dobar film, ali nije na nivou jednog Wall-Ea ili Up!-a

A Separation - Vise od glume, vise od filma.

Odgledao sam prvu sezonu Homelanda i jednu epizodu druge sezone. Serija je sve bolja i bolja :D

Prvi put odgledao War Horse (2011)
Jako mi se dopao, emitivno nabijen film, fenomenalna scenografija, upecatljivi likovi...
definitivno za preporuku.

Chernobyl Diaries

Welcome to Dongmakgol

Odlican! Ne moze koreanac da napravi los film! :D

Samo veliki problem sto su mi digli standarde za film,pa sad tesko mogu da pogledam bilo sta iz holivuda,a da nemam osecaj kao kad sam nekada gledao one b akcije sa Lundgrinom,Van Damom i ekipom.:-D

Pogledaj Tae Guk Gi: Brotherhood of war,ako nisi vec.Isto odlican film.

Dobro sad, možda nama koji smo ga gledali mlađi. Mada skoro je bio na tv-u i hteo sam da mu dam šansu, baš sam hteo ali Sinbadova putovanja deluju ozbiljnije.

Novi "Total Recall" je indigovan original, samo su ručno popunili dva, tri dela koji nisu preslikani najbolje (Nije Mars, nego Zemlja; nije radijacija, nego hemikalije).

"Amazing Spider-man" je bez veze.

"Arrow" je puna rupa i povremenih komičnih scena da bi bila ozbiljno shvaćena.

Pogledah Outpost iz 2008-me.
Odlican suspense. Veceras cu da pogledam i nastavak.
5.5/10

Jel neko gledao seriju Wallander, original ili remake? Kakav je preporuka?

Malo pre sam odgledao Looper,

Poslednja izmena od urednika:
jel se ti salis ili ne znas da koristis spoiler?

razumem, film je dobar, pa si pod utiskom, krv ti pojurila u mozak i prosto si morao da podelis svoje odusevljenje sa nekim, ali brate... nisu svi gledali film

Poslednja izmena:
Iskren da budem, ja bih likove koji spoil-uju radnju filma banovao!

Mislim daj... koristi spoiler-e, ili to jednostavno namerno radis!

Odgledao Skyfall. Od mene 8/10, akcija bez mnogo mozganja kakva se i očekuje od JB. Daniel Craig opet dobar u ulozi Bonda a najveći utisak na mene je ostavio Javier Bardem, još jednom dokazao da je likčina :)

Djole je na ivici smisla, imajte milosti :d

Odgledao poslednju epizodu (13.) South Park, nije losa, lepo sam se nasmejao par puta :D ali me smara sto i dalje prave parodije uglavnom na aktuelne dogadjaje, nema vise legendarnih epizoda..

Where the Buffalo Roam (1980) http://www.imdb.com/title/tt0081748/
a odavno sam gledao i Fear and Loathing in Las Vegas, i to nekoliko puta http://www.imdb.com/title/tt0120669/

Nema sta da se kaze, ova 2 filma se ili mrze iz dna duse i smatraju djubretom ili se obozavaju, ja ih obozavam i preporucujem :)

Odavno sam spremio Singhama da gledam :d http://www.imdb.com/title/tt1948150/, mislim da cu veceras.. jel ima neko preporuku za jos neki bollywoodski epski film? :) kako se zove onaj sa brkom (naravno) sto prolece sa konjem ispod slepera i slicnim epskim scenama?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno